Статус: Офлайн
Повідом.: 72377
Повідом.: 72377
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Он же знал, что я сюда зашла по тебе скучала, вот и разбудил тебя!Воздадим котэ по лохматой жопе за то, что приперся, начал усами и бровями лицо щекотать и разбудил хозяина!
Любят люди усложнять жизнь и без того сложную.
Он же знал, что я сюда зашла по тебе
рекомендую молитву светлоносцев )))
на мове
Нехай воскресне Бог і розвіються вороги Його, і нехай біжать від лиця Його всі ненависники Його. Як щезає дим, нехай щезнуть, як тане віск від лиця вогню, так нехай загинуть біси від лиця тих‚ хто любить Бога і хто осіняє себе хресним знаменням і в радості промовляє: радуйся‚ Пречесний і Животворчий Хресте Господній, що проганяєш бісів силою розп’ятого на тобі Господа нашого Ісуса Христа, що до пекла зійшов‚ й подолав силу диявола‚ й дарував нам тебе, Хрест Свій Чесний‚ на прогнання всякого супротивника. О Пречесний і Животворчий Хресте Господній, допомагай мені зі Святою Дівою Богородицею і з усіма святими Небесними Силами завжди, нині, і повсякчас, і на віки віків.
Амінь.
И сдохнет хуйло, и уйдёт хуйлостан под воду, чтоб и следа не осталось.Вообще-то это молитва Честному Кресту Господню...
Да воскреснет Бог и расточатся врази Его, и да бежат от лица Его ненавидящие Его....
Он же знал, что я сюда зашла по тебе скучала, вот и разбудил тебя!![]()
Никого. Возлюбить и восхвалить.Так кого из вас газетой шлепать? Банда котофильская...)
Amen!Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці
(с)
да лучше так, чем так (в афуе от доброты ватных женщин - это я)Любят люди усложнять жизнь и без того сложную.
я знаю.Вообще-то это молитва Честному Кресту Господню...
Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці
(с)
Мои родители сегодня поставили мне ультиматум. Или я таки выхожу замуж, или они уж и не знают, до какого инфаркта я их доведу.
Сцуко, зачем им надо, чтоб я была замужем? Глупость какая-то...
Густав, мне за это даже подумать страшно, не то шо.Делай молча !
мне такие ультиматумы последний раз в 18 лет ставилиМои родители сегодня поставили мне ультиматум.