Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Що, навіть втрат немає?! :іржач:
Школу помнишь? Там про падение напряжение на резисторе было ;)
Так вот любой проводник моднотрассматривать как резистор и потребитель, пусть и не желанный

Немного жиминая вам в тему :)
1000001747.webp

Стоит ли говорить о том что корни фразы уходят в латынь?

Трансформатор працює так: Ууууууу
Неа.
Трансформатор получает 380, отдает 220 а на остальное - гудит. Вот и все что нужно знать всяким волерам, "синьорам" в айтишечки.... :D
Ох и *****оид... :D

На огонь, воду, а также на то как войлера в очередной обосрался своим незнанием базовых вещей и ЧСВ на ХФ можно смотреть вечно.

**** прям як в старі, добрі часи!

Підкажіть який свіжий, бюджетний мінівен на 7 місць взяти?

Поки дивлюся опель зафіра та сітроен С4 гранд пікассо. Дивлюся дизель 1,6 + механіка (який в них автомат я не в курсі, та і ціна з ним зростає, чи є в них нормальний бензиновий двигун я не в курсі). Опель має більший кліренс та більш потужний двигун, має бути дешевшим в обслуговуванні. Сітроен комфортніший і меньше палива споживає.

Рено Сценік не подобається, а евпейс дорогий. Свіжі мінівени від ВАГ також поза бюджетом.

Зафіру тре шукать з мотором 1.8 ХЕР.

Поки дивлюся опель зафіра та сітроен С4 гранд пікассо. Дивлюся дизель 1,6 + механіка (який в них автомат я не в курсі, та і ціна з ним зростає, чи є в них нормальний бензиновий двигун я не в курсі). Опель має більший кліренс та більш потужний двигун, має бути дешевшим в обслуговуванні. Сітроен комфортніший і меньше палива споживає.

Рено Сценік не подобається, а евпейс дорогий. Свіжі мінівени від ВАГ також поза бюджетом.
У Сітра Айсін 6 або 8 ступенів. Обидва надійні, комфортні та економічні.
Якщо вистачає грошей, то я б рекомендував би на автомат дивитись.
Ця дрочня з коробкою мене залюбила так, що зараз взагалі без коробки катаюсь. :D

Renault Trafic, Opel Vivaro с дизелем, уже честные 8+1. Без всяких складных маленьких двух сидений.

Вкладиші проворачіваєт. Нада брать.

У Сітра Айсін 6 або 8 ступенів. Обидва надійні, комфортні та економічні.
Якщо вистачає грошей, то я б рекомендував би на автомат дивитись.
Ця дрочня з коробкою мене залюбила так, що зараз взагалі без коробки катаюсь. :D
Я останні 2 роки на автоматі. Щє думаю чи варто на механіку повертатися, не скажу що я за нею сумую)))

После автомата выбор дальше только автомат, а это сужает выбор при поиске авто. Например в Германии на механике в два три раза выбор был лучше в моем бюджете. Поэтому пока только механика, если вдруг жена захочет водить будем переходить на автомат или вторую тачку покупать на автомате.

Назад
Зверху Знизу