Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Нитка-зубочистка, керхер то такое, крошки с поверхности смыть.Жуйка з ксілітом нє?
Бо цей кьорхєр не визиває в мене довіри.
Так іригатор то їх заміна, повноцінна.Нитка-зубочистка
Яби повєріл, якби десь побачити, як воно вимиває кукурудзу з/між зубів.Так іригатор то їх заміна, повноцінна.
Не купиш - не дізнаєшся.Яби повєріл, якби десь побачити, як воно вимиває кукурудзу з/між зубів.
Убєділ.Не купиш - не дізнаєшся.
М'ясо вимиває на ізі. Кукурудза навряд чимось відрізняється з цієї точки зору.
Мне лет 10 назад зубной врач тоже так говорил, хотя я по себе чувствовал что керхер это не то пальто. А теперь фраера сдали назад, и всем говорят что керхер это хорошо, но не замена.Так іригатор то їх заміна, повноцінна.
Таки не преднатяжитель, не подушкаПоменял сидения с обычных американских на рекаровские
Спина говорит спасибо
Машина говорит - ошибка про подушке/преднатяжителю. Отогнал на место силы всех БМВодов - СТО
Привет . Нет не планирую. Хай стоит себе ржавеетНа риа не ваш Суперб продается? Помню говорили механика пробег до 100к?
нормально - здесьнормально можно заказать и получить замену лобового стекла
А я в сб тіки поставив мот на зимовку.Відігнав Патрол на страховий сервіс, щодо того що два місяці назад на парковці зачепили.
На роботу поїхав на мотоциклі, погода вже нічого.
Ввечері з дружиною на таксі вибрались у місто - таксі ригачне, фу.
Спасибо Диманормально - здесь⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Они просто на работу принимают одного и того же инфоциганаgoogle 2025 outage = done
aws 2025 outage = done
azure 2025 outage = done
cloudflare 2025 outage = done
Хто наступний?