Статус: Офлайн
Повідом.: 6417
Повідом.: 6417
так хіба це мало на старті?ціни зовсім інші. І на 2600 ти з голоду не помреш, але й сильно не погуляєш.
скільки у нас архітектор заробляє на старті і чи вистачить на "з голоду не помреш, але й сильно не погуляєш"?
ну і з калькуляторами там теж цікаво, бо нетто може бути сильно "від" і "до" в залежності від податкових класів і ще купи параметрів..
дуже сподіваюсь що хоч 50 архітекторів на двохмільйонний Харків заробляють свої 2-3к..Все це розробляла команда архітекторів. Ну а так той же Саржин Яр дуже цікавий в архітектурному плані.
Ну приклад Гепи як раз показовий, бо як не було можливості виїхати, так і довели до стану що відправка вже не допомогла..Ой друже.. Ти не уявляєш як сильно ти помиляєшся щодо медецини в Німеччині. Якщо ти Гєпа та тебе приватним літаком везуть в Шаріте - то усе буде ок. Або якщо маєш дорогу приватну страховку. Але пересічний німець не може собі це дозволити, у більшості страховка державна. Там черги на 2-3 місяці (с) до лікаря, лікування усього парацетомолом та цементні пломби в передні зуби.
Але тут завдання із зірочкою як пояснити погану німецьку медицину і 17 років різниці в середній тривалості життя в порівнянні з гарною українською?
Ну да. Когось послали, комусь по морді дали. Когось "навчили". Ну мрія просто. Порівняння кількість смертей на дорогах наводити в якості аргумента? Чи можна в Харкові якось купити безпеку на дорозі? Наприклад своїй дитині на пішпереході в школу чи решті членам сімʼї?У нас би в такий ситуації просто послали б друг друга нафіг та й розішлись.
Чому ж тоді вся європа їде в Німеччину купляти б.у. тачки, а не в Україну за Львівськими? Ну тобто так, я розумію за ціни і все таке. Але це мабуть таки не проблема сервіса, а проблема іншого стилю життя.Не мають. Я детально писав як тачку чинив в 3-х місцевих сто і в решті решт пофіксив вже у Львові. І так всюди. Навіть придбати prepaid сімку це квест на 3 години, а відкрити рахунок в німецькому аналогу монобанка у мене не вийшло взагалі (я перепробував абсолютно всі що є)
Ну я хз, друзі _під_ Штутгартом без проблем мають сімки, рахунки.. Дитина ходить в школу. Транспорт ходить.
А автівку теж кожного дня взимку треба мити? У мене тут (не в Німеччині) білі кросівки досі білі, і мені не треба для того жити в межах 4 вулиць в центрі Харкова щоб не ходити по грязюці 8 місяців на рік ))Харків та навіть Київ стерильні у порівнянні з Гамбургом чи Ґановером. В наших містах в центрі не валяється така кількість сміття на вулицях, немає такої кількості бомжів та не пропонують ****** перехожим.
Так а в чому проблема? В тому що нема рабів готових за мілкий прайс працювати пританцьовуючі навколо того хто дістане 50 євро? Це в Харкові нормально за 200-400 гривень годину лазити у мене під машиною, заробляти якісь смішні гроші все життя.. (ну, це я рахую скільки я заплатив на салтівці в гаражах за обслуговування олива з фільтрами + розклин задніх супортів зі зняттям)Ну для мене показник те, що всі місцеві здають пляшки та роблять усе що тільки можна самостійно (зробити ремонт, вивізти великогабаритне сміття, щось побудувати на ділянці, пофіксити сантехніку і т.д.). Он одинлисий *****успішний айтишник - мігрант самостійно міняє пасок ГРМ на древньому пежо, тому щогрошей не вистачає відігнати на стойому це по приколу, як Анархісту таксувати.
це не погано і не гарно, це не плюси і не мінуси. це просто інший світ і інше життя. його треба зрозуміти. а далі вже для себе вирішувати.
Останнє редагування: