Статус: Офлайн
Повідом.: 92
Повідом.: 92
Чего только не придумает рогатый, лишь бы увести от истинной веры.
Я це постійно від вірних московського патріархату чую що тільки вони істинні а решта неістині. Тільки довести нічим свою істинність не можуть. Просто слова.З боку греко–католиків я такого не чула. Тільки ходити зараз в церкву московського патріархату то спонсорувати економіку росії і спонсорувати патрони проти наших хлопців. Ітак в нас мужиків нехватка...
І ще... Скільки я Біблію не читала... Я так «рогатого» не зустріла. Вибачте, в якому розділі „Біблії» можна про «рогатого» почитати ?Чего только не придумает рогатый, лишь бы увести от истинной веры.

По логіці ТАК, топили, але чорним по білому не написано. По логіці Моісея мали б втопити, так як визначили до якої нарлдності належить, але ж не втопили.Так, правильно, Фараон наказав народу кидати єврейських немовлят в річку.
Не вбивали? А навіщо тоді мати Мойсея відправила його в кошику по річці? Задачка на логіку))
Читайте що написано, стежте за хронологією подій.
Якщо винуватий Фараон то чому не наказаний тільки він, чим завинили первенці єгиптян, а чим ******* завинила ? Якось несправедливо все це.
Останнє редагування: