Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Парубий убит!

• Автор теми Автор теми Dozor
  • Дата створення Дата створення
Украинская влада сейчас не Парубий... Вот если бы он Ермака замочил, то было бы потужно
у Ермака охрана. И потом он же не сказал что мстил нынешлей власти. У чела могла быть обида на майдан

До речі, зникий без вісті- це не на 100% загинувший. Хоча б доля ймовірності могла бути, що живий і на цьому могли , наприклад, шантажувати батька...

хочешь проверить?
У игроков писюном на рояле много чего не предусмотрено конституцией
Просто надати охорону Парубію було не законно, а незрозуміло кому - законно. Нонсенс.

Ну, за номінальною ознакою вона хоча б до неї належить, не до опозиції.
она сама по себе(публично во всяком случае, на выборах если доживем увидим мб карабас барабаса) иногда голосует с властью иногда против. Есть разбежность в плане кнута для генералов и за конечные сроки службы и т.п.

Просто надати охорону Парубію було не законно, а незрозуміло кому - законно. Нонсенс.
Петя міг би оплатити охрану, бо вони зараз тільки почали кричати - чому не було. Піарники срані. Поміркуй, чому "речником" всюди у Петі ми бачили, наприклад, того ж Гонаренко, а не вбитого патріота Парубія?
Багато ти бачив його зі всім тим , що ніс отой одеський регіонал?

она сама по себе(публично во всяком случае, на выборах если доживем увидим мб карабас барабаса) иногда голосует с властью иногда против. Есть разбежность в плане кнута для генералов и за конечные сроки службы и т.п.
Та ну звичайно, що вона сама по собі нічого не вирішує і відіграє досить специфічну роль, але не вважати її дотичною до нинішньої влади (принаймні, у якості інструмента, який використовують, залежно від ситуації) - дивна впертість.

Та ну звичайно, що вона сама по собі нічого не вирішує і відіграє досить специфічну роль, але не вважати її дотичною до нинішньої влади (принаймні, у якості інструмента, який використовують, залежно від ситуації) - дивна впертість.
Я особо не слідкую. Але , коли потряпляю на її висловлювання, то бачу там певну послідовність (у смислі кого вона мочить), а не те, що вона любі поточні забаганки влади виконує. Й владу криє, до речі.Точно вона- акцентуйована особистість. Зазвичайі дуже сильно дратує :-( ,але іноді говорить діло відносно деяких персонажів при владі (зокрема у парламенті). Але форма подавання, час та місце , як вона це робить- я здебільшого не сприймаю, бо дратує...

Справді мутна якась мотивація. Ані Порох, ані Парубій уже давно не при владі в прямому сенсі цього слова, і навряд чи туди повернуться (ну, Парубій уже так точно). Якщо так кортіло звести рахунки з владою, ну вальнув би когось із нинішньої Зе-команди, ту саму Безуглу, чи якогось персонажа, що в корупції себе заплямував і вийшов під велетенську заставу - так ще б і героєм став в очах спільноти, а так... Більше дійсно виглядає як показове та символічне вбивство російськими спецслужбами якогось яскравого символу Майдану, до якого було найлегше дотягнутися.
Вам надо мотив ?
Сколько угодно.
Например: слишком много, как комендант Майдана, знал.

Петя міг би оплатити охрану, бо вони зараз тільки почали кричати - чому не було. Піарники срані. Поміркуй, чому "речником" всюди у Петі ми бачили, наприклад, того ж Гонаренко, а не вбитого патріота Парубія?
Багато ти бачив його зі всім тим , що ніс отой одеський регіонал?
Ти стрілки не переводь ;)

До речі,згідно закону його не можна міняти на полонених військових. Він - не військовий, не комбатант, вбив цивільного. Я вірно ж розумію?

До речі,згідно закону його не можна міняти на полонених військових. Він - не військовий, не комбатант, вбив цивільного. Я вірно ж розумію?
Верно.
И, к слову, схема с застрелил-поменяют-искать - с моей стз - слишком сложная и запутанно-не быстрая.

Ти стрілки не переводь ;)
Да я теж розділяю обурення, що нема у таких охорони. Але в реалі- дуже багато людей мають охорону і якщо це державна, то дуже багато у цьому задіяно людей з відповідних структур.
Якщо за законом не належить, то могли б найняти за гроші, деякі "побратими" (у лапках)..

у Ермака охрана. И потом он же не сказал что мстил нынешлей власти. У чела могла быть обида на майдан
без біографії вбивці- важко аналізувати його мотиви, обмежуючись тільки відчаєм щодо сина...

В медведчук військовим був?

Назад
Зверху Знизу