Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Яка взагалі різниця, якої форми важіль, якщо мова про АКПП?
Ну декілька раз за поіздку його таки приходиться смикати :) Це, як правило, більше ніж будь який інший ричаг за виключенням руля та поворотів.

Happy Halloween!

20241026_214216.webp

А в Tesla Model 3 - це що? Так це ще як би оновлення. Основний варіант - щось там на екрані мацать. Мені як показали це, то я вже почав знімати ремінь та вилазати з машини, хіба що не хрестився. Вмовили все ж покататись.
IMG_1855.jpg

Останнє редагування:
я кстати тоже не понял приписку про нато

Ездил на такой по Миссисипи. Интересная машинка. Ускорение по прямой ого-го, но управляемость как у волги.Волги.

Ждёмс: после доджа только корвет:)
Челенджер на платформі 210 Мерса з невеликими доробками (не думаю, що у кращий бік), тому не дивно :)
30 років платформі.

Підкажіть, хто в курсі:
При оформленні покупки авто через дію - має значення чи є в покупця в дії документи з фото? ( сучасне водійське, паспорт, закордонний паспорт)?
Чи сучасні е-документи мають бути тільки у продавця?
Просто у покупця ніфіга нема окрім водійського 2010р і паспорту-книжечки :)

Вернув гроші за попередню, неоригінальну подушку двигуна, яка перестала виконувати свою пряму функцію, за годину після звернення. Приємно
фраза "скупий платить двічі" у цьому випадку не спрацювала, хоча, якщо врахувати час на виконання робіт...

Як на мене, то звичайний селектор переключення передач краще\зручніше ніж сучасний тренд,
в данному випадку С4 від стеллантиса. Хтось їздить з такими переключеннями, як воно?
1730100720922.webp

Подібне в Ауді і деяких Шкодах. Як вимикач світла в спальні.
1730102021322.webp

Підкажіть, хто в курсі:
При оформленні покупки авто через дію - має значення чи є в покупця в дії документи з фото? ( сучасне водійське, паспорт, закордонний паспорт)?
Чи сучасні е-документи мають бути тільки у продавця?
Просто у покупця ніфіга нема окрім водійського 2010р і паспорту-книжечки :)
Дия сравнивает фото изображения при цифровой подписи с уже имеющимся в базе фото подтянутым при оформлении биометрического загранпаспорта, ид карты, свежих водительских прав.

И эти фото должны быть как у продавца, так и покупателя, т.к. оба делают цифровую подпись.

Дия сравнивает фото изображения при цифровой подписи с уже имеющимся в базе фото подтянутым при оформлении биометрического загранпаспорта, ид карты, свежих водительских прав.

И эти фото должны быть как у продавца, так и покупателя, т.к. оба делают цифровую подпись.
мммм. ну і піщла тоді та дія нахєр :)
дякую за інфо.

Назад
Зверху Знизу