Статус: Офлайн
Повідом.: 35918
Повідом.: 35918
Ух, нифига себе туфельки!!!![]()
Нравятся

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ух, нифига себе туфельки!!!![]()
Как электрик электрикам нужно принять меры защиты своего электродобра, поставьте защиту барьер ибо компенсировать сгоревшее оборудование никто не будет, поверьте.
Ллллёха да. Так думает.
Тори пытались вывести. Впечатление, что забанить хотели![]()
"Тримайтеся"
(с)
а ты собралась соревноваться в витиеватости матерных выражений?зачем?
Медленно![]()
у нас закончилась толерантностьНочью совсем. Нас мало было уже. И тут как гай зашумел. Типа людей с другим мнением обижать нельзя (вату).
Хорошо шо я спать ушла вовремяХоть такое пропустила удачно
:
НравятсяТеперь хочу себе такие же
Серьёзно,классно смотрятся!![]()
Кто на этот раз будет финансировать?
лучше и тудой и сюдой и к главврачу и в СБУ , бюджетники в основном ******и а СБУ сам знаешь какое , авось или тот испужается и ей рот заткнет или СБУ займется ею![]()
думаю главврач спужаетсься....
У соседей - охотников есть. Для такого дела многого не надо - старенькой двустволки хватает.я бы стреляла тока у меня оружия неть![]()
Я купила себе для баньки шлепки в таких цветах![]()
путлеру сделали предложение от которого он не смог отказаться![]()
канцлером Германии Ангелой Меркель (20:40 20 июля), премьер-министром Великобритании Дэвидом Кэмероном (22:15 20 июля), премьер-министром Австралии Тони Эбботом (23:00 20 июля), премьер-министром Нидерландов Марком Рютте (23:30 20 июля) и президентом Франции Франсуа Олландом (01:10 21 июля).
сегодня парубий ушел в отставку
вот че-то у меня подозрение, что потоки техники из россии после этого резко сократятся
Заказ смотрю выполнили быстро и в срок!![]()
та в новостях и Гепа с пулей павизде и Юля калека и ходить не можетВ новостях - "Айдар" расформировывают,
Фигасе!Очень похоже на правду!В СБУ заявляють, що росія планувала збити літак "Аерофлоту" для виправдання вторгнення в Україну.
Про це на прес-конференції у четвер повідомив глава СБУ Валентин Наливайченко.
За його словами, літак слідував ти же коридором приблизно в той же час що й малазійський Боїнг, це був рейс АФЛ-2074 за маршрутом Москва - Ларнака. Саме для цього, за словами Наливайченка, до України був доправлений комплекс "Бук", керований російським екіпажем.
Цей комплекс, за словами Наливайченка, мав бути встановлений у населеному пункті Первомайське за 20 км на захід від Лонецька але "через те, що спеціалісти були не місцеві", вони переплутали дислокацію і перегнали "Бук" у населений пункт із такою самою назвою, який розташований на північному сході від Донецька.
"З початково запланованого місця пасажирський літак "Аерофлота" мав бути вражений таким чином, щоб він упав на території контрольованій збройними силами. Той ****** був цинічно спланований як привід для початку відкритої агресії під масову загибель ні в чому не винних росіян", - сказав Наливайченко.
За словами глави СБУ, повномасштабне вторгнення Росії в Україну планувалося 18 липня.
На запитання, чому тоді в радіоперехопленнях СБУ терористи переконані в тому, що вони збили військово-транспортний літак ЗСУ, Наливайченко відповів, що на низовому рівні терористам не повідомлялося про справжні плани.