фоткай стартер
ремонтом авто занимаюсь . но стартера уже давно не делаюКамазист ?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
ремонтом авто занимаюсь . но стартера уже давно не делаюКамазист ?
если щетки залипли то есть шанс что они выстрелят и вернутся на родное местоІ що має відбутися?
Мінус напряму з акуума я кидав - ніхєра.возможно массы на стартер нету . вернее плохая . кинь с акамулятора провод напрямую на стартер . или как пишут стартеру хана . возможно щетки зависли но я первым делом кинул бы провод . а панель не тухнет когда крутишь стартером ?
Треба лізти до стартера.Мінус напряму з акуума я кидав - ніхєра.
Панель не тухне
пишет что провод кидал на стартер . я бы перемкнул 2 силовых болта . может втягивающему пипецІ косічку тож провєріть. Чи нє позєлєнєла.
А як їх правильно перемикати?пишет что провод кидал на стартер . я бы перемкнул 2 силовых болта . может втягивающему пипец
Доступ до них піздєц незручний(2 толстых болта на фото . их нужно между собой замкнуть . только через гайки замыкай чтоб резьбу не испортить
А ота чорна пластикова фішка на фото має жорстко триматися, чи гуляти?Спочатку перевірити цілісність проводу та фішки, яка йде на роз'єм втягиваючого. Якщо норм, то зняти її і заміряти напругу під час вмикання "старт". Звісно, попередньо мультіком прозвонити усі запобіжники. По смптомах схоже на те, що провід відломився/зіскочив/перетерся.
![]()
стартер должен крутится но бендекс не сработает . черная фишка в идеале должна сидеть неподвижно но в разумных прПри замиканні що має відбутися,а що не має?
Ну, припустимо, буде він крутитися. Або не буде. А далі що, які висновки?стартер должен крутится но бендекс не сработает .
тогда усложним задачу . нехочу много инфы сразу давать чтоб не забивал себе голову .Ну, припустимо, буде він крутитися. Або не буде. А далі що, які висновки?
Запалення включаєш - потім оті дві гайки замикаєш. Тільки ОБОВ'ЯЗКОВО на НЕЙТРАЛЦІ і РУЧНИКУ + руки ні в які ремені не сувати!!!Доступ до них піздєц незручний(
Зверху хєр підлізез, і знизу також, якщо машина на землі стоїть. Треба підйомник, естакада або яма. Ок, буду шукати.
При замиканні що має відбутися,а що не має?
А ота чорна пластикова фішка на фото має жорстко триматися, чи гуляти?
Я сьогодні трохи посмикав її - вона ходить туди-сюди
Вище пишуть що крутитися буде, але бендикс не спрацює. То як він заведеться?Запалення включаєш - потім оті дві гайки замикаєш. Тільки ОБОВ'ЯЗКОВО на НЕЙТРАЛЦІ і РУЧНИКУ + руки ні в які ремені не сувати!!!
Якщо заведеться - шукати в ланцюзі управління на стартер (95% що проблема в контактній групі замка запалювання)
Якщо ні - здох стартер
Чому не спрацює? Тими контактами активується повністю стартер. В нього всього 2 позиції: вкл та викл. Як є живлення на втягуючому (саме на ньому контакти), то все запрацюєВище пишуть що крутитися буде, але бендикс не спрацює. То як він заведеться?
для того что бы сработал бендекс нужно подать еще один плюс на тонкую фишку что ты тягалВище пишуть що крутитися буде, але бендикс не спрацює. То як він заведеться?