Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Че-то хрень какая-то, тут лазерная резка металла можно сказать по несколько в районе, а трубы никто не гнет
Я сам охуел.Звонил знакомым.Они шестерни даже делают и калят до нужной твердости.Неа..:рл: Промышленный город.***д.:плачу: Мне поршни делали когда-то под заказ.:плачу:

В мене такі самі думки.
Суть - навальний "прєємнік" путіна, але в обгортці "антіпутіна".

І його фільмм про дачу путіна, ну дуже нагадав мені історію з серіалом "Слуга народа".
І схоже що ботоферма фсб накрутила йому переглядів і тд і тп.
В опозиційність навального я не вірю взагалі.
Поки що на 2\3 я впевнений що йде керований процес пердачі влади від путіна до навального.

У будь якому випадку для нас навальний нічим не кращій за путіна.
Тому мені дивно спостерігати "хвилювання" наших за навального.

наросії проблема не в путіну, там проблема в народові. А народ лишається тим самим.

Одна була надія, що із за навального там почнуться сутички та *****ів здорово *****дять *****и. Але схоже що владу передадуть м'яко. Нажаль.

Погоджуюсь на всі 100%

Тільки те, що відбувається за участю актора Незаваленого, це ще ісцинування того, як типо ГРУ кошмарить ФСБ!

Людина порушник умов випробувального терміну, його мали повне право не те що на літак не пускати, а закрити у лікарні виправної установи і плювати на те, що там його дружина вимагала, но це не зробили, а всупереч всьому відпустили за кордон

:рл: шо ты несешь, он нарушил сроки после того как в германию попал

так
навальный хороший или плохой, не пойму

Хоспаде,да ******ь на этого невольного. Шо путин - ***ло, шо навальный. Два ****ых куска ******. Карманная оппозиция, ****ит что разрешили кураторы и не более того.

Я знаю і англійсьу, наприклад.
І ти її знаєш.
Але для мене це не привід нею спілкуватися, хоча б з міркувань комфортності

Зі
А от все-таки причина твоїх вибриків не в лінощах, а в ставленні до української мови, в принципі досить очікувано.

если у вас нет паранойи это не значит, что за вами не следят :-) мне так то пофигу, понимаю - отвечаю, что не понимаю - пишу, что не понимаю. а лень - попробуй сам в айфоне выделить слово из списка и скопировать - мне сие неудобно, только и всего, без вот этого вот всего. простыни не обращённые ко мне йа даже не читаю, а когда обращаются ко мне - пытаюсь понять, чтобы ответить, а на украинском или там польском/чешском/сербском/ белорусском - пофиг.

Тобто якщоб Навальний помер в літаку, то влада не причому, а якщо він помер в лікарні, то влада причетна
мне кажица что путен наоборот навального бережет, кто останется в оппозиции тогда если леху уберут?

Заебал и Навал и путлер.

нагадало автогілку

8f0511837bef6514.webp

Я сам охуел.Звонил знакомым.Они шестерни даже делают и калят до нужной твердости.Неа..:рл: Промышленный город.***д.:плачу: Мне поршни делали когда-то под заказ.:плачу:

на Смольной, рядом с отделом доблестной - заводик, в прошлом году гнули много труб для магистралей прессов отжима. Некоторые гнули по нужному нам (х.з. как это называется) угол 30, потом пол метра, угол 60, потом еще пол метра и угол ...
Это то что рядом, х.з работают ли сейчас

шо скажите вот за это ? если ****о, то может варианты какие...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу