Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну це перебільшення.Это никому не интересно.
Вот десяток планшетов в машине и *****ьный дизайн - вот это интересно.

Брал у брата купру форментор покататься - ото весело и задорно. А все эти вот электрички - не хо чу.Ну це перебільшення.
Ось в мене динамічний корабль, який цікаво керується.
Але головне - комфорт і безпека. Машина, можна сказати, сама вміє їздити.
Я кайфую. Це - еволюція.
І чхати, що ви там думаєте з цього приводу.
Як і вам на думку людей типу мене.
Доречі.Это никому не интересно.
Ну тут уж что есть. 2л там, я так понимаю ea888 на 300+ сил.RS3 вже краще, як на мене.
Той самий 5-циліндровий мотор (якщо форментор був VZ), але хоча б не кросовок.
У Києві Cars and Coffee від Мерседес-Клубу щонеділі збираються.Доречі.
Це не нікому не цікаво, а вам\нам вже не цікаво.
Молодь так само продовжує збиратись. У вас так само, як і тут, я певен.
Це ми подорослішали і вже ті перегонки нахруй нікому з тут присутніх не впали.
А ще є інша сторона. Наприклад, єврокомісія встановила ліміти на викиди СО2 на всю лінійку виробника в 94г\км зі штрафом 95 євро за кожен грам зверху ліміта.
То ж можеш уявити, що подібні до Formentor VZ або RS3 машини з викидами понад 200г на кілометр вже коштують виробникам 11к євро штрафів на кожній виготовленій автівці.
Тому так, "не цікаво нікому".
Багатьох знаю, хто ДВЗ до останнього планує юзатиБрал у брата купру форментор покататься - ото весело и задорно. А все эти вот электрички - не хо чу.
Буду до последнего ездить на ДВС. Вот такой я твердолобый.

Да есть тут зарядная инфраструктура. Только а) запас хода и б) время зарядки. На 500 км два разА останавливаться минимум на пол часа - я ****. Ну и потом - на трассе все эти теслы-шмеслы с "бешенным" ускорением до соточки тошнят в правом ряду как зайчики 80-90. Нахруй такая езда.Вам би таку саме зарядну інфраструткуру, як тут, дати, то таких було б значно менше.

Современные бензиновые корчи тоже сами ездить умеют. Не все, как собсно и не все электрички это умеют.Але головне - комфорт і безпека. Машина, можна сказати, сама вміє їздити.
Я кайфую. Це - еволюція.
А я це казав не маючи на увазі тип приводу, а лише сучасність авто, в якому, типу, є лише планшети і нічим не цікаве.Современные бензиновые корчи тоже сами ездить умеют. Не все, как собсно и не все электрички это умеют.
Что эволюционного в идее электрокорча и ее современном вополщении мне неясно. Самой концепции электромобиля буквально сто лет в обед.

Ага, а потім сідаєш у звичайну машину, а там руль треба смикати постійно, тому що вона не іде сама по полосі, і не підрулює. Ногу на тормозі тре тримати тому що не затормозить якщо що, і по дзеркалам постійно дивитися тому що не підкаже що хтось підкрадуюється збоку або позаду. Я недавно спробував -- це прям журба і постійний стрес. Ніби знову навчаєшься водити.Але головне - комфорт і безпека. Машина, можна сказати, сама вміє їздити.
Я кайфую. Це - еволюція.
І чхати, що ви там думаєте з цього приводу.![]()
Да-да, речь про двс, если что.Современные бензиновые корчи тоже сами ездить умеют. Не все, как собсно и не все электрички это умеют.
увы - что одним хобби то другим рутинаА це колись був розділ автоХОББІ, коли люди ділилися враженнями від керування, збиралися на стрітсракінг, показували цікаві машини, а не тільки ті, що найменше палива споживають або ремонтопригодні під під'їздом.
Єххх, минулі часи.

Не до игрушек! Выживать необходимо, а не вот это вот все!опять же с возрастом меняются и приоритеты![]()

Мені не зайшов, якийсь незрозумілий гольф на стероідахБрал у брата купру форментор покататься - ото весело и задорно. А все эти вот электрички - не хо чу.
Буду до последнего ездить на ДВС. Вот такой я твердолобый.
Якщо що, то у нас зарядна інфраструктура більш зручна ніж в НімеціїВам би таку саме зарядну інфраструткуру, як тут, дати, то таких було б значно менше.
Але, звісно, не на часі.

Ну что ж ты так с козырей то зашел... Щас вон волеро тебе в подъезде нассыт с лютой завистивзагалі немає сенсу купувати там електричку.

Нащо ГБО на генераторі?