Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
76e6d48c94b84cd6ceff538e.webp

хопа, что нам скажут порохоботы на такой поворот?

d9cd38a803d38e1b0156.webp

в методичках настоящих "поцреотов" на этот счет написано завалить *****ки и молчать как будто ничего не было. что они послушно и исполняют. вон, выше уже гаврюша со вхрюком высрались мол "пустяки, дело житейское". вот если бы при порохе это было - то визгов и восторженых хрюков с картиночками и мемасиками было бы на неделю. :курю:

правовой нигилизм :незнаю:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

2. Санкції можуть застосовуватися з боку України по відношенню до іноземної держави, іноземної юридичної особи, юридичної особи, яка знаходиться під контролем іноземної юридичної особи чи фізичної особи-нерезидента, іноземців, осіб без громадянства, а також суб’єктів, які здійснюють терористичну діяльність.

Где тут про граждан Украины ? Против них должен работать УК.
Завтра это все развалится в суде. Причем любом..

в методичках настоящих "поцреотов" на этот счет написано завалить *****ки и молчать как будто ничего не было. что они послушно и исполняют. вон, выше уже гаврюша со вхрюком высрались мол "пустяки, дело житейское". вот если бы при порохе это было - то визгов и восторженых хрюков с картиночками и мемасиками было бы на неделю. :курю:

ну так началось то при порохе, но ****ься с партнерами по бизнесу он не решился

правовой нигилизм :незнаю:

Где тут про граждан Украины ? Против них должен работать УК.
Завтра это все развалится в суде. Причем любом..

Ну Раслан написал в чате, что не факт что развалится.
Ну и я не про то, нагилизм это или экстримизм
А о том что 80% Харьковской ячейки ЕС оказались чистыми упырями подмахивающие ОПЖЗ- ты согласен с этим иль нет?

А о том что 80% Харьковской ячейки ЕС оказались чистыми упырями подмахивающие ОПЖЗ- ты согласен с этим иль нет?
Я с ними лично не знаком что бы делать выводы.

Ну Раслан написал в чате, что не факт что развалится.
Ты реально один абзац не можешь прочитать и сделать вывод что это ***ня на постном масла ?

Или ты реально считаешь что у бубочки вот прямо за ночь выросли яйца для того что бы это взять и закрыть их ? Или мозги появились для этого ?
Нужно взять паузу и посмотреть на это все через несколько дней, вся картина проявится.
Я рад закрытию этик каналов, я рад разрывам ватных пердаков.
Но на все это я смотрю ну очень скептично, не бывает вот таких вещей на ровном месте. Мы просто не видим закулису этого решения. А она может быть гораздо хуже чем само существование этих каналов.

Или ты реально считаешь что у бубочки вот прямо за ночь выросли яйца для того что бы это взять и закрыть их ? Или мозги появились для этого ?
Нужно взять паузу и посмотреть на это все через несколько дней, вся картина проявится.
Но на все это я смотрю ну очень скептично, не бывает вот таких вещей на ровном месте. Мы просто не видим закулису этого решения. А она может быть гораздо хуже чем само существование этих каналов.

имхо, это уже идут подсрачники от Байдена -)

ааа
это ****ец

как еще доступней объяснить?

есть три человека
один без вакцины, без антител, не заражен
второй вакцинирован, не заражен
третий ЗАРАЖЕН, активный разносчик

третий контактирует со вторым, второй - с первым
заразится ли первый

Ти погано розумієш українську?

скоріш за все буде залежити від перебігу хвороби.
Вакцинована людина може не захворіти взагалі, може захворіти, але перебіг має бути легиким, або взагалі безсимптомним. Як і всі ініші вакцини до ковіду.

Напевно в певних випадках може бути заразною. Але все це розглядається у межах глобальної вакцинації. Тому з часом епідемія припиниться і будуть лише поодинокі випадки.

Звісно в певного відсотка вакцина не викличе появу імунитету. Але знову таки - мета зупинити епідемію. Якщо 70% виявляться стійкими довірусу, то він зникне за декілька місяців (або зменшиться до незначних показників).

Мені не відомо чи людина з безсимптомним перебігом здатна бути заразною чи ні.
Якщо за логікою - то теоретично можливо, але вірус в такої людини має виділятись не багато та не довго. Інакше повинні з'явитись симптоми гадаю.

Якщо буде імунитет від вакцини, то вакцинована в більшості випадків не захворіє, імунитет знищить весь вірус що попав в організм і не дасть йому розмножуватись щоб стати заразною.

Щоб стати заразною вірус має розмножитись у великій кількості.
Щоб заразитись треба отримати велику кількість вірусу, достатнього для протистояння імунитету та розмноження в великій кількості.

Коротше кажучи, за Лугалом - звісно може бути заразною і вакцинована. Але гадаю що вірогідність цього, як мозок ЗЕ виборця - дуже маленька.

Ти погано розумієш українську?

Якщо буде імунитет від вакцини, то вакцинована в більшості випадків не захворіє, імунитет знищить весь вірус що попав в організм і не дасть йому розмножуватись щоб стати заразною.

Щоб стати заразною вірус має розмножитись у великій кількості.
Щоб заразитись треба отримати велику кількість вірусу, достатнього для протистояння імунитету та розмноження в великій кількості.

Коротше кажучи, за Лугалом - звісно може бути заразною і вакцинована. Але гадаю що вірогідність цього, як мозок ЗЕ виборця - дуже маленька.

ну да, а чо ж по моей ссылке есть исследования, что вирус прекрасно размножается в слизистой носа, минуя имунную систему человека? И соответственно с возможностью заражать остальных?

ну да, а чо ж по моей ссылке есть исследования, что вирус прекрасно размножается в слизистой носа, минуя имунную систему человека? И соответственно с возможностью заражать остальных?

а що твоє посилання каже стосовно кількості віруса і його достатності для зараження оточуючих?

Сподіваюсь ти ж розумієш що для того щоб людина заразилась вона має отримат не сотню одиниць віруса.

Ну і якщо ти знаєш відповідь та готовий її відстоювати, то навіщо питав?

Я тут на прекрасний сайт натрапив, братів наших менших

attachment.webp

attachment.webp

attachment.webp

RIAN_6270899.HR-pic905-895x505-39249.webp

Я с ними лично не знаком что бы делать выводы.
а ну да, порохобы они такие порохоботы...

Ты реально один абзац не можешь прочитать и сделать вывод что это ***ня на постном масла ?

тебе там ответили, отчего да почему.
будет еще много интересного я думаю

Эдак форумную вату колбасит :D

Што скажит ватнік Архімєд по поводу блокіровкі каналов?
Ето уже фашизм ілі єщо нєт?

Назад
Зверху Знизу