Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Хотів розписати поцес купівлі б.в. авто у німців, а потім передумав комусь щось розписувати. Кому цікаво - шукайте в ютубі, там купа інфи. Якщо стисло, то це не швидко все відбувається.
Ты сейчас серьезно? Будешь рассказывать человеку который лично купил авто и поставил на учёт как это в Германии происходит по видосикам?

Ты сейчас серьезно? Будешь рассказывать человеку который лично купил авто и поставил на учёт как это в Германии происходит по видосикам?
Я взагалі не розумію, куди веде ця дискусія.

Типу:
1) "Якщо в системі є паразити, то система потребує змін".
2) "У вас там також паразити є!"
3) "Немає".
...
n) "А у вас там машину довго купляти!"

Так виходить?
Це навіть не смішно.

Чи я не зрозумів, до чого тут купівля машини в Німеччині і потребую пояснень спеціальної бригади пояснювальників.

Коли я щось пишу, то пишу з огляду на власний досвід. А не оце "кум-сват-брата мені сказав". :D Якщо комусь там було щось простіше - я тут до чого і що це твердження має доводити?

Про митницю тоді багато відео на ютубі були. Не треба тут робити вигляд, що не було там безладу і все на митниці робилось легко і прозоро.

Что-то я наверное не так понял.

Сначала ты говоришь что только по своему опыту пишешь, а сват с кумом то фигня. А через полчаса агрессивно что-то доказываешь на основании большого количества видосов от блогеров, которым по определению нужно хайпануть а не обьективно донести информацию.

Сначала ты говоришь что только по своему опыту пишешь, а сват с кумом то фигня. А через полчаса агрессивно что-то доказываешь на основании большого количества видосов от блогеров, которым по определению нужно хайпануть а не обьективно донести информацию.
Это же Валера, весь смысл его постов
Я взагалі не розумію, куди веде ця дискусія.

Еще один, что что а с переоформлением авто в Германии проблем нет.

Взагалі не в курсі що там у вас з переоформленням, тому можешь не тужитись.

А ось до речі, якщо ти біженець, який сидить під параграфом 24, то мог би хоть намагатися зобразити украінця, мовою наприклад спілкуватися.

Бо моя думка країно-нейтральна. Якщо ти спрйняв це за критику України, то певно сам розумієш, що є за що? ¯\_(ツ)_/¯
"Сам *****"\"почніть зі своєї країни" це слабенький контр-аргумент. Як на мене, взагалі не аргумент.

Ну тобі може взагалі що завгодно казатися, а взагалі аргумент. Ну типа прислів'я про соломінку та бревно воно задовго до мене і тебе з'явилось.

Но взагалі не буду сперечатися, я не користувався паблік сервісамі в Гермашке тому особисто не знаю, але чув неодноразово від друзів що коли отримуєшь біженськи документи (а там іх вроде багато) то в цієі темі бігунків достатньо. Більше того, якщо працюєшь то краще заплатити ніж самому брати отгул щоб самому ходити подавати-отримувати.

Останнє редагування:

Агресивно? В жодному разі. То твоє сприйняття.

Слова про "кума-свата-брата" без доказів - лише слова. Я їм не вірю. Особливо з оглядом на свій власний досвід.

А от відеодоказ - то доказ, факт. Не лише слова "кума-свата-брата". Ти як маленька дитина, котрій доводиться пояснювати базові речі.

То ж я і кажу - покажіть мені відеодокази проблем із системою в Німеччині, де видно паразитів і я вибачусь.

Якщо ні, то не треба мене намагатись ловити на слові.

Слова про "кума-свата-брата" без доказів - лише слова. Я їм не вірю. Особливо з оглядом на свій власний досвід.

А от відеодоказ - то доказ, факт. Не лише слова "кума-свата-брата". Ти як маленька дитина, котрій доводиться пояснювати базові речі.

То ж я і кажу - покажіть мені відеодокази проблем із системою в Німеччині, де видно паразитів і я вибачусь.

А відеодокази бегунків в Украіні є? А вибачення?

Взагалі не в курсі що там у вас з переоформленням, тому можешь не тужитись.

А ось до речі, якщо ти біженець, який сидить під параграфом 24, то мог би хоть намагатися зобразити украінця, мовою наприклад спілкуватися.
А что же ты тогда ляпаешь, если не знаешь что там в Германии, про абдулла рассказываешь...

А насчёт мови спілкування то таким как ты не угодишь. Одни говорят, "вон по выезжали патриоты, заграницей флагами махают, на митинги ходят" вторые как ты "ну сделайте хотя бы вид что вы украинцы" третьи рассказывают, что все кто уехали за "рузький мір" топят, четвертые ненавидят вообще всех. Честно говоря мне ***** на всех, я делаю то что считаю правильно.

Більше того, якщо працюєшь то краще заплатити ніж самому брати отгул щоб самому ходити подавати-отримувати.
Взагалі ні.
Тут є нормою уходити з роботи через так званий термІн (не плутати з тЕрміном, це типу "запису на прийом"). Неважливо, в тебе термІн до лікаря чи в будь-яку державну установу.

Десь півтора роки тому випадково себе знайшов на Google Maps. Шукав спеціально раніше й не знаходив.
Image.webp

А ее и не поставят на учет, думаешь почему все битки из штатов, которые в Европу вывезли в Украину обратно продают, они тут не становятся на учёт. Проще и дороже продать ее в Украине и купить тут местное авто.
в ЄС катається повно амеробитків. Проблема здебільшого з амеробитками на укробляхах, бо в 99% сертифікат відповідності був отриманий за бабки і тепер потрібно нормально адаптувати американця до євронорм, а це для власників здебільшого нерентабельно.

Хотів розписати поцес купівлі б.в. авто у німців, а потім передумав комусь щось розписувати. Кому цікаво - шукайте в ютубі, там купа інфи. Якщо стисло, то це не швидко все відбувається.
хз, я полетів з готівкою і вночі повернувся на авто. єдина трабла для іноземця - відсутність німецької адреси та місцевого банківського рахунка для отримання транзитів та страховки, але якщо береш в автохаусі то вони все самі роблять.
потім заплатив акциз в Польщі, пройшов перший техогляд, переклав техпаспорт і за кілька днів отримав ***хи та польський техпаспорт.
то в чому складність?

в ЄС катається повно амеробитків. Проблема здебільшого з амеробитками на укробляхах, бо в 99% сертифікат відповідності був отриманий за бабки і тепер потрібно нормально адаптувати американця до євронорм, а це для власників здебільшого нерентабельно.
А ты не путай весь ЕС с отдельной Германией. Тут свои нюансы, по всем группам вой стоял 2 года назад, щас уже все себе новых корчей купили, а свои тачки перекупам слили.

Чи ти давно в Каліфорнію переїхав?
Гуглоавто может зафотать человека или машину только по месту постоянного проживания, или где тут логика? Да и по виду это похоже на парковку какого-то отеля.

• Це смішно!
Реакції: dgr
Гуглоавто может зафотать человека или машину только по месту постоянного проживания, или где тут логика? Да и по виду это похоже на парковку какого-то отеля.
Мені здалося, що палить біля роботи.
Але їхати у відпустку в якусь діру (так здалося) - ну таке собі.

Мені здалося, що палить біля роботи.
Але їхати у відпустку в якусь діру (так здалося) - ну таке собі.
Не знаю куда уж там Лугал ехал, но в северной Калифорнии вокруг Реддинга красивые
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
и природа.

Не знаю куда уж там Лугал ехал, но в северной Калифорнии вокруг Реддинга красивые
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
и природа.
Ти правий, то 3-зірковий готель. Не так зрозумів. ¯\_(ツ)_/¯

Назад
Зверху Знизу