Це я до того що деякі, які офіційно виїхали можуть виявитися такими ж сцикунами як і ті хто Тису переплив, тільки трохи багатіше. Ну і десь там поряд окрема каста "я же віехал до войні",Это капец какой аргумент
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Це я до того що деякі, які офіційно виїхали можуть виявитися такими ж сцикунами як і ті хто Тису переплив, тільки трохи багатіше. Ну і десь там поряд окрема каста "я же віехал до войні",Это капец какой аргумент
А из Главного сюда уже посылали? Намёки лишь были?Люди это обновки или раздел Политика?
Ну хватит ****ься
Я не знаю кто куда кого посылалА из Главного сюда уже посылали? Намёки лишь были?

Перевірити дуже просто: якщо під водою подряпин не видно, то полірнеться.Вибачте, що я тут з автомобільним питанням.
Якесь падло на парковці чимось подряпало машину біля передньої кромки дверей. Що характерно, зі сторони де колона стоїть, тобто це хтось йшов.
Це полірнути можна?
![]()
![]()
нушо, думаю достойно для Обновок
Кто это?нушо, думаю достойно для Обновок
нушо, думаю достойно для Обновок
Харківський автоблогер, колись був присутній на цьому форумі. Переважно займаєтся пригоном авто групи ВАГ.Это кто?
Може через те, що волонтер і багато допомагає військовим і іншим волонтерам.интересно как он ездит по Украине
вроде бы Ванька здоров и бодр )))
Чувак с оверзавышенным ЧСВ и ценами на машины.Это кто?
Ігор, а ти коли мотоцикл встиг придбати?Лучшие амортизаторы на мотоцикл это битубо (как у меня)
Никакая харлеевская пневма там и рядом не стояла.
На машине теперь ездить не комфортно, не подвеска, а ***ня после мотоцикла.
И отот кит зачем? Оно ж и так низкое шо чуть ли не жопой по асфальту едешь.
Ніхуясєбє читадло)))⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
психанул. Старой читалке уже 10+ лет.. решил, что пора бы обновить.
Немного до того, как холоднокровно из за забора расстрелял соседскую собаку. За что, к сожалению, не успел загреметь под суд - полномасштабное вторжение помешало.Ігор, а ти коли мотоцикл встиг придбати?