Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине (БФ) - Part 15

Может быть хороший знак. Может Ляшка никуда не приглашали, а он просто узнал, что уже запланирована развязка и решил подмазаться, сказать, что его пригласили на встречу с президентом, а потом напишет, что сделал большой вклад в победу на Донбассе

Интересная мысль. Даже не подумала в эту сторону:(. дай то бог..

"Два тижні я пропонував Президенту Порошенку зустрітися, щоб розповісти йому своє бачення розв'язання ситуації на Донбасі..
Щойно подзвонили з приймальні Президента і повідомили, що Порошенко призначив мені зустріч у понеділок на 17 годину. Що від вас переказати Президенту?!
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Что передаем?

Что очередное перемирие - это уже позор и ганьба.

ну и?? они потеряли реальность а люди жизни , они сидят по кабинетам или на лазурном берегу , а люди теряют крышу над головой и покой

- ну и ничего. в смысле ничего не хотят менять. На манеже-то - все те же.

Общественный активист из Славянска Владимир Панибратченко рассказал о ситуации в городе и настроениях горожан.

Читать полностью на

На Сході є багато людей, які хочуть виїхати або скласти зброю, наголосив чиновник. ТСН.ua В АП попередили, що акції протесту зараз стають чудовим фоном для провокацій В Адміністрації президента Петра Порошенка прокоментували акцію протесту бійців батальйону "Донбас", які закликали владу припинити перемир'я і знищити терористів, йдеться у сюжеті ТСН.Тиждень. Такі раптові акції нагадують провокацію, на зразок учорашньої (у суботу, 28 червня), наголошують чиновники, що вийшли до людей. Кажуть, що тоді теж через інтернет стихійно зібралися студенти. Під час їхніх мирних закликів в адмінбудівлю полетіла димова шашка і бруківка. Російська преса цей епізод одразу прикрасила і подала як бунт українців проти "хунти при владі". "Мітинги тут, протести, провокації. Я вам ще раз говорю, це те, що сьогодні роз'єднує людей. На Сході є мирні люди, які хочуть виїхати. Є люди, які хочуть скласти зброю, і їм потрібно дати цей період. Є люди, які хочуть сьогодні мирного врегулювання, і ми повинні зробити цей крок", - наголосив перший заступник голови АП Геннадій Зубко.
Більше читайте тут:
чо то непойму - 10 дней недостаточно?

Что передаем?
Вброс у Ляшка по батальону "Восток" ?

Валентина Тарасенко
Батальйон ВОСТОК, хоче перейти на сторону України за умови амністії. Ми розуміємо, що на їх руках крові, можна сказати "по плечі", та навіть у Сталінські часи людям дозволялося змити свою вину кров"ю у штрафних батальйонах. Тож і зараз можна створити таких штрафний батальйон. За детальною інформацією зверніться до Тиртишного Юрія Олексійовича

ляшку уже на фб больше тысячи комментов набросали))

может и передаст а может и пиар:rolleyes::D:D:D:D

Уже и все равно передаст или пиарщик.. лишь бы помогло! Сегодня разговаривала с атошником своим - да не х.й дело всех зачистить! неделя- две! Только приказ дайте!

Бля
Донецкие блоги прямо сейчас - стрельба у части ПВО в Авдеевке, несколько раз из части запускали по паре сигнальных ракет и взрывы в районе донецкого аэропорта.

Чечены. Кривой Рог

Бегут, все таки, суки.
Еще б где подтверждение найти.

Уже и все равно передаст или пиарщик.. лишь бы помогло! Сегодня разговаривала с атошником своим - да не х.й дело всех зачистить! неделя- две! Только приказ дайте!

думаю может как то по тихому без всяких там, и меньше слива и предательства будет и быстрее:rolleyes:

Назад
Зверху Знизу