Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
LOL
IMG_7391.webp
«Стара прошмандовка», якщо вже вживати термiни ****охабу до автiвок :D

О ком речь вообще? Лень всё перечитывать, но любопытно )))
помнишь такую пару тут как "хозяйка" и "игорек"? так вот, скриншотик - это вот этот вот ... игорек на сыроварне выдал. подосрать хотел такого васю как Nien. Смешное тут в том, что вот этот вот "игорек" спиздел. Не мог "найн" переехать в крым и работать от туда. его бы быстро и сразу ****** работодатель. а этот ... игорек, ну очень на найна зуб точил - они друг друга знали и первый этого имбицила, игорька, очень ******* как задрачивал и троллил. ибо этот ... игорек - ****** похлеще всей свинофермы из чикатиловки. тупой, злобный и жадный. они там пару лет назад забились кто на "слабо" пройдет собеседование в забугорную контору - так вот, ... игорек навернул ****еца. не прошел тобишь. шибко его зацепепило это.

«Стара прошмандовка», якщо вже вживати термiни ****охабу до автiвок :D
оставь залупу с фарами гнить в тихом уголке, лучше посмотри на ****ец, что этот имбицил притащил со штатов.

ЗЫ: спасибо добрым людям за ссылку на еще одного имбицила. не ржал, но было интересно.

помнишь такую пару тут как "хозяйка" и "игорек"? так вот, скриншотик - это вот этот вот ... игорек на сыроварне выдал. подосрать хотел такого васю как Nien. Смешное тут в том, что вот этот вот "игорек" спиздел. Не мог "найн" переехать в крым и работать от туда. его бы быстро и сразу ****** работодатель. а этот ... игорек, ну очень на найна зуб точил - они друг друга знали и первый этого имбицила, игорька, очень ******* как задрачивал и троллил. ибо этот ... игорек - ****** похлеще всей свинофермы из чикатиловки. тупой, злобный и жадный. они там пару лет назад забились кто на "слабо" пройдет собеседование в забугорную контору - так вот, ... игорек навернул ****еца. не прошел тобишь. шибко его зацепепило это.
***сє, прям сюжет для гівнячого *****ського серіалу.

оставь залупу с фарами гнить в тихом уголке, лучше посмотри на ****ец, что этот имбицил притащил со штатов.

ЗЫ: спасибо добрым людям за ссылку на еще одного имбицила. не ржал, но было интересно.
було трохи часу глянув на того доджа.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Та єбать, його ж тільки під прес чи в розбір. Всій безпеці - ****а. Лонжи гнуті. Все єбало в фарш.

було трохи часу глянув на того доджа.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Та єбать, його ж тільки під прес чи в розбір. Всій безпеці - ****а. Лонжи гнуті. Все єбало в фарш.
Страшніше виглядає, ніж насправді. Думаю, там ремонту максимум на 3-4К.
А по безпеці так - тепер це *******, як воно спрацює у випадку чого.

Але і ціна солодка вийшла. Тут під ключ в 15-17К має бути.

Недавно писали что где то разбилась семья на битке.Подушки даже не сработали,по причине их отсутствия.

Недавно писали что где то разбилась семья на битке.Подушки даже не сработали,по причине их отсутствия.
Але чомусь мені здається, що розбились по причині того що були не пристебнуті.

Тут питання до процесу ремонту вже у нас.
Багато хто економить і ставить "обманки" замість подушок, піропатронів і т.д.

Але так, собі я б не брав сильно ушкоджену машину або після потопу.

А где сейчас Хруй? Кто знает?
Он вобще онлайн жизнь где ведёт?
Тачку продал?
Это его премиум-купе перекупы перепродают, или там другой цвет был?))
П.с. видно он)
У перекупов цена 5150, интересно за сколько отдал свой премиум автомобиль.

Вкладення

• Screenshot_2024-11-09-20-03-44-681_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2024-11-09-20-03-44-681_com.instagram.android.webp
    224.5 КБ · Перегляди: 15
Останнє редагування:

Та він там сам писав такий список, що ну його *****.

П.С. За 17к купити бітка, котрий не їде то фіаско.

• Це лайк!
Реакції: Ah

Я собі взяв бітка. Теж в морду отримувала. Дивились її два дні. День перший - кузов, мотор з ендоскопією, кпп, ходова. Другий день- притягнув спеціально фахівців котрі подушками займаються. Всі датчики, подушки перевірили. Все ок, нічго не стріляло, не демонтувалось, не мінялось.
Уєбатись десь на дурному фокусі без безпеки- так собі ідея.

Але чомусь мені здається, що розбились по причині того що були не пристебнуті.
Шоп ти розумів - я тачку купляв у співробітника мрео, котрий екзамени приймає. Він прошив, щоб не було звукового попередження про ремінь взагалі і на приборці тільки 30сек блимало. ****єц.

Шоп ти розумів - я тачку купляв у співробітника мрео, котрий екзамени приймає. Він прошив, щоб не було звукового попередження про ремінь взагалі і на приборці тільки 30сек блимало. ****єц.
Ну можливо, він замість цього поставив півноцінну заміну - іконку на торпеду :)

А чому ти вирішив що співробітник мрео принципово відрізняється від пересічного водія? Ну ок, він може більш детально знати ПДР, але це не означає що він їх дотримується. Так само і з пасками безпеки.

В основном такой ***ней страдают перекупы.Берут биток,лепят дешево и вуаля.Кузовщина через 2 года ржавеет,пластик расходится на швах.За подушки молчу.

В основном такой ***ней страдают перекупы.Берут биток,лепят дешево и вуаля.Кузовщина через 2 года ржавеет,пластик расходится на швах.За подушки молчу.
В мене знайомий купив Лексус свіжій зі штатів і не робив безпеку повністю, тільки у кермі та торпеді. А інші так зашив.

P.S. Машину робив дружині з дитиною :ганьба:

Назад
Зверху Знизу