Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Тесла азіатський виробник? А BMW?А в більшості не азіатьских виробників їх навіть в гаммі немає.
А якщо повний контекст в голові тримати, а не окремі повідомлення коментувати? Я казав, що окрім американців + азіатів + преміуму ніхто седани не виробляє бо їх не купують і деякі виробники через те перестали їх випускати.Тесла азіатський виробник? А BMW?
У тих також не всі бренди мають. Ford та GMC - ні. Dodge та Cadillac - так. У них ринок седанів тримають також Тойота та Нісан, так що аж виробництво там мають.що окрім американців
Сколько же теперь у тебя почек?обновка
купил 3к квартиру в Португалии
как водится, самую дешевую
зато не в кредит

Правильно, що зайшов на форум - зараз будуть обсиратиобновка
купил 3к квартиру в Португалии
как водится, самую дешевую
зато не в кредит

викторианский стиль, яхты и морганы остались в прошломфото кабинета в викторианском стиле будет?
Проте, начебто, непогану країну обрав.викторианский стиль, яхты и морганы остались в прошлом
теперь на повестке дня только выживание в стиле европуризма
чтоби ви так жили,как прибедняетесь(С)викторианский стиль, яхты и морганы остались в прошлом

мне кажется у него крайне идеализированное впечатление о ПортугалииПроте, начебто, непогану країну обрав.
Тут один досить сильний разраб з Берліна переїхав у Швейцарію, але вже готується рухатись в Португалію, як тільки діти в уні підуть.
А канал с советским хавчиком?викторианский стиль, яхты и морганы остались в прошлом
как только началась полномасштабная война, все игрушки закончилисьА канал с советским хавчиком?
****ая *****как только началась полномасштабная война, все игрушки закончились
включая канал и вообще ютуб как таковой
а як же citroen C4X ? Від презентації їх було продано в європі аж цілих 239 штукМова йде про будь-який клас
Ну от я і кажу, що седани нікому не потрібні.а як же citroen C4X ? Від презентації їх було продано в європі аж цілих 239 штук
хоча в Туреччині за два роки майже 4800 екземплярів
Це точно седан? Наче недопаркетник якийсь, про що й літера Х в назві натякає.а як же citroen C4X ? Від презентації їх було продано в європі аж цілих 239 штук
хоча в Туреччині за два роки майже 4800 екземплярів

По Харькову серый ездит.Я увидел,охуелЦе точно седан? Наче недопаркетник якийсь, про що й літера Х в назві натякає.
Може просто Сітроен ніхто не хоче? Мене ось на Пежо аж на цілий тиждень вистачило, більше не хочеться
![]()