Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Парубий убит!

• Автор теми Автор теми Dozor
  • Дата створення Дата створення
До речі,згідно закону його не можна міняти на полонених військових. Він - не військовий, не комбатант, вбив цивільного. Я вірно ж розумію?
Потвори, які влаштували ****** у Харкові навпроти Палацу спорту, де було вбито цивільних, включно з підлітком, теж не були військовими, але куди вони гадаєте поділися? Правильно, на обмін в параху. Тож якщо їм цей кадр буде потрібен, то, на жаль, виміняти його в них є на кого.

Дивлюсь на стримі після панихіди ще біля церкви, поки тіло Парубія, ще не виносили жіночка питає у Льоші Гончаренка, який проходив поруч - ваша партія така багата, чому не допомогли? Він щось промямлив у відповідь.

1756816513581.webp

Ну він же у Кучми працював єрмаком.
Ну не прикидуйся, що не розумієш, хто був у яких партіях та політ тусовках, ще до того поки на панихіді не назвався бойовим товаришем справжнього патріота... Народ же все бачить та розуміє...

Потвори, які влаштували ****** у Харкові навпроти Палацу спорту, де було вбито цивільних, включно з підлітком, теж не були військовими, але куди вони гадаєте поділися? Правильно, на обмін в параху. Тож якщо їм цей кадр буде потрібен, то, на жаль, виміняти його в них є на кого.
Я тільки за, щоб наших полонених повернути усіх. Це безумовно. Але щось тут поки в мене з тими мотивами та бажаннями не дуже збігається в голові

Ну не прикидуйся, що не розумієш, хто був у яких партіях та політ тусовках, ще до того поки на панихіді не назвався бойовим товаришем справжнього патріота... Народ же все бачить та розуміє...
Не хочу засмічувати тему про Парубія.

Данке? тіко в меня акцент був на второму предложенію
Акцент тут один - перенос или как там. :)
- Она старая... она глупая... а я всегда буду молодая и умная. :)
Вам предстоит испытать еще много возрастных страхов, а у меня они позади.
Чисто женских, не связанных с медициной. Кроме разве что климакса как свидетельства увядания.

Назад
Зверху Знизу