Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине (БФ) - Part 18

Александра Славянская.
Она во всём права. Во всём. Тем хуже для нас. Такие очень страшны. Те, кто всё понимает, но оправдывает. Вот от таких и приходит геноцид. Они не прозреют и не устыдятся. Они оправдают что угодно.:(

Ничего не взрывалось. Инфа 100%

И то хорошо. Я и не думала, что это взрыв- в течении ближайшего получаса не было ни скорых в ту сторону, ни милиции, тихо всё было. Специально слушала. Любопытно просто, что так шарахнуло.

Террористы-мародеры сдают части "Боинга" на металлолом
"После того, как террористы-мародеры похитили все наличные деньги, драгоценности, мобильные телефоны и кредитные карточки пассажиров злосчастного "Боинга" — они взялись за свое излюбленное дело – сдачу металлолома".

Об этом у себя в Facebook пишет советник министра внутренних дел Украины Антон Геращенко, передает Цензор.НЕТ.

"Алюминий, из которого сделан самолет, - он же дорогой! Это совсем не то, что воровать и продавать чугунные люки и оградки с кладбища. О том, что террористы, используя газорезку, начали разделку алюминиевых частей "Боинга" прямо сообщил официальный представитель ОБСЕ Майкл Бочуркив", - пишет Геращенко. Источник:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Натуральные сомалийцы.

Да, ОБСЕ вчера сообщило что видели как резали куски самолета. Я сама внимательно послушала звонок.

Події останніх місяців показали хто є хто:
українці - залишились українцями, татари - татарами... і тільки лайно ще не визначилось, хто вони - малороси, новороси, *****оси, нищебродоси чи лугандоси...

Турция нарушает запрет Евросоюза в пользу России.
не совсем, этот рейс якобы совершает промежуточную посадку в анапе, т.е. Турция принимает рейс с рассеи , а не с Крыма

Ватные новости

Давайте всё их "творчество" соберём в одной теме,есть же уникальные вещи у них:D
BtKQ7n8CQAETq1P.jpg

раша зомбо тв на той неделе - Славянск. Украинские фошызты из SS Галичина про мальчика, якобы, прибили его к кресту, а его мать привязали к танку и трижды протащили вокруг площади
первый нахъ

Останнє редагування:
Бравый реконструктор из Москвы продолжает делиться секретами своего военного «мастерства», которым он всецело овладел еще при бегстве из Славянска.

Боевики «ДНР» оставили поселки Карловка, Нетайлово и Первомайское. Об этом заявил «главнокомандующий» «ДНР» Игорь Гиркин (Стрелков), передает сайт 62.ua.
«Карловка нами оставлена еще прошлой ночью, как и Нетайлово, как и Первомайское - под угрозой окружения и последующего уничтожения имевшихся там наших небольших сил. Первым отошел взвод «Востока», а за ним и наша рота батальона «Кальмиус».
По команде, без потерь в технике и с незначительными потерями в людях. Отдавать украм «на съедение» несколько взводов хорошей пехоты в наших условиях было бы преступно. Да, противник в результате деблокировал аэропорт и вышел непосредственно к северо-западной окраине Донецка, но это и так бы случилось с задержкой не более чем на сутки, а сотня ополченцев заплатила бы жизнями за данный выигрыш времени, ничего, в общем, не значащий. Все равно противник в глубь города не полезет: «дурных нема». Донецк - это не крохотный Дзержинск с гарнизоном в 80 бойцов...
Они будут пытаться нас отрезать и вынудить к отходу - по образцу Славянска. Если же все-таки сдуру полезут - то «милости просим! Благодатное занято нашим ополчением!», - гордо заявил Гиркин (Стрелков).

По взрыву в Запорожье

23.07.2014

Міліція Запоріжжя встановила двох осіб, причетних до вибуху біля кардіоцентру

22 липня об 22:41 до чергової частини Орджонікідзевського РВ ЗМУ ГУМВС України в Запорізькій області по спецлінії "102" надійшло повідомлення, про те, що за будівлею Запорізького кардіоцентру стався вибух.

На місце пригоди терміново виїхали керівники ГУМВС України в Запорізькій області, експерти вибухово-технічної служби, експертно-криміналістична лабораторія, працівники оперативних та технічних служб, слідчо-оперативна група райвідділу у повному складі.

Внаслідок вибуху в будівлі другого та третього поверху кардіоцентру пошкоджені віконні шибки. Постраждалих - немає. Враховуючи те, що вибух стався на пустирі поблизу річки у мешканців прилеглих будинків склалося враження, що вибухів було декілька. Але оглядом місця події було встановлено, що вибух був один.

Завдяки професійним та злагодженим діям усіх служб Запорізької міліції встановлено особи двох місцевих мешканців причетних до цієї події. Наразі зловмисники дають свідчення в одному з міліцейських підрозділів.

Усі обставини про подію внесені до Єдиного реєстру. Більш повна інформація буде надана додатково.

ВЗГ ГУМВС України
в Запорізькій області

Зелло, Горловка, началось.

Порошенко призначив губернатором Житомирщини бізнесмена, підприємство якого має борг в 14 млн грн

Я считаю, что Авакову давно пора совершить ************ двойным выстрелом в спину.

Борис Гуменюк

А шо я вам скажу, друзі мої і френди.

Завтра разом з Микола Коханівський та Бик Олексій буду в Дніпропетровську, а далі під Карлівку, на передову, а там, якщо Бог дасть, зустрінемося з нашим побратимом Дмитром Ярошем.

От ви можете запитати у мене, діти мої, а чого це ти, письменнику, як та сновида, чи, прости Господи, як той гамериканський шпійон, по всій передовій шляєшся?
То ти був в "Азові" в Білецького, то поперся до Семена в "Донбас", от тепер до Дмитра зібрався.

А тому, діти мої, так я вам відповім, шо ми усі брати і робимо одну велику справу - тешемо кіл, щоб гуртом запхати його нашому ворогу..., ну, ви знаєте, куди ми йому той кіл запхаємо.
Тому що письменник - то така зараза, яка не повірить, шо хтось вбив москалика, поки не побачить того сам, а вже потім розповість вам. Ви ж не проти? Ну от. Я стараюся.

А знаєте, що першим ділом запитують наші побратими, які вже не перший місяць стоять на передовій? Вони запитують, як там Майдан; як там наші справи. Уявляєте? Хоч би раз запитали, як там Порошенко, як там Аваков, як там Гелетей, як там ВР. Жодного разу ніхто не запитав. Мабуть, такі дурниці бійців не цікавлять.

І знаєте, що я їм скажу? Правду, любі мої, правду.

Шо Майдан вже не той, шо був узимку, шо найкращі бійці вже на передовій, шо попригрівалися коло майдану різні трутні, алкоголіки і безпритульні. Що появилися якісь лєві сотні. Сотня пашинського, наприклад. Як в цього гумункула, в якого нема ні совісті, ні честі - ну нічого, *****, нема, може бути власна сотня? Попри те, серце майдану - це правильні люди, які за віком, станом здоров'я не можуть іти на передову, вони намагаються, як можуть, зберегти дух майдану, повідкривали в наметах мобілізаційні пункти і рекрутують добровольців на передову.

А ше скажу, шо зараз в Києві об'явився такий собі Віталька, клікуха "Баксьор", який заявив, шо до 24 серпня майдану не буде.

От мені цікаво, як він збирається це зробити?
Ні, чесно, я дуже хочу на це подивитися.

Навіть якщо припусти, шо на майдані зібралося ***, як дехто каже. Друзі мої, в кожного цього "чма" у кишені український паспорт. І якщо інший громадянин України у формі співробітника міліції чи без (у формі краще, бо це мене заводить) підійде до іншого громадянина України, який розлігся собі на Хрещатику та й собі лежить, і дасть йому копня під зад, шоб той забирався, тут як тут появиться ваш покірний слуга і зламає йому ногу. І чомусь мені так здається, що таких, як я, там з'являться сотні і тисячі.

І першим ділом ми підемо до Вітальки. А оскільки я йому не Ленокс Льюіс, то коли буду бити, то буде дуже боляче. Бо буду бити прикладом по яйцях.
Ось таке я розкажу хлопцям.

10547534_666513013435320_8759105689401568696_n.jpg

Ой, не узнаю Вас в гриме! :) Кого это ты себе на аватару влепил?
Ну, извини, меня сутки тут не было - не уследить за вами, такими шустрыми.

Расскажу коротенько про вчера. Были в баньке с подружайкой, была там же и посторонняя компашка. Решила я под чаек "насладиться" просмотром "Рассея24", (ну, торкнуло меня). Как раз попала на вещание Зюганова по поводу Боинга... Весь набор - хунта, бандеровцы, бедный Петя Симоненко, который в одиночку воюет с правосеками, избитый насмерть Левченко, "срочно помогать браттям" и т.д.... Кароч, сижу, ухереваю под чаек, подружайке комментю (надо честно сказать, что не сильно матом). Заглядывает посторонняя тетя - с виду совремённая и адыкватная - "канеш, вот укроСМИ, те только правды говорят, они ж не врут ни капельки". Молчу, не реагирую. Продолжила она с риторикой Зюганова. Мы сдержались почти. Я сказала только, ну, главное, что Пукин не ***ло для вас, остальное перекрасим в желто-синий. Тетя обидилась. Чо так? *****, всю баню чуть не пересрали. Так обидно - с колорадами голыми в одном помещении )))) Я теперь не переродюсь хоть?

Назад
Зверху Знизу