Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Парубий убит!

• Автор теми Автор теми Dozor
  • Дата створення Дата створення
:кава2: - Тивважвєшшоцеперебор
інеможебутизавуальованоюреклою
книгиколишньої?
Судя по разным фамилиям с женой - неизвестно, что там и как сейчас.
Потеря сына - единственное, что реально...

Screenshot_20250902_174956_YouTube.webp

Порошенко не настолько нищ и скуп, чтобы экономить на своей жизни и здоровье, особенно в условиях, когда враги у него по обе стороны фронта, причем этого не скрывают ни те, ни другие. Инвалидам умственного фронта это причиняет дополнительную попаболь.
Стерненко охраняла госслужба. Вывод - блоггеры, пишущие правильно про нужных людей, куда важнее бывших парламентариев.

Акцент тут один - перенос или как там. :)
- Она старая... она глупая... а я всегда буду молодая и умная. :)
Вам предстоит испытать еще много возрастных страхов, а у меня они позади.
Чисто женских, не связанных с медициной. Кроме разве что климакса как свидетельства увядания.
Я вапщето говорила всього ліш про аналітіческі способності тоісь іх оцуцтвіє, шо ви єтім постом в 100500й раз подтвірлили ?‍♀️
Кажний віде свойо даже в недвусмислєном

"Давайте судите меня скорей - и я поехал в россию по обмену, мне некогда."
И убил бы любого, лишь бы там понравилось, типа нужен пропуск?
Х.ня на постном масле, чокнутого играет.

Останнє редагування:
Судя по разным фамилиям с женой - неизвестно, что там и как сейчас.
Потеря сына - единственное, что реально...
Та спливають усе цікавіші подробиці. Цей батько, виявляється, із родини пішов 27 років тому, мав ще й другу дитину від іншої жінки та борги за аліменти. Тож версія про вбитого горем батька розсипається на очах.

1756834253718.webp

Та спливають усе цікавіші подробиці. Цей батько, виявляється, із родини пішов 27 років тому, мав ще й другу дитину від іншої жінки та борги за аліменти. Тож версія про вбитого горем батька розсипається на очах.

1756834253718.webp
Еще один аргумент, что это работа спец служб **** - нашли "материал" и использовали.
Если б еще знать биографию убийцы, все бы возможно прояснилось лучше..

ЗЫ: для справки Княжицький - кум Сивковича (хоча сам він це заперечує).Хто не знає, Сивкович- ФСБ....

1756837933967.webp

Останнє редагування:
Підозрюваний у вбивстві Парубія зізнався у скоєному. Каже, що РФ його не шантажувала, і це його особиста помста українській владі.

«Я хочу, щоб мене швидше засудили, обміняли на військовополонених і я поїхав до Росії шукати тіло свого сина».
Яка примітивна тупа хитровиїбаність.
Не так виконавця, як замовників.
Кого наїбуть? А нікого.
Показують шо вони не липовим ликом шиті, а дубовим.

Яка примітивна тупа хитровиїбаність.
Не так виконавця, як замовників.
Кого наїбуть? А нікого.
Показують шо вони не липовим ликом шиті, а дубовим.
Тут може бути гра на підсвідомість непоодиноких громадян України. Й тоді це не такий вже примітивізм. Головне вкинуто у простір, що: зниклий син, який воював (доброволець), розпач батька (а хто ж докопається, що він вже 27 років начебто не спілкувався), помста владі (читай "ненависному режиму"). Тобто акценти часу змішуються, а також підміняються причини війни (на кого направлена помста за сина?). Таке може підсвідомо діяти легко на деяких, готових таке сприйняти.

Если он утверждает, что его раша не шантажировала, не подкупала, не вербовала - на хрен ей обмен на него?
Тюрьма в Украине - его ,,обмен,,.

Если он утверждает, что его раша не шантажировала, не подкупала, не вербовала - на хрен ей обмен на него?
Тюрьма в Украине - его ,,обмен,,.
Или у него крыша потекла, или это подстава. Потому что мотивация ну не тенет, ну вот вообще.

Назад
Зверху Знизу