Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Угода про ЗВТ Україна-Канада почне працювати з 1 серпня
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

jcfea8.webp

наверное они с другой планеты:незнаю:
cbg0aj.webp

Мася, запомни, чем массивнее предмет, тем большей инерцией он обладает.
Мгновенная остановка (даже, если внешняя конструкция выдержит) приведёт к фаршу внутри. Про автоаварии уточнять не нужно?
Ты этого хочешь?
Я хочу видеть хотя бы тенденцию. А пока вижу только ****ец.
И никто не сел.

MØntУ;60471989 сказав(ла):
Сесть должна вся верхушка поголовно, иначе в этом смысла не будет. Показательные дела *** не нужны
Ох, малыш, кто ж их посадит. Кто это будет расследовать, и кто станет судить?
В этом-то всё и дело.

йа туть оставлю , и всем доброй ночки
Миха Анархист Чаплыга
3 ч ·
ХРЕНОВЫЙ ПОСТ. Но реалистичный. Прежде чем отписатьсо или плеватьсо - дочитайте его до конца.
Тезис: если власть таки решила совершить хоть одну из трех критичных вещей (ниже) то я буду топить за Юлю. Иных РЕАЛИСТИЧНЫХ вариантов я не вижу. Ибо после єтого не будет никаких Сил Людей, Республик, и вообще ничего не будет... Старта не будет - будет КЛАДБИЩЕ.
Да я буду продолжать делать то во что верю... и ничто не свернет меня с пути, но видимо одного года у нас не будет :( И тактически нужно искать варианты...
Три критичные вещи:
1) Перелом КУ под себя...
2) Законы о Диктатуре в Интернете - всеобщий контроль как в РФ + распил бабла + передел рынка.
3) Закон об изнасиловании Конституции и УЗУРПАЦИИ власти под видом переименования АТО...
В США взорвали близнецов... В РФ дома с людьми... У нас взрывают людей, убивают.. и запускают вирусы...
Вот зачем они СОГЖГЛИ "РЕЙХСТАГ" - запустили вирус... Это мы уже проходили в 30-х годах в Германии )
"Окрім того, необхідно вирішити питання щодо підключення до державної системи кіберзахисту також об'єктів критичної інфраструктури, незалежно від їх форми власності", - зазначив секретар РНБО.
За його словами, відповідний законопроект вже напрацьовано та буде внесено найближчим часом до парламенту...
"Також необхідно збільшити фінансування заходів з кібернетичної безпеки та інформаційного захисту держави,...
Под шумок переименования АТО они хотят УЗУРПИРОВАТЬ власть, наделив Президента несвойственными функциями, лишив полномочий Парламент...
По ходу им нужно продать землю (это ни хорошо ни плохо... плохо то, что это хоят учудить в условиях новых 90-х и так как это было при чековой приватизиции - у кого наган и бабло - тот и олигарх) и уничтожить людей "реформой" медицины и пенсионки...
Образование уже УБИЛИ (
НУ ВСЕ КАК ПИСАЛ АНАРХИСТ... :(
Жду голосований депов... НАРОД хочет знать фамилии "героев"... :) Можете отмечатьсо тут... мы ж типо люди публичные :) Страна должна знать своихъ "патриЙОто-хероев" ... пля.
А теперь концовка. Если кто-то считает вариант Юли хреновым, то спорить не буду. Но прежде чем отписатьсо или написать гадость - предложите РЕАЛИСТИЧНЫЙ вариант... прожекты не предлагать... Рассмотрим вместе все возможные РЕАЛЬНЫЕ варианты...
Если Бог дарует нам хотя бы год - мы все успеем сами... Если нет - нужно искать ТАКТИКУ. Будуще творят лишь те, кто уцелели...
Саак и прочие Саомопомочи с Позициями в Демальянсах не предлагать... Просьба понять, что тут собрались взрослые люди с практическим опытом и знаниями и ИНФОЙ не менее 20 лет. Тут те, кто "делает колбасу" и знает о ваших "кумирах" больше, чем вы о своей жене/муже...
П.С.: в депі от ЮВТ не собираюсь.... верю исключительно в единство ситуативніх интересов... мне от нее ничего не нужно и ей от меня... равно как никто никому ничего не должен... вопрос лишь в тактике поддержки в грядущем рубилове...
П.П.С.: пока что вібор прост - либо помочь одному монстру ухайдохать другого и тогда один на один либо сгинуть ***... /єто если у нас таки не будет года... просто рассматриваем тактический вариант на случай атаки властного монстра/
АМИНЬ

Жить в Харькове
12 ч ·
Под Харьковом, на станции Люботин, стоит себе поезд с угольком. Чьим, спрашивается? Южноафриканским? Американским? Нет, российским.
Хорошая схема для отмывания бабла.
Завезли с днр за 10 долл, а по бумагам как южноафриканский за 130.
hgjbb2.webp

Зрадоебы чем крыть будете? xD
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Евгений Шевченко добавил 2 новых фото — с Володимиром Парасюком и еще 20 в Berezhinka, Kirovohrads'Ka Oblast', Ukraine.
2 ч ·
На поверхню спливають прізвища і шокуючи подробиці автобіографії тих, хто безпосередньо командував побиттям, затриманням і пограбуванням ветеранів та селян у Бережинці.
Знайомтесь - це полковник Олександр #Голяков, сьогодні він заступник начальника Центрального ТРК Національної гвардії України - стрімкий кар'єрний зліт для колишнього члена "Партії регіонів". Бо ж у 2013-2014 році він скромно перебував на посаді директора комунального підприємства "Криворізька гвардія" - це особиста охорона видатного мера-регіонала на ім'я Юрій #Вілкул, яка утримувалася за рахунок бюджетних коштів.
З початком Революції Гідності Голяков очолив Криворізький Антимайдан. Є свідчення криворожан стосовно того, що він під час публічних виступів неодноразово закликав до силового розгону Євромайдану.
Також під час революційних подій Олександр Вілкул створив у Кривому Розі ГО "Криворізька гвардія", яка складалася з типових тітушок - їх основним завданням було побиття активних прихильників Євромайдану як у своєму рідному місті, так і у Києві. Найвідоміший факт за їхньої участі - це ніч на 19 січня 2014 року, коли до Києва з Кривого Рогу прибуло три автобуси саме з цими "антимайданівцями". Проте кияне виявилися не дуже гостинними - заблокували їх на АЗС на бульварі Дружби Народів. Пошматували тих тітушок, автобуси понівечили, фото додається - це вже після побиття, коли ми пошукували їх для обшуку, під час якого було вилучено біти, травматичні пістолети, газові балончики тощо. Так от виявляється, що очолював те "гвардійське" ГО той же Олександр Голяков! На жаль, сам він тоді чомусь не приїхав.
Останній штрих до портрету "героя" - під час війни, вже у 2015 році, невідомо яким чином ця особистість зайняла керівну посаду в #НГУ. Ба більше того - саме Голяков був координатором від штабу сектора "М" по бойовим операціям батальйону "Донбас" у #Широкіно! Він особисто і дуже добре знає Анатолий Виногродский (позивний "Гал"), який на той час був командиром нашого батальйону. Але на фронті ця довірена особа Вілкула запам'яталася не героїзмом та відвагою, а безвідповідальними та недолугими наказами, які "Гал" нерідко відмовлявся виконувати, бо ж добровольці мали за плечима досвід числених бойових дій Попасної, Лисичанська, Іловайська, Дебальцево, Вуглегірська, Логвіново тощо, а штабний пацюк знав війну лиш по ролікам в ютюбі.
От така сума історія, але на жаль після того, як колишній бойовик сепаратистського батальону "Восток" #Голубан після спроби розгону Торгової блокади був особисто нагороджений Президентом і пішов на підвищення, то такі історії мене вже не дивують. Чекаю лиш, коли діюча влада надасть достойні посади очільникам ЛНР/ДНР Плотницькому та Захарченку. Бо далі дна вже в принципі ніякого нема.

MØntУ;60472139 сказав(ла):
Да я понимаю... ***ня в том, что единственный возможно верный расклад в нашей ситуации - переворот без участия политиков-*****асов - тоже совершенно не гарантия того, что не будет еще хуже. Круг замкнут полностью, куда ни копни
Я не вижу из этого выхода.
Может, ты доживёшь до чего-то другого, а я нет.

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу