Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А мне такой вариант нравится ) Однажды в Ха у товарища ездил на подобномА как тебе в Lincoln?
![]()
Ездил на такой по Миссисипи. Интересная машинка. Ускорение по прямой ого-го, но управляемость как у волги.Волги.Dodge Challenger 2021 года

Ты мог бы прояснить, что означает эта картинка и с какой целью ты ее здесь поместил?
А в Tesla Model 3 - це що?
Челенджер на платформі 210 Мерса з невеликими доробками (не думаю, що у кращий бік), тому не дивноЕздил на такой по Миссисипи. Интересная машинка. Ускорение по прямой ого-го, но управляемость как у волги.Волги.
Ждёмс: после доджа только корвет![]()

Дия сравнивает фото изображения при цифровой подписи с уже имеющимся в базе фото подтянутым при оформлении биометрического загранпаспорта, ид карты, свежих водительских прав.Підкажіть, хто в курсі:
При оформленні покупки авто через дію - має значення чи є в покупця в дії документи з фото? ( сучасне водійське, паспорт, закордонний паспорт)?
Чи сучасні е-документи мають бути тільки у продавця?
Просто у покупця ніфіга нема окрім водійського 2010р і паспорту-книжечки![]()
мммм. ну і піщла тоді та дія нахєрДия сравнивает фото изображения при цифровой подписи с уже имеющимся в базе фото подтянутым при оформлении биометрического загранпаспорта, ид карты, свежих водительских прав.
И эти фото должны быть как у продавца, так и покупателя, т.к. оба делают цифровую подпись.

Да не, прикольная штука, если с доками, фото всё в порядке.мммм. ну і піщла тоді та дія нахєр
и надо будет менять фото в документах.Якщо будете через МРЕО оформляти, то талон беріть тільки на продавця обо покупця. На минулому тижні оформляли авто, перший талон був на мене, а оформляли на дружину, так інспектор завернув, добре що на жінку також талон оформив.мммм. ну і піщла тоді та дія нахєр
дякую за інфо.
Це просто лого однойменного ТГ-каналу, який опублікував цю вітальну листівку.Там меми на військову та навколовійськову тематику + збори + мерч.я кстати тоже не понял приписку про нато