Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Який порекомендуєте? Довно думав придбати.Іригатор - цікава та корисна річ! Якщо ще не маєте, подивіться в його напрямку!![]()
я ось такий можу порекомендувати, по факту Philips Sonicare Power Flosser 3000 HX3826/31Який порекомендуєте? Довно думав придбати.
Дякую. Розглядали стаціонарний варіант? Нещодавно тут вже бритви обговорювали та проблему з акумулятором. Хотілось може не думати про це все.я ось такий можу порекомендувати, по факту Philips Sonicare Power Flosser 3000 HX3826/31
рік вже працює, потужності достатньо для чистки під брекетами.
Був і стаціонарний і з вбудованим акумулятором. Стаціонарний сподобався набагато більше, але має бути місце куди його поставити.Дякую. Розглядали стаціонарний варіант? Нещодавно тут вже бритви обговорювали та проблему з акумулятором. Хотілось може не думати про це все.
Алік пише за три тижні - привозить за тиждень. Бо склади десь у Польше, або Латвії.Вимушений був придбати LED-лампи Drivex UL-03, цоколь H7, в лінзоване ближнє світло свого Меган 3.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Взяв, бо рідні галогенки - це просто пєчалька. Особливо, в дощ і туман на розбитій дорозі між Лозовою і Близнюками...
Дорого, канєшно, на АліЕкспрес аналогічні на 1000 грн дешевше коштують, але їздити треба вже зараз, і чекати на доставку два-три тижня - не варіант.
Встановив без проблем, світять збс, помилки canbus немає, СТГ така сама чітка, як і у рідних галогенок. Попередньо, мені подобається!
Мабуть, тому мені лазерний рівень вже другий місяць їде, поштою Естонії, і все ще хз де бовтаєтьсяАлік пише за три тижні - привозить за тиждень. Бо склади десь у Польше, або Латвії.

Ти у ніх в чорному спіскє. ?Мабуть, тому мені лазерний рівень вже другий місяць їде, поштою Естонії, і все ще хз де бовтається![]()
Платінум аккаунт, хулє?Ти у ніх в чорному спіскє. ?
розглядали, але врешті вирішили, що можливість взяти з собою в поїздку важливіша за теоретичну довготривалість.Розглядали стаціонарний варіант?
Какие 2-3 недели?Вимушений був придбати LED-лампи Drivex UL-03, цоколь H7, в лінзоване ближнє світло свого Меган 3.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Взяв, бо рідні галогенки - це просто пєчалька. Особливо, в дощ і туман на розбитій дорозі між Лозовою і Близнюками...
Дорого, канєшно, на АліЕкспрес аналогічні на 1000 грн дешевше коштують, але їздити треба вже зараз, і чекати на доставку два-три тижня - не варіант.
Встановив без проблем, світять збс, помилки canbus немає, СТГ така сама чітка, як і у рідних галогенок. Попередньо, мені подобається!
Супруга купила на Али ирригаторрозглядали, але врешті вирішили, що можливість взяти з собою в поїздку важливіша за теоретичну довготривалість.
на всяк випадок, ірігатор - то додатково, він чищення щіткою не відміняє.Я пока по старинке чищу щеткрй
Скотча очень мало. Сам недавно переезжал, докупал скотч и коробки несколько раз.Пакувальні матеріали для переїзду.
На новый остров что ли?Пакувальні матеріали для переїзду.
![]()