Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
:D как то так

f895fb2cfeff562a0a7284.webp

Останнє редагування:
о. другой ракурс нашел

0e19cb699822e3dbd1327.webp

буквально пару секунд разница

видимо фотограф засел возле банера

5917600006b2a52104ba14.webp

зелебобики, шо там с увольнением авакова под Новый год? :D

. Фільм дешеве лайно не варте витраченого часу.
дуже дешевий. Як у зйомках так і в сюжеті. Трешевості я там не побачив взагалі. Типовий сюжет, типові пласкі жарти для молодіжної комедії, прийоми графіки з відео ігр (дуже топірне таргетування на дітлахів-гіків які мають пісятись від сміху побачивши ачівменти). VFX на рівні дипломної роботи.
Таке моє суб'єктивне враження.:)
"Вот все говорят - фильм для *****ов, фильм для *****ов, а мне понравился..."(с) :незнаю:

(дуже топірне таргетування.):)
Но ты мог бы сказать хотя бы "сокирне" :браво:
Я , не претендуя на глубокое знание украинского языка... знаю , что
Это - калька с русского !
Эх ты , "русская челюсть" !!!:ганьба:

А до якої революції?
І "до революції" - це коли: у 17 ст., чи у 18 може?

От знаєш, у вас завжди так. Я кажу про те, що звільнивши беркутню, було позбавлено родичів загиблих права на правосуддя - ти мені про якогось Пашинського, ***** би він не впав. Я кажу про те, що я бачив - ти мені про те, що (гг) бачив ти, мабуть.
Чо так :незнаю:
до октябрьского переворота 1917

Но ты мог бы сказать хотя бы "сокирне" :браво:
Я , не претендуя на глубокое знание украинского языка... знаю , что
Это - калька с русского !
Эх ты , "русская челюсть" !!!:ганьба:

так что бы набрать словарный запас надо не на форумах *****ить в рабочее время, а книжки читать. только так формируется словарный запас. как ты думаешь - хруй хотя бы Кобзаря в глаза видел? Без гугла догадается что это такое и кто автор? :D

Я кажу про те, що звільнивши беркутню, було позбавлено родичів загиблих права на правосуддя - ти мені про якогось Пашинського, ***** би він не впав. Я кажу про те, що я бачив - ти мені про те, що (гг) бачив ти, мабуть.
Чо так
а ты у своего "шефа" запитай.... почему 5 лет не хватило для вынесения приговора. а так же - почему другие фигуранты дела по майдану прекрасно себе шашлык на берегу днепра жарили а не сизо сидели. и еще - что же помешало судебную реформу таки сделать. про ато за две недели можешь не спрашивать - он жеж извинился на тему "ну не шмогла я", да?

Ну хоть елку успели нарядить. Теперь еще пара дней, и снова на любимую работу.
f4361e93a1c15594e481afd3844d898d.jpg

Назад
Зверху Знизу