Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Очередной виток *****ии в украинизации

• Автор теми Автор теми Corvin
  • Дата створення Дата створення
Да уж, политики они такие ушлые... Они даже додумались подкинуть народу и проПиАрить мысль о том, что никакой "проблемы с языками" не существует. Некоторые люди даже ведутся.:)
То, что некоторые политики решили поэксплуатировать проблему, говорит о её актуальности, а не о отсутствии таковой.
Де проблема?Її просто не існує.Проблема в Вас і таких як Ви.Уявіть,що Ви живете в Росії і дуже вперто відказуєтесь вчити російську мову,або живете в США і відказуєтесь вивчити англійську.Та там би у Вас навіть не виникло такого питання.Тут проблема не в мові,проблема в тому ж що і в Лужкова,Затуліна,Леонтьєва і других одіозних політиків.Ви вперто не хочете визнати те що Ви вже живете в іншій державі,не в космополітичному СРСР, а в Україні.І Ви просто зневажаєте цю державу, я розумію життя тут зараз не паска, але як би там не було це вже історичний факт і нікуди ми від цього не дінемся, і я надіюсь що нікуди, ніхто з насидженого місця не поїде, бо ніде ніхто нікого не чекає з розпростертими обіймами. Іще я розумію, що проблема тут не в мові , а в економічних негараздах.Я більш ніж впевнений, що якби в Україні рівень життя був в п"ять раз вищий ,ніж в Росії то всі мовні питання відпали на другий план.Тай державна політика в цьому питанні була жорсткішою. Як ви думаєте всі російськомовні виїхали з Прибалтики? Та ніфіга подібного.Навпаки любими шляхами їдуть туди,дістають громадянство за великі гроші і живуть радше там ніж в тоталітарній Росії, бо умови там кращі.Для життя і для бізнесу. Взагалі росіяни зараз асимілюються по всій Європі,і аж ніяк там не піднімають мовних питань,їм просто там занадто комфортно, і мову вивчають бо їм це вигідно.Ви були коли небудь за кордоном? Та в томуж таки Стамбулі ,в Афінах,чи в будь якій Європейській державі продавці в магазинах стараються говорити до Вас тією мовою яку від Вас почують.Бо їм це вигідно.Так от і Ви заговорите українською,коли це буде Вам вигідно.
Коли це буде? Тоді коли держава буде проводити протекціоністську політику і щодо мови також. Це в першу чергу викладання державною мовою у вищих навчальних закладах,вимогу знання укр.мови в держустановах(якщо людина захоче стати чиновником-вивчить і китайську за один вечір)-яскравий приклад-Кучма,Морозов,та і той же Янукович.Вони просто зрозуміли що без знання державної мови їм нічого не світить.А на побутовому рівні ніхто не забороняє розмовляти любою мовою.Моя дитина прекрасно крім української володіє російською і англійською мовами.Бо їй це потрібно для кар"єрного зросту,і не висловлює претензій щодо того щоб все навкруги було українським(бо її рідна мова-українська).Просто вона це вже нове покоління без совдепівського тягара за плечима.:пиво:

Вы можете доказать факт умышленного убийства?
Та тут і доказувати не треба,треба уважно прочитати дописи.Спочатку мова йшла про одну кулю,а потім про декілька.А декілька куль випадковими не можуть бути.:confused:

Ребята я же не придумал почитайте все статьи по этому поводу в интернете и сами увидите.

Ну так мы далеко пойдем,зачем их читать?Затем что пишут.

(задумчиво) Может где написать, что smeet питается исключительно мясом грудных детей ;)? "Интернет-статейки" - это из разряда ОБС, и в этом надо отдавать себе отчет. Неужели Вы действительно слепо верите всему, что пишут в Интернете??? Ведь это еще менее надежный источник информации, чем СМИ. Или Вы неудачно выразились, имея в виду какие-либо официальные сообщения, опубликованные в Интернет?

(задумчиво) Может где написать, что smeet питается исключительно мясом грудных детей ;)? "Интернет-статейки" - это из разряда ОБС, и в этом надо отдавать себе отчет. Неужели Вы действительно слепо верите всему, что пишут в Интернете??? Ведь это еще менее надежный источник информации, чем СМИ. Или Вы неудачно выразились, имея в виду какие-либо официальные сообщения, опубликованные в Интернет?
Та нет я нормальный мужик и знаю что статейки как и базар нужно фильтровать.Но и знаю,что если бы там были не одни "свои"то давно бы обвинили во всех грехах.Но, как человек, который немного разбирается в политике я понимаю, что Кушнарев,как сильный лидер мешал кому то в ПР.Кому?Теневым бизнесменам которым не надо что-бы у руля партии были сильные лидеры, а такие которым можна завтра приказать обЪединится с той же НУ.Они в первую очередь пекутся о своих миллионах.

Та нет я нормальный мужик и знаю что статейки как и базар нужно фильтровать.Но и знаю,что если бы там были не одни "свои"то давно бы обвинили во всех грехах.Но, как человек, который немного разбирается в политике я понимаю, что Кушнарев,как сильный лидер мешал кому то в ПР.Кому?Теневым бизнесменам которым не надо что-бы у руля партии были сильные лидеры, а такие которым можна завтра приказать обЪединится с той же НУ.Они в первую очередь пекутся о своих миллионах.
А Вам известен хоть один мало-мальски утвердившийся политик, который бы КОМУ-ТО не мешал? Однако, у нас депутаты в бронежелетах в раду не ходят.
Да и Вы забыли, у нас ведь диоксином принято травить:D

Ну теперь все стало всем понятно. smeet из западенщины знает тайну убийства Кушнарева. Тут все по местному головы ломают, а ему уже все известно... ;)

Ну теперь все стало всем понятно. smeet из западенщины знает тайну убийства Кушнарева. Тут все по местному головы ломают, а ему уже все известно... ;)

Та по-моему:confused: никто особо и не ломает, потому что никому это не нужно,был человек,была проблема,нету человека,нету проблемы.

Та по-моему:confused: никто особо и не ломает, потому что никому это не нужно,был человек,была проблема,нету человека,нету проблемы.

Так я Вам скажу, я процентов на 90% из первоисточиников знаю, что там произошло. Не было никакого умышленного убийства, там было чистейшее ******** по неосторожности. Это были его ближайшие кенты. Для него поверьте это событие втройне не радостно. И не надо никаких левых додумок тут делать. Это просто нелепый случайная роковая трагедия.

Ничего случайного, у него после предвыборной агитации от кармы одни ошмётки остались... ;)

Так я Вам скажу, я процентов на 90% из первоисточиников знаю, что там произошло. Не было никакого умышленного убийства, там было чистейшее ******** по неосторожности. Это были его ближайшие кенты. Для него поверьте это событие втройне не радостно. И не надо никаких левых додумок тут делать. Это просто нелепый случайная роковая трагедия.

Трагедия исключительно для его семьи. А для харьковчан - дело руки Провидения.

Может быть и так,но почему-то сильно похоже на ********.Жена и дети ,кстати не верят в случайность.

Буквально бутылка и - о чудо! Я тут же разбаню тебя в гугле.

Иждеваешся-да? Гугл выкинул кучу статей на АНГЛИЙСКОМ языке.
А переводчика я пока не установил на комп.Завтра займусь.

Назад
Зверху Знизу