Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Як на мене, то якщо тобі кортить відчувати себе гонщиком, то треба займатись картингом на картодромах. Ось де майстерність пілота відіграє роль.
А ось це страждання на кожень день заради поодиноких трек-днів - то для мазохистів, коли ще й не майстерність пілота на першому місці.

Як на мене, то якщо тобі кортить почувати себе гонщиком, то треба займатись картингом на картодромах.
ну це ж буквально інша дисципліна.
чи крім опенвілс гонок більше нема, а все інше це для "то для мазохистів, коли ще й не майстерність пілота на першому місці."

Яким чином?
Таке саме асфальтове коло.
Це ж не бездоріжжя чи пряма.
бо картінг це початковий етап для open wheels гонок. далі різні варіанти F болідів тощо.
кузовні гонки це інше взагалі і шкм та ралі лише один з підвидів цього.

бо картінг це початковий етап для open wheels гонок. далі різні варіанти F болідів тощо.
кузовні гонки це інше взагалі і шкм та ралі лише один з підвидів цього.
До чого тут кузовні гонки в конексті хот-хетчей на трек-днях? :)

До чого тут кузовні гонки в конексті хот-хетчей на трек-днях? :)
бо хотхетч має кузов і це вже кузовник. карт не має кузова і має свої особливості керування. це буквально різні дисципліни хоч і можна ганяти на умовно одних і тих самих "асфальтах"

Як на мене, то якщо тобі кортить відчувати себе гонщиком, то треба займатись картингом на картодромах. Ось де майстерність пілота відіграє роль.
А ось це страждання на кожень день заради поодиноких трек-днів - то для мазохистів, коли ще й не майстерність пілота на першому місці.
У меня есть служебная шкода на каждый день. Да и такси. А фокус в данный момент больше стоится чем ездит.
Картинг тоже катаю, но это не совсем то.

бо хотхетч має кузов і це вже кузовник. карт не має кузова і має свої особливості керування. це буквально різні дисципліни хоч і можна ганяти на умовно одних і тих самих "асфальтах"
Яка різниця в контексті "відчути себе гонщиком"? Я не розумію.

Я спробую ще раз пояснити мою думку.
На трек-днях на хот-хетчах ви ж не разом ганяєтесь, у вас там тайм атак, правильно? Бо інакше свого корча було б жалко. Ну, мені так точно. Я не хотів би ганятись із кимось на свої власній єдиній машині.
А якщо ви ганяєтесь один за одним по одному і тому самому маршруту\колу, то краще вже в картінгу, де лише твоя майстерність впливає, бо всі в однакових умовах.
А що показує ваша тайматак? Та ніщо. Що Вася на найшвидшій машині швидше Вані на ненайшвидшій машині. Чи що Ваня не швидше на найшвидшій машині. Чи що? І що це доводить? Що ти кращий пілот чи що в тебе краща машина?

Яка різниця в контексті "відчути себе гонщиком"? Я не розумію.
поганяй нідфорспід, ну блін )
Я спробую ще раз пояснити мою думку.
На трек-днях на хот-хетчах ви ж не разом ганяєтесь, у вас там тайм атак, правильно? Бо інакше свого корча було б жалко. Ну, мені так точно. Я не хотів би ганятись із кимось на свої власній єдиній машині.
А якщо ви ганяєтесь один за одним по одному і тому самому маршруту\колу, то краще вже в картінгу, де лише твоя майстерність впливає, бо всі в однакових умовах.
А що показує ваша тайматак? Та ніщо. Що Вася на найшвидшій машині швидше Вані на ненайшвидшій машині. Чи що Ваня не швидше на найшвидшій машині. Чи що? І що це доводить? Що ти кращий пілот чи що в тебе краща машина?
давай розвивати твою думку далі, якщо хочеться відчути себе спортсменом то одягніть однакові кросівки і бігайте по велодоріжці?
кожен нехай ганяється як хоче, доки це не на публічних дорогах відбувається. чуваки пиляють свої тачки. ганяються в соло самі з собою. або не в соло.

ну так, а про A112 Abarth, сімки, альфаромео, рено 5 що передували першому гольфу гті ми звісно забудемо.
Так, ти правий, вони були раніше.
Але проблема в тому, хто і як використовує терміни.
Бо "хот хетч" як термін взагалі використали вперше в 1985 році в ЮК.

Доречі, не забуваємо донатити вікіпедії.

Так, ти правий, вони були раніше.
Але проблема в тому, хто і як використовує терміни.
Бо "хот хетч" як термін взагалі використали в 1985 році в ЮК.
ну ти ж розумієш що терміни зʼявляються здебільшого ретроспективно описуючі якесь вже існуюче явище

Тобто повернулись в самий початок до висловлення "кому взагалі драг цікаво дивитись", де ти сам із собою не згоден. :D
я там неправильно висловив свою ж думку і розумію чого ти дочепився до того ) драг це теж дисципліна, там цікаво і всьо такоє. я з цим не хотів сперечатись.
але я справді не розумію кому було б цікаво дивитись заїзд підготовленої до гонки по прямій бехи з кільцевою фістахою.
(хоча он редбул знімає відоси де різнодисциплінові винищувач, ф1, мотогп і ще там щось драгаються між собою і народу це заходить і це типу теж мабуть "автоспорт" з приставкою поп)

але я справді не розумію кому було б цікаво дивитись заїзд підготовленої до гонки по прямій бехи з кільцевою фістахою
Чого підготовленої бехи? Начебто звичайна на якомусь стейджі.
І не кільцева фістаха (тобто фієста), а фокус ст. Також з тюнингом.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу