Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Привет всем. С Новым Годом!Взял всё-таки 205/55. Разница в 23 евро за штуку победила.
Спидометр брешет в большую сторону - самое благое дело.Привет всем. С Новым Годом!
Короче, лоханулся я, купив этот размер. Мне нужен 205/60. На 205/55 ездить очень неудобно. Спидометр брешет около 10 км/ч, если скорость за сотку переваливает.
Я б не сказал, что прыти там особо добавилось. Да, чуть веселее, но неудобств намного больше. А тормозило и до этого неплохо, тут разницы не заметил.Спидометр брешет в большую сторону - самое благое дело.
А прыть и торможение не привлекло?
а може і впасти, бо кліренс на трассу добряче впливає..А по трассе, по идее, расход должен немного вырасти, т.к. колеса меньше стали
Да? Ну, ХЗ, я думал, наоборот, накат похуже у меньших колес при постоянной скорости. И обороты двигателя выше должны быть при определенной скорости, если сравнивать 55 и 60.а може і впасти, бо кліренс на трассу добряче впливає..
накат - це досить міфічна штука, а не науковий термінДа? Ну, ХЗ, я думал, наоборот, накат похуже у меньших колес при постоянной скорости. И обороты двигателя выше должны быть при определенной скорости, если сравнивать 55 и 60.
тобто брехав на 7 кмч і то проблемою не було, а на 10 кмч це ну прям життевий урок ))Спидометр брешет около 10 км/ч, если скорость за сотку переваливает
На старой резине у меня разница была 2-3 кмч. Т.е., еду 55- по gps 53. Сейчас разница в пять кмч. Когда еду 100 - по gps показывает 92-93. Если 130, то разница в 10 кмч. Раньше такого вообще не было. Когда я ехал 160 кмч, по gps было 155. Максимально отличалось в 5 кмч. Чем мне Рено и понравилась. Т.к., на других машинах(Ауди 80 и Октавия Тур) тоже разница была после сотни почти в 10 км.накат - це досить міфічна штука, а не науковий термін
у колеса є вага і вона впливає на розгон та гальмування. в сенсі споживання палива це важливо тільки по місту.
якщо мова про трасу, то це постійна і висока швидкість, де важливим є саме спротив повітрю. спротив як кузова, так і самого колеса. Плюс у колеса ще є опір коченню і залежить від ширини, малюнка протектора і тиску.
так от.
кліренс падає на 1 см, що при умовних 15см в номіналі десь 7%.
на швидкості в 100 по спідометру різниця в реальній швидкості між 55 та 60 колесама буде аж 3 кмч, тобто всього 3%. це на стільки ж будуть відрізнятись покази тахометра.. насправді тиск в гумі чи режим кондиціонера дадуть більшу різницю в споживанні
тобто брехав на 7 кмч і то проблемою не було, а на 10 кмч це ну прям життевий урок ))
О, вумчик!Обновили малого вєліком
Чого?О, вумчик!![]()
Так, прикольний. Обійшовся з "ніжкою", дзвоником та бризговиками як мій Міріда скількісь років тому)) але добре, що на вторинному ринку він коштує усього на 100 євро дешевше, тобто за кілька років 300 баксюків верну :гьі:О, вумчик!![]()
Ух щас подбесили немного монополисты всякие, бодро прокатился по городу старт-стоп.Зато тормозит. А то понапихают неоригинального говна по дешевше и начинают потом волать про то, как у тоеты тормозов нету.
шо, опять? (с)Обновился записю
а шо делать?шо, опять? (с)
так візьми за 300 і продай за 300. а з урахуванням інфляції за 350Так, прикольний. Обійшовся з "ніжкою", дзвоником та бризговиками як мій Міріда скількісь років тому)) але добре, що на вторинному ринку він коштує усього на 100 євро дешевше, тобто за кілька років 300 баксюків верну :гьі: