Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Ти ще плаваєш в багатьох питаннях.

Die eVB-Nummer dient seit ihrer Einführung im Jahr 2008 als Nachweis, dass für ein Kraftfahrzeug eine Kfz-Haftpflichtversicherung abgeschlossen wurde. Die Abkürzung „eVB“ steht für „elektronische Versicherungsbestätigung“.

Номер видається коли ти вже уклав договір страхування і в тебе воно вже є.
Ну если телефонный разговор есть подписание договора то ок.

Ти так і не навчився за весь цей час відповідати за свої слова?
Ти стверджуєш, що можна знайти? От і знайди.
Якщо не можеш - вибачайся, що балабол.
Інакше це не працює.
Чувак, ты не на Салтовке под падиком.

Мене цікавить технічний бік питання. Тобто у нього був контракт зі страховою, бо інакше номери не видадуть, і потім він просто його розірвав, зробивши машину і себе нелегалом?

Це карний злочин.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
что ещё и страховую сменить- уголовное преступление?

Чувак, ты не на Салтовке под падиком.
Ты не поверишь, на салтовке под падиком за такой борзый тон можно и канделябром но хлеборезке отхватить :D Что поциент как то раз уже доказал.

Не знав, що відповідати за слова - це якийсь локальний феномен
Нет, брать на слабо, это феномен школоты.
Я тебе белым по чёрному написал (ну или какой у тебя там скрин), что видео о том как хреново жить в Германии или из разряда "ну тупые" из автосервисов, на ютубе хоть жопой жуй, в яем ты можешь убедится и сам (ну разве что ютуб эти видео от немецких ип прячет).
Смотреть их и выбирать лучшее - мне лень.
Так что извини, как нибудь сам.

Нет, брать на слабо, это феномен школоты.
Я тебе белым по чёрному написал (ну или какой у тебя там скрин), что видео о том как хреново жить в Германии или из разряда "ну тупые" из автосервисов, на ютубе хоть жопой жуй, в яем ты можешь убедится и сам (ну разве что ютуб эти видео от немецких ип прячет).
Смотреть их и выбирать лучшее - мне лень.
Так что извини, как нибудь сам.
Якщо ти щось стверджуєш, то твій обов'язок це довести.

Стверджувати без доказів = балаболити.
Ти - балабол.

для того что бы поменять страховую, в перую очередь надо разорвать контракт со старой.
Я хоті би спитати "ну так, і що далі?", але просто розумію, що ти не в курсі, як це працює в Німеччині.
Тому просто відповім, що хід твоїх думок хибний, тому пропоную припинити, або вже нарешті почати питати ШІ, він тобі підкаже.

Я хоті би спитати "ну так, і що далі?", але просто розумію, що ти не в курсі, як це працює в Німеччині.
Тому просто відповім, що хід твоїх думок хибний, тому пропоную припинити, або вже нарешті почати питати ШІ, він тобі підкаже.
Зачем? Если бы мне было интересно я бы спросил :)
А так я лишь с сарказмом комментирую твои утверждения.
Утверждении в целом верные, но вот манера их подачи вызывает много вопросов :) Ну например, с деловой я должен платить страховку если я парку машину скажем на 6 месяцев а возможно и дольше в гараж.

:) Ну например, с деловой я должен платить страховку если я парку машину скажем на 6 месяцев а возможно и дольше в гараж.
Ти не повіриш! Але не повинен.
Спитай вже нарешті ШІ.
Бо це не сарказм, а відсутність знань чи тупість з твого боку.

Ти не повіриш! Але не повинен.
Спитай вже нарешті ШІ.
Бо це не сарказм, а відсутність знань чи тупість з твого боку.
Но я же ведь лишь следую твоим утверждениям :)
Ты написал:

Тобто у нього був контракт зі страховою, бо інакше номери не видадуть, і потім він просто його розірвав, зробивши машину і себе нелегалом?
Це карний злочин.

Из чего следует, что нельзя разорвать договор со страховой :D

Ну наверное ты имел ввиду что то типа что Езда без страховки на немецких номерах это преступление или что-то типа, но написал совсем иное ;)

Но я же ведь лишь следую твоим утверждениям :)
Ты написал:

Тобто у нього був контракт зі страховою, бо інакше номери не видадуть, і потім він просто його розірвав, зробивши машину і себе нелегалом?
Це карний злочин.

Из чего следует, что нельзя разорвать договор со страховой :D

Ну наверное ты имел ввиду что то типа что Езда без страховки на немецких номерах это преступление или что-то типа, но написал совсем иное ;)
Я написав це не тобі і майстер мене зрозумів.
А ти не в контексті, тому тобі не зрозуміло.
Але ти як той карикатурний кумедний *****-балабол, котрий на вечірці підійшов до компанії, яка про щось теревенить, та починаеш тупо сміятись та жартувати, намагаючись взяти участь в розмові. А вони на тебе дивляться як на ідіота.

Я написав це не тобі і майстер мене зрозумів.
А ти не в контексті, тому тобі не зрозуміло.
Але ти як той карикатурний кумедний *****-балабол, котрий на вечірці підійшов до компанії, яка про щось теревенить, та починаеш тупо сміятись та жартувати, намагаючись взяти участь в розмові. А вони на тебе дивляться як на ідіота.
Лол. Сорян, я был не в курсе что ты не различаешь общий форум и личные сообщения

Навеяло последними страницами переписки.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу