Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
Давай.Крым уже был оккупирован военными,уже убили двух украинских военных.Предположить что российские части будут и дальше воевать на территории Украины было сложно?
Я нашел дату 24 мая 2014 года им была произнесена эта фраза,в Крыму уже оккупация как два месяца,первые жертвы среди украинских солдат.Через две недели,выполняя приказ президента закончить ато за часы,направляют самолет ил 76 и его там сбивают,потому что надо закончить за часы,так сказал президент. В 00:51 14 июня 2014 года погибли 40 украинских военных и 9 членов экипажа.....Вот какая цена президентских обещаний.

А вот теперь можно и про слонов с хоботами поговорить.

:іржач::іржач::іржач: Називай командуючого флотом, ВПС - давай фамілії. І що ними було зроблено. Заодно я хочу почути від тебе яким ресурсом ми володіли. 2,5 бригади боєздатних. В механізованих бригадах не було навіть танкового бату, в котрого всі 30 танків працюють повністю.
Тобі звичайно *****, що в зиму 14-15 ЗСУ зайшли з залишками зимових бушлатів, на всіх складах зібрали, аж 200 штук. Охуєнно правда? Ти перед тим як ****у на валянок натягувати видавай дані і думай над ними.
Але ти без всіляких підстав чомусь починаєш нести ***ню, як слоняра.

За Ил76 тільки не спекулюй, ****, бо їх там було 3 і 1 успішно сів. А я за одного казану харч їв з тими, хто сидів у ЛАПі і чекав підмогу з тих Іл76, та потім ходив рештки тіл забирав перед тим як ЛАП полишить.

Работа за кордоном в якостi заробiтчанина з надiєю на те, що якщо пощастить, то залишитись там назавжди, - це Велике досягнення?

Ти пройшов обкатку, звiльнився з вiйськової служби i перейшов в резерв?
Чи пройшов природній відбір i залишився з тими, хто буде професійно захищати Україну?

Звичайно біжать не з України, а від співіснуванням с таким бидлом, як ти.
Читаючи такі пости від такого бидла, як ти, в Україні жити не хочеться.

24 мая 2014 года им была произнесена эта фраза,в Крыму уже оккупация как два месяца,первые жертвы среди украинских солдат.Через две недели,выполняя приказ президента закончить ато за часы,направляют самолет ил 76 и его там сбивают,потому что надо закончить за часы,так сказал президент. В 00:51 14 июня 2014 года погибли 40 украинских военных и 9 членов экипажа.....

Вот какая цена президентских обещаний.
Это было обещание не президентское, а только как КАНДИДАТА в Президенты.
Цена им уже известна - его выбрали на 5 лет Президентом

Давай.Крым уже был оккупирован военными,уже убили двух украинских военных.Предположить что российские части будут и дальше воевать на территории Украины было сложно?
Я нашел дату 24 мая 2014 года им была произнесена эта фраза,в Крыму уже оккупация как два месяца,первые жертвы среди украинских солдат.Через две недели,выполняя приказ президента закончить ато за часы,направляют самолет ил 76 и его там сбивают,потому что надо закончить за часы,так сказал президент. В 00:51 14 июня 2014 года погибли 40 украинских военных и 9 членов экипажа.....Вот какая цена президентских обещаний.

А вот теперь можно и про слонов с хоботами поговорить.

Русскоє бєзроднає, ця обіцянка стосувалась тих подій, в яких не враховувалось пряме вторгнення Росії.
Не вторглась би росія в Україну, обіцянка б була виконана.
Вторгнення Росії змінило всю стратегію спротиву, а тому вибрана була стратегія ізмора ворога міжнародними санкціями.
Що, власне, і продовжується до цього часу і буде продовжуватись до того чяасу, доки росіяни самі не зрозуміють всю ганебність авантюр Кремля.

Тоесть ты радуешься что один из трех сел, 49 человек погибло,ради твоего пороха и его обещаниям взять за часы и кто ты после этого?Подмогу обеспечивают не гражданскими самолетами,которые посылают на убой,а наземными операциями.Ты когда нибудь видел такое,чтоб в осажденный аэропорт посылали самолет без прикрытия?
Тебе стыдно должно быть,что ты поддерживаешь того,кто убил твоих же сослуживцев тупым командованием,и тем более не обеспечил прикрытие тем кто ждал помощь,и не дождался.

Русская ****ь, вони загинули щоб вас, русскіх ублюдків, не бачити і не мати з вами жодних відносин.
До речі, русскоє, це вже давно пережоване.
Щось нове у методичках є?

а тому вибрана була стратегія ізмора ворога міжнародними санкціями.
По моему личному бюджету наблюдается стратегия измора меня Порошенком-Гройсманом. Работает, клянусь, отлично

По моему личному бюджету наблюдается стратегия измора меня Порошенком-Гройсманом. Работает, клянусь, отлично

А скільки тобі для повного щастя потрібно, щоб ти зрадив Україну?

А скільки тобі для повного щастя потрібно, щоб ти зрадив Україну?
Деточка, у тебя страдает базовая логика.
Если у человека полное счастье, ему не нужно никого зраджувати и что-либо менять

Деточка, у тебя страдает базовая логика.
Если у человека полное счастье, ему не нужно никого зраджувати и что-либо менять

Повне щастя може бути тільки у *****ів.
Як твої гейські справи?

Понимаешь ты хвастун где то постоял рядышком с ато,и теперь пытаешься себя генералом ставить.Ты кто вообще сам,повар на кухне?Ты только рассказываешь как кашу ел с военными,поэтому теперь тебе позволено что то большее,так вот тебе нихрена не позволено,ты мелкий хвастун,еще и оправдываешь неумелое командование,которое привело к гибели украинцев,и говоришь про какие то бушлаты.
Еще раз *****,летит самолет с украинскими военными и расстреливается с земли,предположить что его с земли уничтожать очень конечно сложно.

чувак, ти точно впевнений, що все знаєш як ти написав - хто з ким десь постояв?

Я краще тебе забаню в ігнор, бо слонячий брєд заїбло читати.

Сучка ***ловская,они погибли просто так,потому что ***** такая как ты предала за серебряники от ***ла,и обещание закончить ато за часы.
Они погибли потому что этот лжепатриот выбрал нам Президентом в 2010 Януковича вместо Тимошенко, лишь бы не Юля - и ******ь ему было на Крым, Донбасс и войну с горой трупов

обещание закончить ато за часы.

***** русская, сепаратисти були б подавлені за години.
Але русскіє ввели свої війська. І формат протистояння набув зовсім іншого характеру.
Власне, все буде озвучене в міжнародному трибуналі.
Почекаємо.

А скільки тобі для повного щастя потрібно
Повне щастя може бути тільки у *****ів.

7hfcdg.webp

чувак, ти точно впевнений, що все знаєш як ти написав - хто з ким десь постояв?

Я краще тебе забаню в ігнор, бо слонячий брєд заїбло читати.

Проаналізуй пости белоруса. Це ціленаправлена діяльність з посіяння невіри в Україну. Це добре підготовлена людина, яка чітко розуміє, на що треба нажимати.

Але, це вже було. А чогось нового ніяк в Кремлі придумати не можуть.

Це ціленаправлена діяльність з посіяння невіри в Україну.

Це добре підготовлена людина, яка чітко розуміє, на що треба нажимати.
... чтобы родилось доверие к Украине и её новым будущим руководителям

Проаналізуй пости белоруса. Це ціленаправлена діяльність з посіяння невіри в Україну. Це добре підготовлена людина, яка чітко розуміє, на що треба нажимати.

Але, це вже було. А чогось нового ніяк в Кремлі придумати не можуть.

В МГБ/НКВС/КДБ мізків завжди бракувало - спочатку туди набирали з п"яної ******ської матросні, а потім 100 років негативної селекції серед потомків тої матросні.

Ось на виході маємо таких чуваків.

... чтобы родилось доверие к Украине и её новым будущим руководителям

Від русского чекати добра для України?
Гей, ти шуткуєш?

****утый Крым уже оккупирован был российскими войсками.То что на Донбассе российские войска были знали все военные,но генералы послали на убой,потому что надо выполнять обещание президента.И ты тверь теперь их покрываешь.

Русскоє неповноцінне, Крим і Донбас - це різні ситуації.

Русскоє безроднає, Крим, де росія відкрито захоплювала територію, там вже були Рос.війська, то Донбас виглядав як сепаратистськи протест народу, який начебто здійснюється без Росії.

Але, Ілловайськ надав докази світовому співтовариству про Російську агресію не тільки в Криму, а й на донбасі і от тоді була вибрана тактика, яку висловив Збігнев Бжезінський:

«новый мировой порядок будет строиться против России, на руинах России и за счет России»

Шо зараз і робиться. Залишається тільки додати, що "ще й руками Росіян".
Це мерзотне населення санкціями доведуть до того стану, щоб вони самі зрозуміли свою ганебність.

Да я хорошо подготовленный человек,очень хорошо подготовлен порохом и его командой.Вы порохоботы зажрались,я не хочу в Украине потрясений и майданов,порохоботы уничтожат больше украинцев если начнутся столкновения,потому что им терять будет нечего и они не ценят жизни украинцев,только свою ****.

підготовку вели по Системі Сергія Зелинського?

Назад
Зверху Знизу