Тут могла бути Ваша реклама!

Ответы бывалых на вопросы новичков

возможно массы на стартер нету . вернее плохая . кинь с акамулятора провод напрямую на стартер . или как пишут стартеру хана . возможно щетки зависли но я первым делом кинул бы провод . а панель не тухнет когда крутишь стартером ?
Мінус напряму з акуума я кидав - ніхєра.
Панель не тухне

Спочатку перевірити цілісність проводу та фішки, яка йде на роз'єм втягиваючого. Якщо норм, то зняти її і заміряти напругу під час вмикання "старт". Звісно, попередньо мультіком прозвонити усі запобіжники. По смптомах схоже на те, що провід відломився/зіскочив/перетерся.
IMG_20250101_174539.jpg

І косічку тож провєріть. Чи нє позєлєнєла.

2 толстых болта на фото . их нужно между собой замкнуть . только через гайки замыкай чтоб резьбу не испортить

.

Вкладення

• стартер1.jpg
    стартер1.jpg
    316.1 КБ · Перегляди: 18
перемыкать ключем или толстой отверткой . только акуратно токи большие и там плюс с акамулятора

2 толстых болта на фото . их нужно между собой замкнуть . только через гайки замыкай чтоб резьбу не испортить
Доступ до них піздєц незручний(
Зверху хєр підлізез, і знизу також, якщо машина на землі стоїть. Треба підйомник, естакада або яма. Ок, буду шукати.
При замиканні що має відбутися,а що не має?
Спочатку перевірити цілісність проводу та фішки, яка йде на роз'єм втягиваючого. Якщо норм, то зняти її і заміряти напругу під час вмикання "старт". Звісно, попередньо мультіком прозвонити усі запобіжники. По смптомах схоже на те, що провід відломився/зіскочив/перетерся.
IMG_20250101_174539.jpg
А ота чорна пластикова фішка на фото має жорстко триматися, чи гуляти?
Я сьогодні трохи посмикав її - вона ходить туди-сюди

если будет крутится нужно будет подать еще один плюс на то место где ты тягал черный проводок

Доступ до них піздєц незручний(
Зверху хєр підлізез, і знизу також, якщо машина на землі стоїть. Треба підйомник, естакада або яма. Ок, буду шукати.
При замиканні що має відбутися,а що не має?

А ота чорна пластикова фішка на фото має жорстко триматися, чи гуляти?
Я сьогодні трохи посмикав її - вона ходить туди-сюди
Запалення включаєш - потім оті дві гайки замикаєш. Тільки ОБОВ'ЯЗКОВО на НЕЙТРАЛЦІ і РУЧНИКУ + руки ні в які ремені не сувати!!!
Якщо заведеться - шукати в ланцюзі управління на стартер (95% що проблема в контактній групі замка запалювання)
Якщо ні - здох стартер

Запалення включаєш - потім оті дві гайки замикаєш. Тільки ОБОВ'ЯЗКОВО на НЕЙТРАЛЦІ і РУЧНИКУ + руки ні в які ремені не сувати!!!
Якщо заведеться - шукати в ланцюзі управління на стартер (95% що проблема в контактній групі замка запалювання)
Якщо ні - здох стартер
Вище пишуть що крутитися буде, але бендикс не спрацює. То як він заведеться?

Вище пишуть що крутитися буде, але бендикс не спрацює. То як він заведеться?
Чому не спрацює? Тими контактами активується повністю стартер. В нього всього 2 позиції: вкл та викл. Як є живлення на втягуючому (саме на ньому контакти), то все запрацює

Отой "чорний проводок" саме і дає той "плюс", щоб все запрацювало

Замиканням між гайками ми виконуємо роботу того "чорного проводка"

Назад
Зверху Знизу