Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
У неё теперь уже патроны не того калибру.Кстати, что до Тимошенко, я бы не был так категоричен. Она как раз, как лидер, как оратор способна вести за собой. А это многого стоит.
Віденський суд відмовився задовольнити запит прокуратури про арешт українського бізнесмена Дмитра Фірташа за екстрадиційним запитом Іспанії.
Есть методы шифрования сигнала - как вариант, ракеты свой/чужой и т.д. были бы деньги...Я думаю ,не я один догадываюсь как бороться с каналом связи и даже перехвате управления медленно передвигающейся цели.Самое трудное, не допустить ошибочного применения по своим. Если задача решена, ( а хотелось бы),
Есть методы шифрования сигнала - как вариант, ракеты свой/чужой и т.д. были бы деньги...
Спеціальність 0612. Обчислювальна техніка. Не міг влаштуватися після армії на старе місце роботи, пропонували...постачальником. Після КБЕ НПО "Електроприбор" на 67-му - постачальником на тому ж об'єднанні.До 91-го залишалось пару років...
Бгггггдва то долго, через два эта посада может уже называться губернатор южнороссийского автономного округа
Мы не даём ему утонуть. А зря.Anděl;59294321 сказав(ла):по поводу гончаренко - костусева, лишний раз подтверждается правило, что ****о не тонет
Так 3 планеты Наса обнаружило ***Тримайся, вона тобі ще знадобиться. У іншому, кращому із світів. У іншому, кращому житті.
Я от думаю - якщо б усе не розвалили, хоч щось би хоч потроху просували уперед - жодна ***дюга зараз на нас навіть чхнути не наважилась би. Навіть без атомної зброї боялися би.
Вилен?Вітаю, друже. Я наших зустрічав у самих несподіваних місцях.
На 67 мому моя невісточка мало не згоріла в ювелірів...
Впк Кравчук и Кучма убивали свидомо.Я от думаю - якщо б усе не розвалили, хоч щось би хоч потроху просували уперед - жодна ***дюга зараз на нас навіть чхнути не наважилась би. Навіть без атомної зброї боялися би.
Уточни?Вилен?
ХозяинУточни?
Не только *****ы. Вопрос стоял в безопасности. НАТО, ЕС, США, россия - им мафиози взяточник с арсеналом ЯО под сракой не нужен. Мало ли.....Так нашу страну *****ы,с нашими ненасытными чиновниками,целенаправленно убивали на протяжении всей независимости.Разве не так?
Хозяин