Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим религию "Православие"

• Автор теми Автор теми SPRanger
  • Дата створення Дата створення
Чего только не придумает рогатый, лишь бы увести от истинной веры.

Я це постійно від вірних московського патріархату чую що тільки вони істинні а решта неістині. Тільки довести нічим свою істинність не можуть. Просто слова.З боку греко–католиків я такого не чула. Тільки ходити зараз в церкву московського патріархату то спонсорувати економіку росії і спонсорувати патрони проти наших хлопців. Ітак в нас мужиків нехватка...

Чего только не придумает рогатый, лишь бы увести от истинной веры.
І ще... Скільки я Біблію не читала... Я так «рогатого» не зустріла. Вибачте, в якому розділі „Біблії» можна про «рогатого» почитати ? :yahoo::yahoo:

Так, правильно, Фараон наказав народу кидати єврейських немовлят в річку.

Не вбивали? А навіщо тоді мати Мойсея відправила його в кошику по річці? Задачка на логіку))

Читайте що написано, стежте за хронологією подій.
По логіці ТАК, топили, але чорним по білому не написано. По логіці Моісея мали б втопити, так як визначили до якої нарлдності належить, але ж не втопили.

Якщо винуватий Фараон то чому не наказаний тільки він, чим завинили первенці єгиптян, а чим ******* завинила ? Якось несправедливо все це.

Останнє редагування:
Я це постійно від вірних московського патріархату чую що тільки вони істинні а решта неістині. Тільки довести нічим свою істинність не можуть.
Единая, неделимая,соборная, апостольская, что здесь ещё доказывать.
З боку греко–католиків я такого не чула.
а что они сказать могут?
Тільки ходити зараз в церкву московського патріархату то спонсорувати економіку росії і спонсорувати патрони проти наших хлопців.
Что ты политику сюда приплела.
І ще... Скільки я Біблію не читала... Я так «рогатого» не зустріла. Вибачте, в якому розділі „Біблії» можна про «рогатого» почитати ?
посмотри в зеркало.

Единая, неделимая,соборная, апостольская, что здесь ещё доказывать.

а что они сказать могут?

Что ты политику сюда приплела.

посмотри в зеркало.
ого ... бачу якщо хтось думає трішки інакше то його вже можна і обзивати .

ну дякуючи сучасним технологіям можна пошукати в книзі конкретне слово. Слова "чорт" в Біблії пошуковик не знайшов.

Сатана бачу зустрічається частіше . В пустелі і сатана , наскільки я зрозуміля то змія

І він схопив
змія, давнього змія, яким є диявол і
сатана, і зв’язав його на тисячу років
Апокаліпсис.

але в змія ріг нема..

Останнє редагування:
ого ... бачу якщо хтось думає трішки інакше то його вже можна і обзивати .
Кто тебя обзывал?
Сатана бачу зустрічається частіше . В пустелі і сатана , наскільки я зрозуміля то змія
Ты в писании много картинок видела? когда нечего сказать, тупить начинают, на Библию ссылаетесь. Ну а о греко католиках всё писание говорит.

Ще ви нічого не сказали, так вбивали єврейських немовлят чи ні?
Нет, Исход чисто мифологическая байка, нет никаких оснований считать её реальной историей, даже в библейских и других священных еврейских текстах масса путаницы по его поводу, и несоответствий с историей этого региона, не говоря уже о том что египтяне, оставившие массу исторических сведений о евреях и слыхом не слыхивали.

А ще я один раз попала до язичників ..... Але то окрема довга розмова, якщо хочете я вам розкажу ;-)

Точгіше напишу...
Напишите пожалуйста, мне интересно. Можно в личку, чтоб не оффтопить.

авторской орфографии и пунктуации):

«Дьявола с дома на петроградке сбили мы, потому что на то имелось несколько причин – главная из них та, что он стал достапремечательностью, спецально указывали в видео, в путеводителях, что есть такой казус – напротив церкви висит фигура дьявола, которая не даёт установить крест. и вс таком духе. Нас возмущало то, что эта ужасная легенда, дикая история, фактически стала завлекалкой, приманкой туристов, стала гордостью, получается открытое поклонение сатане.

Ну я ж в апокаліпсісі вичитала що дявол чи сатана то змія :)))

Напишите пожалуйста, мне интересно. Можно в личку, чтоб не оффтопить.

я тут опишу мене вже йтак віровідступницею назвали що я пішла і іншу Христову церкву....

------------- ------
щось в мене ніяк не складається знайти 2 половинку. В скількох монахів я була в скількох церквах ходила - безрезультатно....

во лежу на дивані в неділю 21.06.2015 то була неділя (причому десь раніше встигла на роботі напитись холодної води кашляла вже декілька днів. всякі стрептілси і фарінгосефти не допомогали ) і думала на роботу не піду піду до лікаря нехай якийсь антибіотик випише... і тут по "1+1" передача що сьогодні найкоротша ніч в році і що саме сьогодні треба йти до річки пускати вінки і тоді знайдеш свою половинку !!

Я хвора думаю може все таки піти - хоча в нашому містечку навряд чи щось буде....

зібралась я і пішла на центральний міст і бац на березі правому березі палають 2 вогнища... на лівому березі чуть далі -православна церква МП .
ну я спустилась по сходах до річки і стала досить далеко . Там були 3 або і 4 чоловіки і 2 жінки . причому вогнищ здається було 4. 2 вигоріли повністю , догорало третє, тільки одне палало досить сильно. Так во з тих вогнищ лопатами ці згорівші дорова ну пепел вони зробили доріжку 4-5 метрів ,просто брали з згорівшого вогнища і висипали на дорожку і по тій дорожці туди сюди босими ногами ходили 1 чоловік і 1 жінка...

Я стояла з відкритим ротом . Тут один мужик вказав іншому на мене ...
той підійшов до мене і сказав не бійтесь підходьте взяв мене за руку і підвів поближче. і запропонував мені пройтись.....во-во то тій доріжці....я сказала що я боюсь і що обпечу ноги . сказав що не обпечу і що буду цілий рік здорова. я відмовилась і просто почала грітись біля вогнища . ну постояла понаблюдала за іншими і все таки ризкнула. Один мужчина запропонував мені допомогу що він мене проведе взяв за руку . Ну я пішла причому болі і опіків я НЕ відчувала . во так я йшла по тій "тропинці" а він по траві і тримав мене за руку. яказали що треба пройтись назад . но це вже я сама без підтримки повернулась до своїх босоніжок . потім сказали що треба тричі. по я пройшлась втретє по тому вугіллю . повернулась до босоніжок вже по траві :). я подякувала . Мені відповіли : -"За здоров'я не дякують" - "ну тоді за підтримку". мені потім порадили якщо прийду до дому щоб ноги не мила зразу тільки зранку а на ніч натягнула носки. І я пішла . болі я не відчувала ,а навпаки , склалось враження якби за спиною "крильця виросли" і всередині появилось звідкись стільки енергії що потім я ще місяців 2 то відчувала. Йдучи додому може 1 раз кашлянула...наділа носочки і лягнула спати. Спала як немовля... а зранку встала здоровою. навіть забула про те що я планувала замість роботи до лікаря піти ...
Єдине про що я жаляю що не спитала в них а що треба робити коли не зустрічається 2 половинку.

все.. зараз буду ловити тапки ... а то відчуваю ,зараз накидають.....

Останнє редагування:
Так, правильно, Фараон наказав народу кидати єврейських немовлят в річку.

Не вбивали? А навіщо тоді мати Мойсея відправила його в кошику по річці? Задачка на логіку))
Ну якщо вже пійшла задача на ЛОГІКУ то я приймаю її . Тільки в мене Логіка можливо НЕ зовсім стандартна.

Ну що ж. Почнемо.
Родився хлопчик і дожив з мамою до 3 місяців. вибачте ніхто його НЕ втопив. Поки що це НЕ ЛОГІКА а слова із "Біблії"

і в 3 місячного Моісея поклали в кошик який пропитаний був клеєм і смолою.
Ітак в якому випадку ЛОГІЧНО було б так поступити ?
Тільки в одному якщо б у дитини було так шансів вижити більше як біля мами . Така собі теорія ймовірності. Ітак які шанси були вижити в ріці ? а тут треба дивитись куда та ріка тече...Тобто якби ріка текла в іншу країну і та інша країна недалеко , тобто швидкість ріки до тої країни була б така щоб дитина не вмерла з голоду- то добре, згідна по ЛОГІЦІ шансів вижити було більше ,але ж вона несла не до іншої країни а через Єгипет в море, де шансів вижити не було . Тобто, моя логіка каже що біля мами ховаючи хлопчика під дівчинку шансів було більше ...

продовжуємо логіку ... "Його ж сестра стежила здалека,щоб побачити, що з ним буде"

продовжуємо читати
"*Вийшла ж тоді дочка фараона і
рабині її помитися в ріці, і ходили по
березі ріки. Побачивши ж кошик в
очереті, вона послала рабиню і взяла
його; 6 і відкривши, побачила дити-
ну, що плакала в кошику; і пощадила
його дочка фараона, і сказала: Воно є
з єврейських дітей.
7 І сказала його
сестра дочці фараона: Як хочеш, по-
кличу тобі жінку-годувальницю з єв-
рейок;
і тобі вигодує і викормить ди-
тину? 8 І сказала їй дочка фараона:
Іди. Пішовши ж, дівчина покликала
матір дитини. 9 Сказала ж до неї доч-
ка фараона: Припильнуй мені цю ди-
тину, і мені її вигодуй; я ж тобі дам
твою винагороду. Жінка ж взяла ди-
тину й годувала її. 10 Як же хлопчи-
на змужнів, вона і впровадила його
до дочки фараона; і став їй за сина. І
назвала його ім'я Мойсей, кажучи:
Що з води я його забрала."
---------------------------------

в даному випадку моя ЛОГІКА підказує що просто підкинули цю дитину дочці фараона. а що дитина була в достаку ще й годувальницею стала рідна мама.

потім ця дитина вільно входить до Фараона і "качає свої права"
---------------------
Во така в мене ЛОГІКА, може для вас не зовсім логічна... але тут в цьому форумі хтось вже писав про жіночу логіку :)

новости православия

У православной секты РпцМ отжали молельный домик в селе Башуки (Тернопольской обл.)

oLEpggShK60

ну , вигнали, бандерівці московських попів з свого храму, щоб не молились за московського Гундяєва. І все. Це те що я колись тут писала що крім попів в нас ще є Народ..

Ну тут ще писались спори про Почаївську лавру. Спеціально підняла свої фото звідти. там тільки один храм не дуже великий побудований в стилі Московської церкви, решта все явно будувілось не під керівництвом Москви. По архітектурі то видно.

они не изучают Священные Писания.
они их поют.
только придания иносказания трактовка древних Отцов которых почитают как богов.

Ни Бог, ни Иисус Христос, ни Апостолы не давали всех тех христианских обрядов, обычаев и традиций, которые введены в общепринятых церквях в ранг богослужения. Все современные христианские обычаи, обряды и традиции были взяты через предания из древних, языческих культов поклонения идолам. Предание, это не Божье Слово, а разные религиозные сказки, легенды, мифы, которые слагали в древние века, просвещённые мыслители и разного рода фантазёры. В Христовом Евангелии все религиозные обычаи, традиции и обряды названы стихиями это мира, творением людей.

Дата Языческий праздник Христианский праздник
06.01 Праздник бога Велеса Рождественский сочельник
07.01 Коляда Рождество Христово
24.02 День бога Велеса (покровитель скота) День св. Власия (покровитель животных)
02.03 День Марены День св. Марианны
07.04 Масленица (отмечается за 50 дней до Пасхи) Благовещение
06.05 День Дажьбога (первый выгон скота, договор пастухов с чертом) День св. Георгия Победоносца (покровитель скота и покровитель воинов)
15.05 День Бориса-хлебника (праздник первых ростков) Перенесение мощей благоверных Бориса и Глеба
22.05 День бога Ярилы (бог весны) Перенесение мощей св. Николая Весеннего, приносящего теплую погоду
07.06 Триглав (языческая троица — Перун, Сварог, Свентовит) Св. Троица (христианская троица)
06.07 Русальная неделя День Аграфены купальницы (с обязательным купанием)
07.07 День Ивана Купалы (во время праздника обливали друг друга водой, купались) Рождество Иоанна Крестителя
02.08 День бога Перуна (бог грома) День св. Илии Пророка (громовержца)
19.08 Праздник первых плодов Праздник освящения плодов
21.08 День бога Стрибога (бог ветров) День Мирона Ветрогона (приносящего ветер)
14.09 День Волха Змеевича День преподобного Симона Столпника
21.09 Праздник рожениц Рождество Богородицы
10.11 День богини Макоши (богини-пряхи, прядущей нить судьбы) День Параскевы Пятницы (покровительницы шитья)
14.11 В этот день Сварог открыл людям железо День Козьмы и Дамиана (покровителей кузнецов)
21.11 День богов Сварога и Симаргла (Сварог — бог неба и огня) День Михаила Архангела

Кирилл дядька образованный, но выжига и хитрец ... Алексий II был намного лучше ...

они не изучают Священные Писания.
они их поют.
только придания иносказания трактовка древних Отцов которых почитают как богов.

Ни Бог, ни Иисус Христос, ни Апостолы не давали всех тех христианских обрядов, обычаев и традиций, которые введены в общепринятых церквях в ранг богослужения. Все современные христианские обычаи, обряды и традиции были взяты через предания из древних, языческих культов поклонения идолам. Предание, это не Божье Слово, а разные религиозные сказки, легенды, мифы, которые слагали в древние века, просвещённые мыслители и разного рода фантазёры. В Христовом Евангелии все религиозные обычаи, традиции и обряды названы стихиями это мира, творением людей.

Дата Языческий праздник Христианский праздник
06.01 Праздник бога Велеса Рождественский сочельник
07.01 Коляда Рождество Христово
24.02 День бога Велеса (покровитель скота) День св. Власия (покровитель животных)
02.03 День Марены День св. Марианны
07.04 Масленица (отмечается за 50 дней до Пасхи) Благовещение
06.05 День Дажьбога (первый выгон скота, договор пастухов с чертом) День св. Георгия Победоносца (покровитель скота и покровитель воинов)
15.05 День Бориса-хлебника (праздник первых ростков) Перенесение мощей благоверных Бориса и Глеба
22.05 День бога Ярилы (бог весны) Перенесение мощей св. Николая Весеннего, приносящего теплую погоду
07.06 Триглав (языческая троица — Перун, Сварог, Свентовит) Св. Троица (христианская троица)
06.07 Русальная неделя День Аграфены купальницы (с обязательным купанием)
07.07 День Ивана Купалы (во время праздника обливали друг друга водой, купались) Рождество Иоанна Крестителя
02.08 День бога Перуна (бог грома) День св. Илии Пророка (громовержца)
19.08 Праздник первых плодов Праздник освящения плодов
21.08 День бога Стрибога (бог ветров) День Мирона Ветрогона (приносящего ветер)
14.09 День Волха Змеевича День преподобного Симона Столпника
21.09 Праздник рожениц Рождество Богородицы
10.11 День богини Макоши (богини-пряхи, прядущей нить судьбы) День Параскевы Пятницы (покровительницы шитья)
14.11 В этот день Сварог открыл людям железо День Козьмы и Дамиана (покровителей кузнецов)
21.11 День богов Сварога и Симаргла (Сварог — бог неба и огня) День Михаила Архангела
Ви ще про пасху напишіть, а то ми її святкуємо з яйцями писаними а в Біблії я вичитала що треба ******** ягня однорічне без вад чаловічої статі непорочне (то требе розуміти що не мало половаго зв'язку) і запекти його разом з всіма патрохами......

Назад
Зверху Знизу