Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

А я знаю історію з перших вуст, що я ріс в совку, ходив до совкового садочка/школи/вуза, але це не завадило мені сформувати чіткі антирадянські погляди, а також не ****и під себе між іншим, не рівнятися на уєбанів та залишатися людиною.

Виховна роль сім'ї величезна, і зростає в той період, коли державні інституції не працюють належним чином. Відповідальні батьки усвідомлюють це і докладають зусиль для порятунку дитини. Інші батьки покладаються на те, що їм всі повинні, на виховання дитини немає часу і решта блаблабла, внаслідок отримують інфантильних лоботрясів, які чекають, що з'явиться чарівник по щучому велінню, вирішить всі проблеми рухом чарівної палички і надасть прості відповіді на складні питання. Півтора року тому цей показник було зафіксовано на рівні 73%, здається.

Бла-бла-бла. У меня старшая ходит в 1 класс, и с каждым днем все сложнее и сложнее объяснять позицию, почему дети в школе некоторые ходят со смартфоном и сидят там всю перемену. Все сложнее объяснять почему мы ходим и одеваемся как нас просили в более-менее строгом виде, а не как некоторые другие девочки в яркой и красивой одежде. Вот они и правила и не обязательность их исполнения.

Бла-бла-бла. У меня старшая ходит в 1 класс, и с каждым днем все сложнее и сложнее объяснять позицию, почему дети в школе некоторые ходят со смартфоном и сидят там всю перемену. Все сложнее объяснять почему мы ходим и одеваемся как нас просили в более-менее строгом виде, а не как некоторые другие девочки в яркой и красивой одежде. Вот они и правила и не обязательность их исполнения.
ты ж в своем ребенке комплекс ущербности культивируешь
не покупая ей того, что есть у других, ты ей неявно говоришь что она хуже чем другие
причем что своим умением заебать ты уже смог бы донести что в телефоне целый день сидеть нельзя
ну ладно ты днище, ребенку то это зачем?

А я знаю історію з перших вуст, що я ріс в совку, ходив до совкового садочка/школи/вуза, але це не завадило мені сформувати чіткі антирадянські погляди, а також не ****и під себе між іншим, не рівнятися на уєбанів та залишатися людиною.
то ты пытаешься так выглядеть. в тебе совка закоренелось больше чем ты себе можешь подумать о себе. я бы даже сказал, что ты типичный совок.

Ну так ти визначся спочатку, хто відповідальний за виховання дітей - батьки, чи ТБ/школа/парторганізація тощо

большую часть времени ребенок находится не с родителями.

• Це лайк!
Реакції: dgr

а тем временем биток уже 51500$ что скажут экспердЫ к концу года 100к будет?

не покупая ей того, что есть у других, ты ей неявно говоришь что она хуже чем другие
причем что своим умением заебать ты уже смог бы донести что в телефоне целый день сидеть нельзя

:клас:
только хотел втоптать днищще в гамно на эту тему, а тут гляжу, ты уже это сделал.

Сломал накладку на ручку. Ручка продается в сборе. Походу прийдётся покупать ручку целиком, сцук

Поділюсь досвідом.
Мені батьки дозволили помірно вживати алкоголь (пиво та вино) десь з 8 класу школи. Але якось їм вдалось донести до мене думку що лише помірно він приносить задоволення і не заважає жити.
В результаті я ніколи не зловживав, навтіь "на свята".
Те саме з цигарками - я ніколи не курив і не збираюсь.

Але батьки забороняли мені слухати "The Prodigy". Вважали що це музика "сатанинська" та провокує агресію.
В результаті я та людина яка має майже абсолютно всі (навіть не видані) записи гурту, та та людина яка зіграла треків The Prodigy у клубах України більше за будь кого у всі часи :D

Тому я зовсім не розумію батьків, які забороняють дітям соц мережі\смартфони, роблять інтернет за роскладом і тп. Це найгірше що можна зробити.

Так само не розумію батьків які лишають дитинства дітей - забиваючи їх графік секціями та заняттями так, що у дитини немає часу бути дитиною.
Природа візьме своє потім у вигляді комплексів та ексцентричного інтересу.

У кожного віка є свої переваги - і головне це отримувати їх своєчасно.
Тоді і не буде "заліпух" і "криза середнього віку" пройде непомітно.

Людина має насититись. І ні в якому разі не варто вважати що ти в праві робити з своєї дитини "ізгоя" тому що ти вважаєш що світ з'їхав з глузду.
Зробиш лише гірше.

Электроопалення, кстати, до сих пор тыщонку не убрали

Пришла таки компенсация на расчетный счет :)
У меня получилась 1138.02грн.

Напомню что изначально за 2208кВт было насчитано на 2451.12грн. Итого за январь получилось 1313,1грн за всю электрику. Жаль что отменили тариф и такого больше не будет.

сосед он бумагу кстати приходил подписывать
для этой самой тыщи надо чтоб соседи (то есть я) подписали документ, что с ним никто не проживает окромя его семьи.
так что не все так просто:D

Можешь слать соседа лесом - никакие документы не нужны и все приходит автоматом. То он наверное пообщаться хотел вот и приходил :)

Вам я прям настоятельно советую разрешать детям все что угодно, глядя на ***** родителей, может в интернете они увидят нормальные примеры для подражания.

Поділюсь досвідом.
Мені батьки дозволили помірно вживати алкоголь (пиво та вино) десь з 8 класу школи. Але якось їм вдалось донести до мене думку що лише помірно він приносить задоволення і не заважає жити.
В результаті я ніколи не зловживав, навтіь "на свята".
Те саме з цигарками - я ніколи не курив і не збираюсь.

Але батьки забороняли мені слухати "The Prodigy". Вважали що це музика "сатанинська" та провокує агресію.
В результаті я та людина яка має майже абсолютно всі (навіть не видані) записи гурту, та та людина яка зіграла треків The Prodigy у клубах України більше за будь кого у всі часи :D

Тому я зовсім не розумію батьків, які забороняють дітям соц мережі\смартфони, роблять інтернет за роскладом і тп. Це найгірше що можна зробити.

Так само не розумію батьків які лишають дитинства дітей - забиваючи їх графік секціями та заняттями так, що у дитини немає часу бути дитиною.
Природа візьме своє потім у вигляді комплексів та ексцентричного інтересу.

У кожного віка є свої переваги - і головне це отримувати їх своєчасно.
Тоді і не буде "заліпух" і "криза середнього віку" пройде непомітно.

Людина має насититись. І ні в якому разі не варто вважати що ти в праві робити з своєї дитини "ізгоя" тому що ти вважаєш що світ з'їхав з глузду.
Зробиш лише гірше.

ваше мнение очень важно для нас, оставайтесь на линии пока не заведете своих

:клас:
только хотел втоптать днищще в гамно на эту тему, а тут гляжу, ты уже это сделал.

Тебе ****огичный совет как и динцам-хуенцам, судя по тому как ты завел собаку мозгов там на одно действие максимум.

а тем временем биток уже 51500$ что скажут экспердЫ к концу года 100к будет?

*** знает. Я у знакомых трейдеров банковских спрашивал - ничего сказать не могут. Аж спать перестал продавать-не продавать. Шоп не вышло как в прошлый раз...

Ну, я не сімейний психолог, тим більше, що рівень озвучених тобою " проблем" досить мізерний, як на мене.
Не можу лише не зауважити, що не розумію, як "строгий одяг" і "красивий одяг" для тебе є антонімами. Чи не тут, в батьківському сприйнятті , криється першоджерело дитячих проблем?
Можливо, в консерваторії щось підправити?

А слово "яркой" ты куда дел?

Вопрос встал по работе.
Хочу изменить график работы, но получается что конец второй смены тогда попадает на 23.00.
Люди хоть и живут не очень далеко, но в 11 ночи тут *****..
Надо как регулярно вывозить из промзоны 4-х человек и развезти в пределах 2 км.
Мне это выгодней и дешевле оплатить из за других возникающих плюсов.

Теперь вопрос - кто то с такой фигней сталкивался ?
кого искать лучше ? Частника ? Службу такси ?

Пришла таки компенсация на расчетный счет :)
У меня получилась 1138.02грн.

Напомню что изначально за 2208кВт было насчитано на 2451.12грн. Итого за январь получилось 1313,1грн за всю электрику. Жаль что отменили тариф и такого больше не будет.

Можешь слать соседа лесом - никакие документы не нужны и все приходит автоматом. То он наверное пообщаться хотел вот и приходил :)

щас глянул - тоже задолженность уменьшилась
какого-то хера сняли 1520 грн, а не 1000 :ги: итого за январь получилось 1800 грн

Вопрос встал по работе.
Хочу изменить график работы, но получается что конец второй смены тогда попадает на 23.00.
Люди хоть и живут не очень далеко, но в 11 ночи тут *****..
Надо как регулярно вывозить из промзоны 4-х человек и развезти в пределах 2 км.
Мне это выгодней и дешевле оплатить из за других возникающих плюсов.

Теперь вопрос - кто то с такой фигней сталкивался ?
кого искать лучше ? Частника ? Службу такси ?

Ставить во вторую смену человека с авто и доплачивать ему условные деньги.

Назад
Зверху Знизу