Допомагаємо ЗСУ!

Ответы бывалых на вопросы новичков

Ще питання. В багатьох авто такої простої речі як гачків для сумок нема. В яких автомобілях вони є?

В першому авто, що я орендував, Nissan Kicks, були гачки з кожної сторони багажника, так що можна було повісити продуктові сумки, щоб продукти не катались по багажнику.

В Mazda 6 нема, в Peugeot 3008 нема, в CX-5 нема, але видно наче місця під них. Мабуть, копійчані гачки йдуть в комплектації вище за базову.

У Skoda є різноманіття таких дрібниць під назвою Simply Clever.
Да,в Шкоде есть крючки

Ще питання. В багатьох авто такої простої речі як гачків для сумок нема. В яких автомобілях вони є?

В першому авто, що я орендував, Nissan Kicks, були гачки з кожної сторони багажника, так що можна було повісити продуктові сумки, щоб продукти не катались по багажнику.

В Mazda 6 нема, в Peugeot 3008 нема, в CX-5 нема, але видно наче місця під них. Мабуть, копійчані гачки йдуть в комплектації вище за базову.

У Skoda є різноманіття таких дрібниць під назвою Simply Clever.
Зараз в мене вже 4й по рахунку фокус-хетчбек мк3 ( овоч, ст, рс, ст) протягом мабуть 10 років.
Тільки сьогодні помітив, що в багажнику є 4 відформовки в формі гачка.
Я дуже уважний, да.

Мужики , вечер !
Вопрос скорее теоретический. Рулевая рейка , демфер . А , да , рейка z8x4 , но сей больт ( зазовем его так ) есть много где . Так вот , когда сей демфер перетянут в принципе понятно почему делать этого не надо . Когда затянут по мануалу тоже вопросов нет . А если наоборот , практически не поджимает вал , что плохого будет происходить ?
ПыСы . Теоретически ( говорят ) рейка гремит при не затянутом демфере . Ну а если все четенько , ни стука ни звука ?

Добрый вечер , подскажите дорога Харьков - Змиев в каком состоянии ,проездная или есть шанс приехать с квадратными дисками ?

Сука, три дня не могу
Добрый вечер , подскажите дорога Харьков - Змиев в каком состоянии ,проездная или есть шанс приехать с квадратными дисками ?
Чел катал два раза в день. На флоридском Аккорде гибриде. Колёса на месте, но три блока (три не глагол)

пс. Лобаш береги

Останнє редагування:

Такое клеют? После склейки больше 100км/ч на таком лучше не ездить?
1000003400.jpg

Такое клеют? После склейки больше 100км/ч на таком лучше не ездить?
1000003400.jpg
Если на Киевской на парковке роста не сделают, то никто не поможет. Мне в том году похожий 1000 вышел, неоднократно там спасали резину.

Камєру втуда поставіть. Мож нє вилєзєт грижей.

В августе еще ездил, таки погнул один. Пару мест было таких, что со скоростью пешехода приходилось двигаться. Не помогло. Да, и балку заднюю получилось сдвинуть, крепление сайлента уехало.

Ні це гайки.. краще купити аби що підходяще по розміру на тому ж олх чи шиномантажі з іншим протектором але не клеїть точно..

Доброї ночі. Приїхав додому і побачив що нема кришечки, що закриває горловину для заправляня газом. Ланос, горловина в задньому бампері.
То кришка чи як її)))

Доброї ночі. Приїхав додому і побачив що нема кришечки, що закриває горловину для заправляня газом. Ланос, горловина в задньому бампері.
То кришка чи як її)))
Були кришки з різьбой і просто кришки на пластіковой шворочкє.

В любом случає можна купіть кришку на рєзьбє. Вона будє вкручувацца в отвір, кудой подають газ. Тока зараз мабуть така кришка вартує трохи грошей. Продають їх там же, на заправках.

Та я ж питав як воно називається)))
Ціни фігня. Там більше доставка буде коштувати. Спитаю на заправці.

Назад
Зверху Знизу