Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
було трохи часу глянув на того доджа.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Та єбать, його ж тільки під прес чи в розбір. Всій безпеці - ****а. Лонжи гнуті. Все єбало в фарш.
Страшніше виглядає, ніж насправді. Думаю, там ремонту максимум на 3-4К.
А по безпеці так - тепер це *******, як воно спрацює у випадку чого.

Але і ціна солодка вийшла. Тут під ключ в 15-17К має бути.

Недавно писали что где то разбилась семья на битке.Подушки даже не сработали,по причине их отсутствия.

Недавно писали что где то разбилась семья на битке.Подушки даже не сработали,по причине их отсутствия.
Але чомусь мені здається, що розбились по причині того що були не пристебнуті.

Тут питання до процесу ремонту вже у нас.
Багато хто економить і ставить "обманки" замість подушок, піропатронів і т.д.

Але так, собі я б не брав сильно ушкоджену машину або після потопу.

А где сейчас Хруй? Кто знает?
Он вобще онлайн жизнь где ведёт?
Тачку продал?
Это его премиум-купе перекупы перепродают, или там другой цвет был?))
П.с. видно он)
У перекупов цена 5150, интересно за сколько отдал свой премиум автомобиль.

Вкладення

• Screenshot_2024-11-09-20-03-44-681_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2024-11-09-20-03-44-681_com.instagram.android.webp
    224.5 КБ · Перегляди: 33
Останнє редагування:

Та він там сам писав такий список, що ну його *****.

П.С. За 17к купити бітка, котрий не їде то фіаско.

• Це лайк!
Реакції: Ah

Я собі взяв бітка. Теж в морду отримувала. Дивились її два дні. День перший - кузов, мотор з ендоскопією, кпп, ходова. Другий день- притягнув спеціально фахівців котрі подушками займаються. Всі датчики, подушки перевірили. Все ок, нічго не стріляло, не демонтувалось, не мінялось.
Уєбатись десь на дурному фокусі без безпеки- так собі ідея.

Але чомусь мені здається, що розбились по причині того що були не пристебнуті.
Шоп ти розумів - я тачку купляв у співробітника мрео, котрий екзамени приймає. Він прошив, щоб не було звукового попередження про ремінь взагалі і на приборці тільки 30сек блимало. ****єц.

Шоп ти розумів - я тачку купляв у співробітника мрео, котрий екзамени приймає. Він прошив, щоб не було звукового попередження про ремінь взагалі і на приборці тільки 30сек блимало. ****єц.
Ну можливо, він замість цього поставив півноцінну заміну - іконку на торпеду :)

А чому ти вирішив що співробітник мрео принципово відрізняється від пересічного водія? Ну ок, він може більш детально знати ПДР, але це не означає що він їх дотримується. Так само і з пасками безпеки.

В основном такой ***ней страдают перекупы.Берут биток,лепят дешево и вуаля.Кузовщина через 2 года ржавеет,пластик расходится на швах.За подушки молчу.

В основном такой ***ней страдают перекупы.Берут биток,лепят дешево и вуаля.Кузовщина через 2 года ржавеет,пластик расходится на швах.За подушки молчу.
В мене знайомий купив Лексус свіжій зі штатів і не робив безпеку повністю, тільки у кермі та торпеді. А інші так зашив.

P.S. Машину робив дружині з дитиною :ганьба:

Я не буду тебе ничего доказывать, не веришь - не надо. А этот может и на бабке женился чтобы выехать, не удивлюсь, с его желанием проблемы "порешать".
А тебя ****, кто на ком женился, кто с кем развелся?

да причем здесь "веришь, не веришь". мне похруй честно говоря, но если таки она с ним развелась, то она умнее чем я думал. ибо жить с таким подонком попутавшим края как бы опасно. сегодня он собаку расстреливает, а завтра детей передушит потому что уроки не сделали. да и ****ь он, оказывается еще более редкостная чем считалось.. на вот, полюбуйся

Screenshot 2024-11-19 at 09.38.57.webp

в конце марта 22 года этого ******а больше ничего не интересовало. а тут еще помниться страсти гуляли - кто ж на "бедного" хруя то настучал в свое время...
Так что, давайте - продолжайте целоваться в десна с этим подонком дальше.
Написал *********, который мне и детям смерти желал, бо пердак подорвало от троллинга мужа.
Остальной твой бред даже комментировать лениво. Тут не закусывать, а лечится нужно срочно и у специалистов.

Написал *********, который мне и детям смерти желал, бо пердак подорвало от троллинга мужа.
Остальной твой бред даже комментировать лениво. Тут не закусывать, а лечится нужно срочно и у специалистов.
какая же ты все же ****ливая ****ь.

Розставили по домашній парковці великих вогнегасників.
Система гасіння під стелею теж є.

IMG_7417.webp

Назад
Зверху Знизу