Статус: Офлайн
Повідом.: 12309
Повідом.: 12309
Re: Обновки
Мне никто никогда ничего не запрещал. И ниче, в самое время и бухал крепко, и по бабам шарился, и траву курил, и кислоту подъедал и все такое прочее. Ну и ничего, вроде не ****, не сел, никого не убил. Хотя сам косяков натворил, но и сам же разгреб. Запрещать что-то ребенку делать то, что делают его сверстники - *****изм. Хотя соц.сети/интернет мы ограничиваем во времени.
Поділюсь досвідом.
Мені батьки дозволили помірно вживати алкоголь (пиво та вино) десь з 8 класу школи. Але якось їм вдалось донести до мене думку що лише помірно він приносить задоволення і не заважає жити.
В результаті я ніколи не зловживав, навтіь "на свята".
Те саме з цигарками - я ніколи не курив і не збираюсь.
Але батьки забороняли мені слухати "The Prodigy". Вважали що це музика "сатанинська" та провокує агресію.
В результаті я та людина яка має майже абсолютно всі (навіть не видані) записи гурту, та та людина яка зіграла треків The Prodigy у клубах України більше за будь кого у всі часи
Тому я зовсім не розумію батьків, які забороняють дітям соц мережі\смартфони, роблять інтернет за роскладом і тп. Це найгірше що можна зробити.
Так само не розумію батьків які лишають дитинства дітей - забиваючи їх графік секціями та заняттями так, що у дитини немає часу бути дитиною.
Природа візьме своє потім у вигляді комплексів та ексцентричного інтересу.
У кожного віка є свої переваги - і головне це отримувати їх своєчасно.
Тоді і не буде "заліпух" і "криза середнього віку" пройде непомітно.
Людина має насититись. І ні в якому разі не варто вважати що ти в праві робити з своєї дитини "ізгоя" тому що ти вважаєш що світ з'їхав з глузду.
Зробиш лише гірше.
Мне никто никогда ничего не запрещал. И ниче, в самое время и бухал крепко, и по бабам шарился, и траву курил, и кислоту подъедал и все такое прочее. Ну и ничего, вроде не ****, не сел, никого не убил. Хотя сам косяков натворил, но и сам же разгреб. Запрещать что-то ребенку делать то, что делают его сверстники - *****изм. Хотя соц.сети/интернет мы ограничиваем во времени.