Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
в методичках настоящих "поцреотов" на этот счет написано завалить *****ки и молчать как будто ничего не было. что они послушно и исполняют. вон, выше уже гаврюша со вхрюком высрались мол "пустяки, дело житейское". вот если бы при порохе это было - то визгов и восторженых хрюков с картиночками и мемасиками было бы на неделю.хопа, что нам скажут порохоботы на такой поворот?

правовой нигилизмхопа, что нам скажут порохоботы на такой поворот?

2. Санкції можуть застосовуватися з боку України по відношенню до іноземної держави, іноземної юридичної особи, юридичної особи, яка знаходиться під контролем іноземної юридичної особи чи фізичної особи-нерезидента, іноземців, осіб без громадянства, а також суб’єктів, які здійснюють терористичну діяльність.
в методичках настоящих "поцреотов" на этот счет написано завалить *****ки и молчать как будто ничего не было. что они послушно и исполняют. вон, выше уже гаврюша со вхрюком высрались мол "пустяки, дело житейское". вот если бы при порохе это было - то визгов и восторженых хрюков с картиночками и мемасиками было бы на неделю.![]()
правовой нигилизм
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Где тут про граждан Украины ? Против них должен работать УК.
Завтра это все развалится в суде. Причем любом..
Я с ними лично не знаком что бы делать выводы.А о том что 80% Харьковской ячейки ЕС оказались чистыми упырями подмахивающие ОПЖЗ- ты согласен с этим иль нет?
Ты реально один абзац не можешь прочитать и сделать вывод что это ***ня на постном масла ?Ну Раслан написал в чате, что не факт что развалится.
Помер Юхим та й хєр з ним.
Звідки тепер форумна вата черпатиме промені наснаги, невже в інтирнети піде?

Или ты реально считаешь что у бубочки вот прямо за ночь выросли яйца для того что бы это взять и закрыть их ? Или мозги появились для этого ?
Нужно взять паузу и посмотреть на это все через несколько дней, вся картина проявится.
Я рад закрытию этик каналов, я рад разрывам ватных пердаков.
Но на все это я смотрю ну очень скептично, не бывает вот таких вещей на ровном месте. Мы просто не видим закулису этого решения. А она может быть гораздо хуже чем само существование этих каналов.
ааа
это ****ец
как еще доступней объяснить?
есть три человека
один без вакцины, без антител, не заражен
второй вакцинирован, не заражен
третий ЗАРАЖЕН, активный разносчик
третий контактирует со вторым, второй - с первым
заразится ли первый
скоріш за все буде залежити від перебігу хвороби.
Вакцинована людина може не захворіти взагалі, може захворіти, але перебіг має бути легиким, або взагалі безсимптомним. Як і всі ініші вакцини до ковіду.
Напевно в певних випадках може бути заразною. Але все це розглядається у межах глобальної вакцинації. Тому з часом епідемія припиниться і будуть лише поодинокі випадки.
Звісно в певного відсотка вакцина не викличе появу імунитету. Але знову таки - мета зупинити епідемію. Якщо 70% виявляться стійкими довірусу, то він зникне за декілька місяців (або зменшиться до незначних показників).
Мені не відомо чи людина з безсимптомним перебігом здатна бути заразною чи ні.
Якщо за логікою - то теоретично можливо, але вірус в такої людини має виділятись не багато та не довго. Інакше повинні з'явитись симптоми гадаю.
здається ти не зміг зрозуміти те що сам запостивА о том что 80% Харьковской ячейки ЕС оказались чистыми упырями подмахивающие ОПЖЗ- ты согласен с этим иль нет?

Ти погано розумієш українську?
Якщо буде імунитет від вакцини, то вакцинована в більшості випадків не захворіє, імунитет знищить весь вірус що попав в організм і не дасть йому розмножуватись щоб стати заразною.
Щоб стати заразною вірус має розмножитись у великій кількості.
Щоб заразитись треба отримати велику кількість вірусу, достатнього для протистояння імунитету та розмноження в великій кількості.
Коротше кажучи, за Лугалом - звісно може бути заразною і вакцинована. Але гадаю що вірогідність цього, як мозок ЗЕ виборця - дуже маленька.
ну тоже вариантимхо, это уже идут подсрачники от Байдена -)

ну да, а чо ж по моей ссылке есть исследования, что вирус прекрасно размножается в слизистой носа, минуя имунную систему человека? И соответственно с возможностью заражать остальных?
а ну да, порохобы они такие порохоботы...Я с ними лично не знаком что бы делать выводы.
Ты реально один абзац не можешь прочитать и сделать вывод что это ***ня на постном масла ?
Или ты реально считаешь что у бубочки вот прямо за ночь выросли яйца для того что бы это взять и закрыть их ? Или мозги появились для этого ?
Нужно взять паузу и посмотреть на это все через несколько дней, вся картина проявится.
Я рад закрытию этик каналов, я рад разрывам ватных пердаков.
Но на все это я смотрю ну очень скептично, не бывает вот таких вещей на ровном месте. Мы просто не видим закулису этого решения. А она может быть гораздо хуже чем само существование этих каналов.
так шо, таки вона пласка була до потопу?тебе там ответили, отчего да почему.
будет еще много интересного я думаю
так шо, таки вона пласка була до потопу?
Што скажит ватнік Архімєд по поводу блокіровкі каналов?
Ето уже фашизм ілі єщо нєт?