Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ответы бывалых на вопросы новичков

🟠 00:22 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 00:22 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Трохи поєбався, але зняв стартер. Приєднав його дротами для прикурювання до АКБ - не крутить. Котакти зачищав, пробував і так, і сяк - нуль результату. Занавіс, мабуть. Ремонтувати я його хз як, та й не хочу - завтра з Автограду вишлють робочий

• 🟠 00:22 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Подивився ютуб і все ж розібрав стартер. Не дивно що він не працював - одну щітку розпиздувало повністю, ще одна відламалася від контактного дроту. Третя застрягла в пластику...
На якорі якісь незрозумілі насічки/зарубки (може, вони й мають бути, хз).. Ще раз перевірив втягуюче - воно теж не подає ознак життя.
Куплю стартер :(

Вкладення

• 20250102_151147.jpg
    20250102_151147.jpg
    1.5 MБ · Перегляди: 75
  • 20250102_151109.jpg
    20250102_151109.jpg
    823.8 КБ · Перегляди: 77
на якоре ето нормально . скорее всего на заводе так балансируют якорь

Подивився ютуб і все ж розібрав стартер. Не дивно що він не працював - одну щітку розпиздувало повністю, ще одна відламалася від контактного дроту. Третя застрягла в пластику...
На якорі якісь незрозумілі насічки/зарубки (може, вони й мають бути, хз).. Ще раз перевірив втягуюче - воно теж не подає ознак життя.
Куплю стартер :(
Дарма ти його розібрав, треба було в мастер сервіс відправити, вони і не таке гівно робили.
P.S. Насічко то норма.

собирай все до кучи и неси електрику

Дарма ти його розібрав, треба було в мастер сервіс відправити, вони і не таке гівно робили.
P.S. Насічко то норма.
та он ничего не сломал . главное что приничу нашёл . если конечно щетки при разборе не сломал . сначала снимают щетки а потом остальное

треба було в мастер сервіс відправити

собирай все до кучи и неси електрику
Та оце я ще буду їбатися з пересилкою туди/назад, часом на ремонт! Або електрика шукати...
Машина на ходу якомога швидше потрібна, а не вот єто вот всьо.
Тому завтра з Автограда вишлють новий або робочий б/в, 2 дня на доставку - і буду ставити.

та он ничего не сломал . главное что приничу нашёл . если конечно щетки при разборе не сломал . сначала снимают щетки а потом остальное
Зараз немає сенсу туди самому лізти дешевше та скоріше відправити на спеціалізоване СТО

Та оце я ще буду їбатися з пересилкою туди/назад, часом на ремонт! Або електрика шукати...
Машина на ходу якомога швидше потрібна, а не вот єто вот всьо.
Тому завтра з Автограда вишлють новий або робочий б/в, 2 дня на доставку - і буду ставити.
там не хрен с ним возиться, щёточный узел поменять и вуаля, дел по сборке мпнут на 10 и познаний нужны на уровне понимания направления резьбы.

там не хрен с ним возиться, щёточный узел поменять и вуаля, дел по сборке мпнут на 10 и познаний нужны на уровне понимания направления резьбы.
Як ви мнє дорогі, панове цивільні!
Тобі нагадати де я, і скільки звідси до найближчого автомагазину, в якому майже все - під замовлення?

Як ви мнє дорогі, панове цивільні!
Тобі нагадати де я, і скільки звідси до найближчого автомагазину, в якому майже все - під замовлення?
я це чудово розумію, але дістати нові щітки легше та дешевше за стартер, який вживаний ще куди не йшло, а кітайський замінник може від'єбнутися ще на стадії монтажу.

я це чудово розумію, але дістати нові щітки легше та дешевше за стартер, який вживаний ще куди не йшло, а кітайський замінник може від'єбнутися ще на стадії монтажу.
Дивись, у мене МСЕК у Харкові, 7 числа.
Тобто, ввечері 5 числа машина має бути на ходу, щоб мати запас на 6 доїхати маршрутками, якщо щось піде не так.
Тут немає в наявності ні щіток, ні стартерів - все під замовлення. А це час!

Зараз знайшов б/в стартер на Автограді. Сподіваюся, його сьогодні відправлять, і післязавтра, 5-го вдень я його отримаю, встановлю і нормально заведуся.

там чтоб по уму сделать нужно втулки поменять а их райберить нужно а для етого специальный райбер нужен и опыт

Тобто, ввечері 5 числа машина має бути на ходу, щоб мати запас на 6 доїхати маршрутками, якщо щось піде не так.
Тут немає в наявності ні щіток, ні стартерів - все під замовлення. А це час!

Зараз знайшов б/в стартер на Автограді. Сподіваюся, його сьогодні відправлять, і післязавтра, 5-го вдень я його отримаю, встановлю і нормально заведуся.
номер головне перепровірь, щоб він був, бо там є варіанти на 1.9 TDI
твій має з бути з наступними номерами:
VAG 02M 911 023 F,
BOSCH 0 001 125 048 або 0 001 125 049

На ісходніку там де вигравіровано номер буває така іржа що мама не горюй
В моєму випадку саме так!
Стартер на заміну (б/в з гарантією , 1800 грн) вже сьогодні виїхав з Харкова. Дуже сподіваюся, що хлопці з Автограду не помилилися. Фото ісходніка, він-код я їм скидав. Вже неодноразово вони надсилали мені запчастини, косяків ще не було.

А шо там з автоцивілкою? Все-таки треба оформлювати?

Назад
Зверху Знизу