Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Оператор Київстар. Відгуки

• Автор теми Автор теми zemskov1
  • Дата створення Дата створення
Ве еще продолжаете пользоваться москальской конторой после 8 лет войны? ну- ну

Київстар предлага лав уа база.....1 Гб + 5 Гб, безліміт на КС та 75 хв. на інші мережі за 50 грн на 4 тиждні....знижка на перші 6 оплат протягом 168 днів після зміни тарифу....замовити можна до 05.04.2023
ну и на хрена козе баян? 4ГБ, безлимит на КС, 100 минут на другие сети - и всё это за 40 грн... и без всяких заманух в виде скидок на Н дней

Ох і срака з цим Кс та їх е-сім.
Глюк додатка + неадекватні рекомендації оператора колцентру = як результат заблочена фізична сімка. Від пластика відв'язалось, пук-коди вже не дійсні. е-сім так і не включилось
вот поэтому я их приложение и не ставлю себе на телефон... и сим-карту не меняю, хотя постоянно СМС шлют, чтобы заменил на новую модную... а то придешь менять, старую порежут взамен выданной новой - а она вдруг не фурычит! и в итоге вообще без номера останешься...

ну и на хрена козе баян? 4ГБ, безлимит на КС, 100 минут на другие сети - и всё это за 40 грн... и без всяких заманух в виде скидок на Н дней
странно что тариф еще жив
(((

вот поэтому я их приложение и не ставлю себе на телефон... и сим-карту не меняю, хотя постоянно СМС шлют, чтобы заменил на новую модную... а то придешь менять, старую порежут взамен выданной новой - а она вдруг не фурычит! и в итоге вообще без номера останешься...
а як же 4g ?
Якраз із заміною сімки у них проблем ніколи не спостерігалося. Завжди міняли оперативно і безкоштовно. От тільки при форсмажорах, як у мене, швидкість обслуговування офігєвающа...
Мою проблему вчора вирішили..всього на всього, 6 днів без номера)
Правда, новий телефон з е-сім зараз в іншому місті, дубль два зможу зробити через тиждень..
Так що, може, ще не кінець історії))

Останнє редагування:
Та ни. Они же выдают типа сертификат - на случаи несрабатывания. Обклдынку с новой симки или что там. С просьбой хранить.

а водафон вообще бывший мтс. А их вышки и лайф использует. Поэтому звоните в колокольчик и телеграфируйте без телеграма)

на одной вышке может быть оборудование нескольких операторов.

Роуминг лайки уже есть в лайфселл, только не все работает.
а смена партнера ... война все планы изменила

****остар заебал уже многих )))

яке лайно цей ****остар
відвалилася (зникла взагалі) суперсила відео без меж, відвалилася сім для планшету ...
ніхуя не працює

Зоряна ніхуя не знае, до оператора не додзвонитися

Запрацювало.
Надіслали смс що і коли запрацює (по факту без мого звернення)
хоч щось (ну і взагалі хоч смс прислали)

ну що,уходит эпоха,вчора прислали смс,з 27 квітня мій суперекономний пакет за 40 гривень за 28 днів, стане коштувати 75 грн,умови ті ж,тільки інтернету тепер буде 1 гіг+5 гіг суперсили (було 4 гіга,100 хвилин на інших і безлім в мережі)

О,подскажите как попасть на живого оператора ,я уже все перепробовал,нифига не получается.надо уточнить у них про тариф Киевстар тв ,что то они мне не то считают...

ну що,уходит эпоха,вчора прислали смс,з 27 квітня мій суперекономний пакет за 40 гривень за 28 днів, стане коштувати 75 грн,умови ті ж,тільки інтернету тепер буде 1 гіг+5 гіг суперсили (було 4 гіга,100 хвилин на інших і безлім в мережі)
та же фигня )))

Назад
Зверху Знизу