Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Кстати, решил купить ёлку побольше. Где лучше поискать на следующей год: Эпицентр или....?

Зайди посмотри на цены, 3-5-7к за приличные елки. Я охуел и ушел.

ЗЫ А вообще хочу тоже ель купить, может на след год. У нас всегда сосны стояли.

Я , не претендуя на глубокое знание украинского языка... знаю , что
ти ватний долбойоб

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
в пізніші часи атрибут обряду. Топірець складався з бартки- стародавнього виду сокири та дерев'яного топорища. Бартка була інколи лита з металу, найчастіше латуні або була також дерев'яною, окованою металом, та інкрустована металом, бісером та перлами. Можливо, що топірець використовували чоловіки також, як палицю поряд із келефом.

так что бы набрать словарный запас надо не на форумах *****ить в рабочее время, а книжки читать. только так формируется словарный запас. как ты думаешь - хруй хотя бы Кобзаря в глаза видел? Без гугла догадается что это такое и кто автор? :D

ще один *** :іржач:

Ялинка має бути натуральною!

Це ж цілий риуал.
Вибрати, встановити, нарядити. Кожна ялинка - індивідуальна. Кожного року різна.
І справді дарує свято.
А штучна - це для комерції. В супермаркеті чи кафе - там їм місце.

Кажуть, зустріти різдв'яного оленя Рудольфа на передодні новорічних свят - то на велику удачу!

Кажуть, зустріти різдв'яного оленя Рудольфа на передодні новорічних свят - то на велику удачу!

Т.е на украинском говорим, но перенимаем западно европейскую культуру. Ты хоть на западе Украины был? Видел что там происходит на рождество.

олень Рудольф ****...

Кстати, решил купить ёлку побольше. Где лучше поискать на следующей год: Эпицентр или....?

В эпике вчера шикарный выбор был. В этом году предпраздничных скидок нет?

У нас наверное самая бедная йолка

Вкладення

• 1577786490141..webp
    1577786490141..webp
    258.6 КБ · Перегляди: 147
Т.е на украинском говорим, но перенимаем западно европейскую культуру. Ты хоть на западе Украины был? Видел что там происходит на рождество.

олень Рудольф ****...

сосні ***ца, потвора і вдавись своєю злістю!

А в мене свята :клас:

Зайди посмотри на цены, 3-5-7к за приличные елки. Я охуел и ушел.

ЗЫ А вообще хочу тоже ель купить, может на след год. У нас всегда сосны стояли.

Я свою покупал в АТБ за 300 грн.
Правда давно

Всіх добродіїв авто гілки вітаю з прийдешніми святами!
Мирного та вдалого вам року!

977caf135ab45039.webp

У нас на Баварии за 1100 примерно тот размер чт мне нужен

Різдвяні свята у таборі Магадан 1956 рік. Зверніть увагу на обличчя духовно незкорених. Слава Нації !

3c8b0afbcb1d6e8c8.webp

ты - сельское, безграмотное *** с рузкоязычной челюстью. и как бы ты не хрюкал на государственном языке - этот факт ты не изменишь.
твоя рускоязычная челюсть выпирает с каждого твоего всхрюкивания и повизгивания.

Назад
Зверху Знизу