Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Не надо винить кого то.... Да - они давали бабло, позволяли ****ить газ, давали строить различные схемы как подстричь электорат - но взамен продавливали саои хотелки- пореж, сократи, выведи, уничтожь, переплавь...

Имхо, эксперимент построения развитого капитализма в постсовковой стране не удался, клептоманы зашкалили. Надо вертаться к истокам и строить что то уравнивающее шансы .

два то долго, через два эта посада может уже называться губернатор южнороссийского автономного округа

Федь, там щас только Гаврилюк остался - на стульях спит. С новой женой посварывся... Презом не хочет быть - говорит что характер у него не того... не продажный...

Ну що? Майдано-тиждень завершився. Можна підбивати підсумки.

За психологічною накачкою перед майдано-тижнем, враження складалося, ніби повернувся 2014 рік. Тролі на сторінки лізли розстрільнями як пацаки на Авдіївку. Провокували, відвертали увагу, силилися розгорнути агітмайданчки на коментах. Вибачте милі, весь цей інструментарій я засвоїв, ще коли сам лазив по форумах російської вати – у щирість вашу я вірю не більше ніж у щирість наперсточника, який зранку до ночі **** розводить. Не на того напали.

Блокада залізниці… Правильні статті на правильних виданнях… Правильні репортажі на каналах одіозних олігархів… Російські ЗМІ, що ледь не відверто закликали українців валити «злочинну владу». Страшні-страшні казки про орди ментів, що їх стягують до Києва. Спроби лідерів протестів нацькувати своїх прибічників на армію…

А на виході – пшик. Пук. Пар під шаленим тиском, який увесь вийшов у свисток. Повний нуль.

Кілька акцій, жодна з яких не набрала і двох тисяч учасників разом з байдикуючими перехожими і журналістами. Жодна не дотягнула навіть до найбільш зачуханої акції проти Янука. ЖОДНА.

І апогей – набите рило Соболєва, яке дивним чином повністю загоїлося вже наступного ранку. У Соболєва справжнє прізвище точно не Маклауд?

Имхо, эксперимент построения развитого капитализма в постсовковой стране не удался, клептоманы зашкалили. Надо вертаться к истокам и строить что то уравнивающее шансы .
Не знаю. Вся проблема в том что мы никогда так чтоб 3-4 поколения не жили богато....

Фірташа знову затримали у Відні

Українського бізнесмена Дмитра Фірташа знову затримали у Відні.

Про це повідомив співрозмовник УП, наближений до олігарха.

За інформацією співрозмовника, 21 лютого Фірташа затримували за запитом Іспанії, де його звинувачують у відмиванні грошей.

Водночас наразі бізнесмена затримали за запитом США, які звинувачують його у дачі хабара розміром 18,5 мільйонів доларів за ліцензію на розробку титанових родовищ у Індії поза конкурсом.

24 лютого, за слів джерела УП, відбудеться суд щодо арешту Фірташа.

"Але у цій справі Фірташ перебуває під заставою, і він 3 роки на свободі й не залишав Австрію навіть тоді, коли міг. У нього сильна позиція", - зазначив співрозмовник.

Доповнюється
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Не долго фраер танцевал :)

ajg5af.webp

Видишь ли - выборы как аукцион - насильно туда покупателей не загоняют. И что толку что я ща напишу "А я бы за депа Чумака проголосовал бы на выборах преза", а он через полтора года скажет - "да не вижу я себя презом. Премьером - да."
Кстати да, интересный мужик. Но все течет, все меняется, как Вы выше уже сказали. А осилит он внешнюю политику? Ну там промотнуться по Европе, с американцами договориться и т.д.

Я сейчас теряюсь, между умными и красивыми
Федос норм.хлопец. Привычка у него просто - всех "оттуда" полоскать по умолчанию. Забыл, что все течет - все меняется... И люди в том числе.

Нет,геполитическая ориентация,это ширма для властей.Под маской скрывается личина ненасыт6ой твари,типа шелкопряда, а народ в основной массе рабского менталитета, боящиеся гаркнуть на власть или начальство.
Карать нужно ...

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу