Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Парубий убит!

• Автор теми Автор теми Dozor
  • Дата створення Дата створення
Я думаю, что єто не *****і. Єто наши зермаки сделали.

Dana Yarovaya

7 ч. ·
Я нагадаю вам справу Шеремета. У 2016 році в центрі Києва підірвали його машину. 12 грудня 2019 року: Зеленський сказав, що “ймовірні вбивці сьогодні були затримані”, і додав: «Упевнений, що на це питання (хто замовник) обов’язково знайдеться відповідь наступного разу.»
Нам показали людей, на яких одразу повісили ярлик злочинців. Минуло дев’ять років, але замовників так і не назвали, доказів не зібрали, суд фактично розвалився, а ті люди, на яких тоді вказали пальцем, мої друзі Julia Kiyan Kuzmenko та Андрій Антоненко «керувалися ідеями ультранаціоналізму та ідеями арійської раси, які поєднувалися з ненавистю та агресією, і мали на меті дестабілізацію ситуації в Україні», виявились не винними. І судив їх суддя Вовк, самого гуманного Печерського суда. Справедливість так і не відбулася, а справа залишилася незакритою.
Сьогодні ми знову чуємо ту саму риторику. Президент повідомляє про затримання підозрюваного у вбивстві Андрія Парубія, дякує правоохоронцям за роботу і обіцяє з’ясувати обставини. Ми вже бачили подібну картину і добре пам’ятаємо, чим закінчилася справа Шеремета. Тоді теж говорили красивими словами, але результату так і не було, і протримали в СІЗО невинних людей.
Важливо сказати владі прямо. Не можна повторювати помилки 2016 року і демонструвати країні чергових «знайдених вбивць» для телевізійної картинки. Не можна роздавати гучні обіцянки, які завтра розсиплються в пил. Не можна засуджувати невинних. Україна не витримає ще одного такого фарсу, бо він руйнує довіру суспільства значно сильніше, ніж будь-які диверсії Кремля.
Справедливість полягає не у затриманні людини для статистики і не у красивій заяві на офіційній сторінці. Справедливість полягає у встановленні замовників, у вироку суду, у прозорому процесі, якому вірить суспільство. Лише тоді ми зможемо сказати, що злочин розкрито, і лише тоді ми зможемо вистояти. (с)

Такое ощущение, что общение в сумасшедшем доме.
так и есть... для многих это стало нормой жизни... почитай форум, тут некоторые доказывают , что -" вам ничего не должно государство, вы во всём виноваты, вы не работаете, ничего не делаете... да и вообще кто вы такие?"
в здравом уме остались, наверное, лишь те, кто выехал из Украины.

так и есть... для многих это стало нормой жизни... почитай форум, тут некоторые доказывают , что -" вам ничего не должно государство, вы во всём виноваты, вы не работаете, ничего не делаете... да и вообще кто вы такие?"
в здравом уме остались, наверное, лишь те, кто выехал из Украины.
только собачка или кот, т.е. домашнее животное требует ухода человека, а чтобы человек требовал за собой ухода... ну разве что инвалид.

только собачка или кот, т.е. домашнее животное требует ухода человека, а чтобы человек требовал за собой ухода... ну разве что инвалид.
расскажи это гражданам США, Канады, Австралии, Швейцарии, Швеции и другим.

1756709378763.webp

❗️Перші фото підозрюваного у вбивстві Андрія Парубія, - ЗМІ
Російські спецслужби протягом року шантажували його інформацією про місцезнаходження тіла загиблого сина.
У Нацполіції заявили, що ймовірний убивця Андрія Парубія заздалегідь готувався до злочину та детально його планував.

Він здійснив вісім пострілів і переконався, що жертва загинула. Після цього намагався приховати сліди: перевдягнувся, позбувся зброї та вирушив переховуватися на Хмельниччину.

Дозор! Проснитесь, встаньте с колена, начинайте модерировать тему - на горизонте сгущаются порохоботы.

мне с самого детства родители об этом сказали! А тебе разве не сказали? :збентежений:
военный ВСУ со своей супругой уехали жить в Австрию по своей инициативе... у его супруги были проблемы со здоровьем, что то с позвоночником, причём давняя проблема... она обратилась в местную больницу чтобы ей выписали обезболивающие.. врачи её посмотрели и сказали- а зачем вам обезболивающее, вам операция нужна... и сделали ей операцию БЕСПЛАТНО...
а тебе никто ничего не должен...

военный ВСУ со своей супругой уехали жить в Швейцарию по своей инициативе... у его супруги были проблемы со здоровьем, что то с позвоночником, причём давняя проблема... она обратилась в местную больницу чтобы ей выписали обезболивающие.. врачи её посмотрели и сказали- а зачем вам обезболивающее, вам операция нужна... и сделали ей операцию БЕСПЛАТНО...
а тебе никто ничего не должен...
мне в СССР делали бесплатно операцию апендикса, я проклял эту бесплатную медицину, а тебе пусть все останутся должны...

Твои родители тебе ***ню сказали. Такой ты и вырос.
Открой хартию о правах человека и просвещайся.
я благодарен своим родителям за то , что не воспитали меня домашним животным, поэтому я вырос человеком.

Назад
Зверху Знизу