Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
на русалкином
потоп же

ну между потопом и революцией. :D

залип на фотки. и картинки.

6fa9972bd1ab086b1.webp

2c1651d71a23b77190.webp

О! а вот гостинца метрополь, в которой жил Э. Фондорин в последем рассказе Акунина

d5c0d8e757cc2b16378.webp

а справа Николаевский Собор, который разрушили в 30м году.

Залив повен бак пального.
Залив нову омивачку.
Віддав бізнесспорткупе на мийку.

На мийки ****ос, все вкрай забито. Проте по знайомству викинули зі списка якогось діда на раві, точніше на вечір його перенесли.

Подивився "Зомбіленд. Подвійний постріл".

ГДР та Коті - можете дивитись. Фільм дешеве лайно не варте витраченого часу.

f331c5793f625f198d3641ab.webp

Залив повен бак пального.
Залив нову омивачку.
Віддав бізнесспорткупе на мийку.

На мийки ****ос, все вкрай забито. Проте по знайомству викинули зі списка якогось діда на раві, точніше на вечір його перенесли.

Так ты кумовство поддерживаешь, по тебе Янукович скучает, сидя на подоконнике с чашкой какао.

А каким по-твоему должен быть хороший трэшак?

Ти ж розумієш що сперичатися в смаках це таке собі заняття.

Для мене класнючий трешак - це американська версія "Shameless".
І так це серіал. Це найкращий трешак який я бачив. Особливо перші сезони.

94424eab5e6f50e349b.webp

А з повного метра важко сказати.
Movie 43 на 4ку. Гарних трешових комедій повного метру за останні 10-20 років я скоріше за все не можу назвати взагалі.

Зомбіленд дуже дешевий. Як у зйомках так і в сюжеті. Трешевості я там не побачив взагалі. Типовий зомбі сюжет, типові пласкі жарти для молодіжної комедії, прийоми графіки з відео ігр (дуже топірне таргетування на дітлахів-гіків які мають пісятись від сміху побачивши ачівменти). VFX на рівні дипломної роботи.
Таке моє суб'єктивне враження.

Оскільки ГДР та Котя казали що моя думка в цьому плані для них складає основу при вирішенні чи дивитись кіно чи ні - то мають дивитись :)
Єдине що було цікаво розгадати, так це те що зйомки салона Звіра проходили в стилізованому Транс Спорті, на якму не стилізованому вони також в фільмі їздили. Проте то задротство :)

Ти ж розумієш що сперичатися в смаках це таке собі заняття.

То є так

Для мене класнючий трешак - це американська версія "Shameless".
І так це серіал. Це найкращий трешак який я бачив. Особливо перші сезони.

94424eab5e6f50e349b.webp

А з повного метра важко сказати.
Movie 43 на 4ку. Гарних трешових комедій повного метру за останні 10-20 років я скоріше за все не можу назвати взагалі.

Зомбіленд дуже дешевий. Як у зйомках так і в сюжеті. Трешевості я там не побачив взагалі. Типовий зомбі сюжет, типові пласкі жарти для молодіжної комедії, прийоми графіки з відео ігр (дуже топірне таргетування на дітлахів-гіків які мають пісятись від сміху побачивши ачівменти). VFX на рівні дипломної роботи.
Таке моє суб'єктивне враження.

Оскільки ГДР та Котя казали що моя думка в цьому плані для них складає основу при вирішенні чи дивитись кіно чи ні - то мають дивитись :)
Єдине що було цікаво розгадати, так це те що зйомки салона Звіра проходили в стилізованому Транс Спорті, на якму не стилізованому вони також в фільмі їздили. Проте то задротство :)

Муви 43 не зашло. А вот зомбилэнд очень даже. Хочешь хороший зомби трэшак - посмотри Планету Страха. Он сильно отличается от Зомбилэнда.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу