Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

отношение украинцев к выехавшим за границу согражданам

• Автор теми Автор теми VOLAT
  • Дата створення Дата створення

Кого з вказанних людей ви засуджуєте?

• 38-річну жінку, яка має неповнолітню дитину. Вони виїхали до Європи, а її чоловік залишився тут

Голосів: 7 2.0%
  • 25-річну дівчину, яка незаміжня та не має дітей і яка виїхала до Європи.

Голосів: 16 4.5%
  • 72-річного професора, який на момент вторгнення перебував у Європі і залишився там

Голосів: 3 0.9%
  • 31-річного чоловіка, який на момент вторгнення працював у Польщі і вирішив поки не повертатися

Голосів: 30 8.5%
  • никого из перечисленных не осуждаю

Голосів: 316 89.8%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    352
:іржач: :іржач: Слухай , тепер ти живеш "там" і розказуєш про життя "там" . То чому ми повинні тобі вірити ? Ти ж теж 9\10 можливо ?))))))))))
Тим більш , читаючи цю тему - бачу що ти й сам не в курсі як то воно там живеться українцям у німетчині. Ти можеш розказувати лише за себе , але не можеш за всих розписуватися.
просто он немного выше стал от беженцев, он получает наверное больше и знает что эти выплаты будут у него, те кто приехал сейчас все таки думают что если завтра все закончится и у них все отберут, поэтому пытаются жить по другому, пытаются экономить на еде.

Десь Слобо пропав. Після останньої атаки ***ла на енергетичні об'єкти України. Мать з Києвської області писав весь час. В мене син зараз там. Дві доби не було електрики. Лише цієї ночі ввімкнули , не знаю чи надовго .
Ти не вкурсі - де там твій корєш-дружбан подівся ?
Смішно було читати як ви вдвох розводили когось на форумі. )) талановиті люди. ))
Спитай у модератора цієї теми де Слобода пропав

Ви тут знаходитесь, але про Тафель не чули взагалі))) а він існує.
Тому не треба казати, що ви знаєте більше тільки тому, що ви тут
Де я казав що не чув? Чув, але повторююсь: в моїй області там тільки по запису, просто так людина не може прийти туди та отримати лобстерів як Беларус каже

Какой ***ть обычной ?
***** ты пишешь эту ***ню ?
Зайди на сайты по работе. Там где до войны были сотни вакансий ежедневно, сейчас десяток в неделю
Та по тому же метро все понятно
Обычной ***ть. ****ат
Вы в Харькове сейчас?

Мария Антуанета сказала, пекарям, когда они начали ныть, что им не привезли дешевую муку из которой выпекали хлеб для бедных, что раз нет дешевой, пеките из дорогой, а революционеры и потом коммунисты все переврали.

Мария Антуанета сказала, пекарям, когда они начали ныть, что им не привезли дешевую муку из которой выпекали хлеб для бедных, что раз нет дешевой, пеките из дорогой, а революционеры и потом коммунисты все переврали.
Может и так . Ток тут от неточности Белоруса ничего не меняется. Элита оторвана от масс это хочет сказать Белорус

Так у меня жена и сейчас ходит уже больше полугода. И закончатся они только кажись в июне. И не "какой то спонсор" оплачивает, а джоб центр. И не только ей, а всем украинцам кто с временной защитой он же и оплачивает.
Джоб центр не тільки курси оплачує, вони і платять соц виплати. Курси обов‘язкові, якщо відмовляєшься - з соціалу тебе знімають і іди працюй на завод. Поїхати кудись без дозволу джобцентру ти також не можеш.

Может и так . Ток тут от неточности Белоруса ничего не меняется. Элита оторвана от масс это хочет сказать Белорус
Ты не понял, она сказала местному олигархату, что можно и на нарид потратится.

Джоб центр не тільки курси оплачує, вони і платять соц виплати. Курси обов‘язкові, якщо відмовляєшься - з соціалу тебе знімають і іди працюй на завод. Поїхати кудись без дозволу джобцентру ти також не можеш.
Це все неправда. Кажу вам, як людина, яка відмовлялася від курсів і їздила багато де.

Ты не понял, она сказала местному олигархату, что можно и на нарид потратится.
Ты знаешь народу тоже нельзя говорить что бы он поделился с ближним .Это стати тебе банально один из примеров негативного аспекта демократии
Куда действенней будет если у каждого будет возможность себе заработать , а не ждать помощи .

Це все неправда. Кажу вам, як людина, яка відмовлялася від курсів і їздила багато де.
Тобто ти просто відмовилась від курсів та продовжуєш отримувати соц. виплати? Що джобцентр каже?

З поїздками всередені ЄС все просто: всі їздять, але платять готівкою. Тому що джобцентр може попросити виписку з картки. Поїздки за межі ЄС більш складні, тому що буде штамп в паспорті. Для цього беруть дозвіл, виплати на цей час припиняються.

Много прочитала в этой теме про Тафель ( если правильно называю).
Немного не понятно, там все как десерты, перекусы, нарезочки,сырки, хлебцы, овощи , фрукты или есть и сырое мясо, курятина? То есть первое сварить, второе стушить или запечь? Возможно, я не увидела и было об этом.

Тобто ти просто відмовилась від курсів та продовжуєш отримувати соц. виплати? Що джобцентр каже?

З поїздками всередені ЄС все просто: всі їздять, але платять готівкою. Тому що джобцентр може попросити виписку з картки. Поїздки за межі ЄС більш складні, тому що буде штамп в паспорті. Для цього беруть дозвіл, виплати на цей час припиняються.
Відмовилась від одних, тому що мала вже базові знання, а вони мені відмовили у проханні почати з другого курсу. І в джобцентрі мені сказали, що якщо я впевнена що вивчу мову сама - можу взагалі їх не відвідувати. Це було у жовтні. Минулого тижня я пішла до іншої школи, здала іспит вже на А2 і тут вже сказали, що приймуть мене з урахуванням моїх знань. Сказали чекати листа приблизно в березні.
Стосовно штампів на кордоні - якщо є внж поляки штамп не ставлять взагалі.
Якщо брати дозвіл - виплати не припиняються, якщо відпустка не більше 21 дня.

Много прочитала в этой теме про Тафель ( если правильно называю).
Немного не понятно, там все как десерты, перекусы, нарезочки,сырки, хлебцы, овощи , фрукты или есть и сырое мясо, курятина? То есть первое сварить, второе стушить или запечь? Возможно, я не увидела и было об этом.
Не. Сырого ниче нет. У нас только фрукты-овощи и хлебобулочные. Яйца иногда. Молоко. Колбасная нарезка в упаковке.

Ты знаешь народу тоже нельзя говорить что бы он поделился с ближним .Это стати тебе банально один из примеров негативного аспекта демократии
Куда действенней будет если у каждого будет возможность себе заработать , а не ждать помощи .
При чем здесь демократия, там абсолютная монархия была.

Вот что поистине треш в Германии - так это заболеть простудой (((
Я уже 4-й день валяюсь. К врачу не попасть, из лекарств без рецепта только спреи для носа и леденцы. И те продаются прямо в продуктовом) и полки полупустые)

Відмовилась від одних, тому що мала вже базові знання, а вони мені відмовили у проханні почати з другого курсу. І в джобцентрі мені сказали, що якщо я впевнена що вивчу мову сама - можу взагалі їх не відвідувати

Дали якийсь термін на вивчення? Чи просто сказали: вивчиш так вивчиш, а ми тобі продовжуємо платити.

Стосовно штампів на кордоні - якщо є внж поляки штамп не ставлять взагалі.

У мене тимчасовий захист, вклейка в паспорт, всі штампи ставлять так само як і коли просто перетинаєш кордон.

Якщо брати дозвіл - виплати не припиняються, якщо відпустка не більше 21 дня.

Знайома їздила додому - їй припинили виплати. За житло також перерахували та власник квартири її вже збирався виселити. Як розрулили не знаю.

Можливо в різних областях правила відрізняються, але у мене саме так.

Вот что поистине треш в Германии - так это заболеть простудой (((
Я уже 4-й день валяюсь. К врачу не попасть, из лекарств без рецепта только спреи для носа и леденцы. И те продаются прямо в продуктовом) и полки полупустые)

Та тут багато чого треш. Сервіс відсутній як клас.

Дали якийсь термін на вивчення? Чи просто сказали: вивчиш так вивчиш, а ми тобі продовжуємо платити.

У мене тимчасовий захист, вклейка в паспорт, всі штампи ставлять так само як і коли просто перетинаєш кордон.

Знайома їздила додому - їй припинили виплати. За житло також перерахували та власник квартири її вже збирався виселити. Як розрулили не знаю.

Можливо в різних областях правила відрізняються, але у мене саме так.
Термін на вивчення не давали, але я вже тоді по-трошку шпрехала і ми спілкувалися без перекладача.
У мене також вклейка в паспорт. На кордоні Польша/Україна відкриваю саме на цій сторінці і кажу "карта побуту дойч". Тоді не ставлять. Деякі просто не гортають паспорт - відкрили першу сторінку, ляпнули штамп і все.
Стосовно припинення виплат - дуже дивно, адже по закону за перше порушення -10% від виплат. Хоча знаю випадок, коли побачили штамп у паспорті і разово 200 евро зняли. Щоб взагалі припинили виплати чую вперше. Може просто залякати вирішили? Чи вона їздила більше, ніж 21 день?
До речі, пригадала стосовно курсів момент. Я в джобцентрі питала - Що буде, якщо я піду на курси, а війна скінчиться і навесні можна буде повернутися в Україну? Вони відповіли, що краще тоді не йти на курси взагалі.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу