Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Парубий убит!

• Автор теми Автор теми Dozor
  • Дата створення Дата створення

давно об этом писал. Мало того, что мягкотелость, так с ними договариваться пытались. К примеру, того же маркова, которого при обвоще посадили, сразу же выпустили после Майдана из тюрьмы, что бы он в москву поперся и поливал ****ом Украину
Výstřižek.webp

давно об этом писал. Мало того, что мягкотелость, так с ними договариваться пытались. К примеру, того же маркова, которого при обвоще посадили, сразу же выпустили после Майдана из тюрьмы, что бы он в москву поперся и поливал ****ом Украину
А Маркова разве не застрелили на раше?

В условиях войны, когда тыл- понятие вполне условное для подобного, он не имел охраны, хотя было известно ранее, что пребывал якобы в расстрельном списке у спецсслужб ****:( Печально. Экс спикер ВР, причем одиозный в однозначно негативном для **** смысле.

В условиях войны, когда тыл- понятие вполне условное для подобного, он не имел охраны, хотя было известно ранее, что пребывал якобы в расстрельном списке у спецсслужб ****:( Печально. Экс спикер ВР, причем одиозный в однозначно негативном для **** смысле.
Одіозний-шмодіозний, це усе туфта.
Просто він був важливим свідком останнього майдана. Багато чого знав.... Комендантом Майдану був....

Просто він був важливим свідком останнього майдана. Багато чого знав.... Комендантом Майдану був....
Тобто ти натякаєш на внутрішнє? Якщо так- це небезпечно й хибно.. Я так не думаю...
Але що ми будемо гадати:незнаю: Це робота для фахівців, на якість та неупередженість якої ми можемо тільки сподіватись

12 років минуло. Якщо б він кому перейшов дорогу або був небезпечним свідком, давно б вбили.
Я вважаю, що діє ***ляцький план денацифікації.

Тягнибоку тре' замовити собі охорону. Може ще Пашинському.
Але скорше Тягнибоку.

Але Dozor геть відкидає таку версію.

Про дерева на Майдані нагадати? Ах, і це росіпсо? Щось забагато у нас іпсо, не знаходите?

Де судові висновки з подій 2004? 2014? 2022 - хто напередодні вторгнення дав команду розмінувати той же Чонгар? Равлик їде - колись буде?

Чи, може, маємо справу з перенаправленням грошових коштів в інтересах певних осіб? Банальне використання народного невдоволення задля досягнень конкретних результатів. "Це ж було вже!"© У різні роки в різних країнах.

Де мапа справи, Біллі? Нам потрібні справи! А от судді у шоколаді. Й це не натяк на ПеПо, просто відомий вислів з дев'яностих. Почувають себе добре.

Надто добре.

P.S. А сподіватися на фахівців, Дозоре, можна все життя. Та й піти з нього, анічогісінько не дочекавшись :(

Останнє редагування:
Сразу понятно заказчика. Он имел реальные шансы пройти в раду . Плюс свобода всегда не любила национальность так сказать некоторого нашего карманы а. Он был настоящим патриотом хоть и кортавым - что отталкивало от него людей . В любом случае как с бабой Фарой он мне нравился своей бескомпромиссностью. Думаю следующим убьют Тягнибока Олега. Это тот чья бескомпромиссность не оспаривается. Кто ненавидит керманычей и готов включать до конца.

Він зараз в ЗСУ на Запорізькому напрямку
Тем более человека надо спасать. Это единственный наш шанс не пасть жертвой Всемирного заговора. Причем в том заговоре *****издлы тупое орудие

2022 - хто напередодні вторгнення дав команду розмінувати той же Чонгар? Равлик їде - колись буде?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Сразу понятно заказчика. Он имел реальные шансы пройти в раду . Плюс свобода всегда не любила национальность так сказать некоторого нашего карманы а. Он был настоящим патриотом хоть и кортавым - что отталкивало от него людей . В любом случае как с бабой Фарой он мне нравился своей бескомпромиссностью. Думаю следующим убьют Тягнибока Олега. Это тот чья бескомпромиссность не оспаривается. Кто ненавидит керманычей и готов включать до конца.
Я так не думаю.Не провоцируй, ибо ты становишься инструменом как раз того самого наиболее вероятного заказчика из-за поребрика.

Назад
Зверху Знизу