Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Серед всього що мав можливість поки що спробувати, Mazda 6 седан сподобався більше.

IMG_8478.jpeg
Кстати, я когда-то читал в инструкции к своей машине (вот было нечем заняться) что нежелательно надолго выворачивать колеса в крайнее положение. Сейчас уже не найду, и понятно, что к прокатным машинам это не относится, но типа это сильно нагружает усилитель руля, и на своей машине это типа ни к чему.

Каким же интересно образом это его нагружает, при выключенном двигателе? Ересь какая то. :курю:
Ну я откуда знаю, я что инженер что ли? :збентежений: Я пересказал инструкцию, там конечно была речь про работающую машину, подумал вдруг полезно будет.

Кстати, я когда-то читал в инструкции к своей машине (вот было нечем заняться) что нежелательно надолго выворачивать колеса в крайнее положение. Сейчас уже не найду, и понятно, что к прокатным машинам это не относится, но типа это сильно нагружает усилитель руля, и на своей машине это типа ни к чему.
Я щось таке чув про шкоду для шрусів. Але це ж як знати, може кінематика кермового механізму й не доводить до критичних кутів для шрусів, залежить від конструкції.

Ну я откуда знаю, я что инженер что ли? :збентежений: Я пересказал инструкцию, там конечно была речь про работающую машину, подумал вдруг полезно будет.
может там все же было про то, что не стоит выкручивать руль до упора в крайние позиции и продолжать "давить"? это таки да - создает некоторые дополнительные нагрузки на гидроусилитель. Не сказал бы что шибко фатальные. Но в любом случае выворот колес на фото не доходит до крайней точки да и двигатель выключен. Ничего там страшного не происходит :курю:

Спасибо

Я щось таке чув про шкоду для шрусів.
сплетни, интриги, расследования.... :ржачь:
для шрусов, не только у шкоды, есть такое... только там ньюансик - шрусам плохеет, если на вывернутых колесах давать газу до пола регулярно. они от этого ломаются ****.. говорю как человек, поменявший левый и правый привода со шрусами в сборе как раз по этому поводу :D

шрусам плохеет, если на вывернутых колесах давать газу до пола регулярно.
Ну, паркуватись на повному газу я точно не збирався.
На фото колеса повернуті рівно так, як заїхав в паркомісце.

Ну, паркуватись на повному газу я точно не збирався.
На фото колеса повернуті рівно так, як заїхав в паркомісце.
Так я к тому и веду, что как ты стал - нихрена страшного ни с гидрачем ни с ходовой не произойдет :) А шрусы уложил я не паркуясь, а выстреливая с второстепенной с поворотом. Сейчас уже так не делаю - трафик не такой как был да и наигрался уже если честно :)

Тим паче, про яке «ставити на довго» йде мова. Можна поставити так надовго, що всі сальники і шланги потріскаються. А це парковка на ніч, яке там довго.

А чи ви знали, що у ФВ є технологія обігріву вітрового скла без дротів всередині?
Вже 8 років як є. А я і не знав.

А чи ви знали, що у ФВ є технологія обігріву вітрового скла без дротів всередині?
Вже 8 років як є. А я і не знав.
Брав тігуан 2019 в прокат якось, прикольно там зроблений той обігрів - плівка в середині триплекса.

Там пишут, обычно не держать руль в крайне левом или правом положении. А вывернуть колеса тащемто пофиг

Ну от я і кажу, що седани нікому не потрібні.
Це мислення раба )))

p.s. Седани в рази комфортніші, економічніші і їздити на них приємніше.
А універсалам віддають перевагу тому, що від початку розуміють, що на 2-ге авто бабок нема, цеглину на дачу тягати будуть самостійно (при умові що та дача ще колись з'явиться) бо на доставку теж жаба душить і т.д.
Коли людина бере собі універсал як єдине авто на якому планує постійно переміщатися - вже відразу обрікає себе на "водія-грузчика" по життю...

Ну наприклад в штатах немає особливого бажання іздити в седані якщо вокруг суцільни траки та великі джипи. В европі навпаки хочется невеликий седан або гольф-класс щоб всюди комфортно іздити і не займати пространство якого небагато. В Азіях взагалі скутер саме то. В Украіні хочется іздити в кросовках тому що це такий собі компроміс між городской машинкой та джипом. Ну і т.і.

Тобто мій особистий досвід підказує, що найкращій тип машини залежить від того в який країні іздити.

Це мислення раба )))

А універсалам віддають перевагу тому, що від початку розуміють, що на 2-ге авто бабок нема, цеглину на дачу тягати будуть самостійно (при умові що та дача ще колись з'явиться) бо на доставку теж жаба душить і т.д.
Коли людина бере собі універсал як єдине авто на якому планує постійно переміщатися - вже відразу обрікає себе на "водія-грузчика" по життю...
Це не мислення, це проста констатація фактів.
Але можна спробувати ігнорувати реальність, так.

Це мислення раба )))

ну так, усі ці водії рс6/е63 амг вагон/м3 туринг - водії-грузчики і не мають грошей на друге авто.
Возять ото цеглу на швидкості 250+ по автобанах. дачу тещі будувати.

Ну, мабуть два велосипеди зручніше буде в багажник паркетника поставити.

А ось ялинку було зручніше класти в седан, поклавши тільки одне сидіння, бо він довгий. Вагонів нема.

Можна, звісно, придбати американський пікап і возити все навалом :D

За тиждень оренда СХ-5 закінчується. Думаю, що взяти на цей раз. Спробувати Яріс чи Короллу? Елантру? Джимнік?

За тиждень оренда СХ-5 закінчується. Думаю, що взяти на цей раз. Спробувати Яріс чи Короллу? Елантру? Джимнік?
ну яріс класно брати десь в італії чи на мальті )) чи ти про gr yaris думаєш? корола це надто банально - їх купують, а не орендують.
але чому наприклад не камрі, мондео, пасат/суперб, v60 чи щось з цього класу авто?

Назад
Зверху Знизу