Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Помоги развеять миф!
Смотрю разные ролики о Дубайске и складывается впечатление что там премиум авто куча брошенных как то бесхозно валяется
Это из за того что нет механизма конфисковать и продать с аукциона как например в США?
Та всяке буває, але зараз не так вже часто таке можна побачити. Бо й Дубай не гумовий, тому безкоштовних стоянок вже дуже мало залишилось.

Якщо машина стоїть катастрофічно брудна, навіть на оплаченому місці, то спершу прийде СМС про необхідність навести пристойний вигляд, а потім повезуть на штрафмайданчик. А там десь 6 місяців, чи скільки там, до аукціону.

На приватній території може й довго стояти занедбане. Може власнику пох, чи покинув країну через проблеми з законом, або й просто помер.

А під час піщаного буревію не так вже й довго треба постояти щоб так ******о.

Вкладення

• IMG_9507.webp
    IMG_9507.webp
    400 КБ · Перегляди: 14
  • IMG_9508.webp
    IMG_9508.webp
    311.3 КБ · Перегляди: 14
  • IMG_9509.webp
    IMG_9509.webp
    463.2 КБ · Перегляди: 15
  • Це лайк!
Реакції: Econ
Был удивлен гениальности решения
На ВАГ Пассат СС есть заглушки в пороги под места установки домкрата
Оригинальные стоят 3000 грн
Чувак обратился в фирму с 3Д принтером и ему сделали по моему за сотню другую гривень
На риа не ваш Суперб продается? Помню говорили механика пробег до 100к?

Моє замовлення вже побувало на заході Франції та повернулось, а я ще ні.
Трапляється.
Розшифровка скріна: 10.11 відправлення потрапило до перевізника у Ашафенбурзі, 12.11 побувало у Poltiers та поруч з Парижем і 13.11 повернулось в Ашафенбург.

1763057583912.webp

Оновився ірігатором
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Філіпс вирішив не брати - офіційний сайт і розетка повні відгуків що вони текуть, їх міняють по гарантіі і так по колу. Нема часу цим займатись.
Панасонік теж кажуть може потікти, але таких відгуків менше.
Вибрав стаціонарний - бак на 600мл. Щоб почистити мені треба 500мл (можливо тому що пока нема скіла?) - тому незрозуміло як акумуляторними чистити де бак десь 250мл.

Так іригатор то їх заміна, повноцінна.
Мне лет 10 назад зубной врач тоже так говорил, хотя я по себе чувствовал что керхер это не то пальто. А теперь фраера сдали назад, и всем говорят что керхер это хорошо, но не замена.

LED-лампи YHKOMS, по 40 Вт кожна, цоколь H7, встановив в дальнє світло свого Renault Megane 3 2014, замість 55 Вт галогенок.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Брав до розпродажу, за $31.99, зараз можна за $26.74 (з купоном) взяти. Світять заєбісь, помилки CANBUS немає, наводок на блютуз та фм також.

Вкладення

• 20251115_145941.webp
    20251115_145941.webp
    1.4 MБ · Перегляди: 3
  • 20251115_145958.webp
    20251115_145958.webp
    835.9 КБ · Перегляди: 4
  • 20251115_145912.webp
    20251115_145912.webp
    1.2 MБ · Перегляди: 3
Поменял сидения с обычных американских на рекаровские
Спина говорит спасибо
Машина говорит - ошибка про подушке/преднатяжителю. Отогнал на место силы всех БМВодов - СТО

У П'ятницю доїхало нарешті моє замовлення.
Придбав Thule WingBar Edge чорного кольору, під колір даху.

Хотів обійтись лише придбанням кріплення та кіту під існуючий профіль Thule WingBar, але на ФВ потрібна була довжина в 135см, а в мене від Пежо були 118см. Ну і все одно навіть тільки кріплення та кіт без тих алюмінієвих рейок\профілів коштували б 2\3 від вартості всього комплекту, то ж вирішив брати все одразу, з апгрейдом, так би мовити.

Поменял сидения с обычных американских на рекаровские
Спина говорит спасибо
Машина говорит - ошибка про подушке/преднатяжителю. Отогнал на место силы всех БМВодов - СТО
Таки не преднатяжитель, не подушка
Мат присутствия. Сидушки с английской машины, соотвественно в пассажирском сидении (которое было водительским) мата не было

Минус 2700 грн и одна ошибка

Назад
Зверху Знизу