Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

Да, кровь шла, а я деньги прикладывал. ))
На следующий день попробовал, т.к. товарищ показал на работе, что липнет. Ну и ради интереса попробовал.

А у вас монета в 1грн стальная? Обычным магнитом магнитится?

Ну мы прививались с женой и тещей 62 года, малому 10 лет. Везде говорят, что от 18лет прививают :незнаю: Как я знаю младших ПОКА не прививают.

З міркувань безпеки вакцини, як правило, перевіряються спочатку на дорослих. Але як тільки вакцина виявляється безпечною та ефективною для дорослих, дослідникам доводиться проводити більше випробувань на дітях, щоб відкоригувати дозу для свого організму. Ще одним фактором є те, що діти набагато рідше помирають від Covid-19, ніж дорослі.

Водночас ранні результати досліджень показали, що вакцина Pfizer-BioNTech надзвичайно ефективна для підлітків. Серед дітей від 12 до 15 років, яких вакцинували, не було виявлено симптоматичних інфекцій. Діти виробляли велику кількість антитіл і не відчували серйозних побічних ефектів. Випробування включало 2260 підлітків у віці від 12 до 15 років.

Враховуючи наявні наукові дослідження, рекомендації ВООЗ та відповідні зміни до інструкції вакцини Comirnaty від Pfizer-BioNTech, Міністерство охорони здоров’я дозволило щепити дітей віком 12+ цією вакциною, якщо дитина:

має високий ризик важкого перебігу та розвитку ускладнень від COVID-19 через супутні хвороби, зокрема онкопатології, та не має протипоказань до вакцинації,
переїжджає жити до країни, де для перетину кордону необхідне міжнародне свідоцтво або сертифікат вакцинації,
виїжджає на навчання в країну, де для перетину кордону або для навчання необхідне міжнародне свідоцтво або сертифікат вакцинації,
є учасником міжнародних спортивних змагань або інших заходів в країні, де для перетину кордону або для участі необхідне міжнародне свідоцтво або сертифікат вакцинації,
приїхала з іншої країни, де отримала першу дозу Comirnaty/Pfizer.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А у вас монета в 1грн стальная? Обычным магнитом магнитится?

Да кто его знает. Нет магнита под рукой. Наверное магнитится. Самое интересное, что к другой стороне не липла, на другое плечо. Но она магнитилась не как к магниту, но держалась, когда ровно стоишь.

Да кто его знает. Нет магнита под рукой. Наверное магнитится. Самое интересное, что к другой стороне не липла, на другое плечо. Но она магнитилась не как к магниту, но держалась, когда ровно стоишь.

может тупо прилипла к спиртообработанной поверхности

может тупо прилипла к спиртообработанной поверхности

Та это уже больше суток прошло. Я душ с тех пор раза четыре принимал. Думал, может к коже липнет, но с другой стороны монета падала. Сам не знаю, почему так. Но говорю, у жены ничего подобного не было.

Та это уже больше суток прошло. Я душ с тех пор раза четыре принимал. Думал, может к коже липнет, но с другой стороны монета падала. Сам не знаю, почему так. Но говорю, у жены ничего подобного не было.
Чип тебе ввели.Все,ты под колпаком.И каждый шаг твой известен будет СБУ.:(

тем не менее я уверен что это из-за обработки поверхности
щас же уже не липнет?

щас же уже не липнет?
звісно що не липне, зараз мікрочіп по крові дісьався мозку і підєднався.
монету треба до лоба прикладати :D

щас же уже не липнет?

Липнуть стало меньше уже через двое суток. Чем меньше болело - тем меньше магнитилось. А обрабатывали обычным спиртом, по идее. 30-го вторую дозу будут вводит, посмотрим. Могу попросить, чтоб и вторую руку обработали тем же.
Думаешь, я спирт тот не смыл водой за несколько купаний?

Еби ото свою тещу и не отсвечивай, выблядок тупой

Такое кидание какашками пропустил с утра, день прошел зря. Наверно локти грызешь. :іржач:

И это, после дракикидания какашками, рукамикакашками не махают. Так что остынь *****ушка.

Липнуть стало меньше уже через двое суток. Чем меньше болело - тем меньше магнитилось. А обрабатывали обычным спиртом, по идее. 30-го вторую дозу будут вводит, посмотрим. Могу попросить, чтоб и вторую руку обработали тем же.
Думаешь, я спирт тот не смыл водой за несколько купаний?

:іржач: блин, ну ты даёшь, я ржу, с серьезными щщами это обсуждать. Вот уж загадка века. А про помазать другое плечо - смотри чтобы тебе бригаду не вызвали.

Теперь понятно почему в мире наступил дефицит чипов, в том числе и для машин. Все чипы на вакцины пошли

Назад
Зверху Знизу