Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Обама в москві в метро.
Але це не точно (с)

Ну в отличии от тебя и хруе-подобных которые тащут всякую дичь я изначально написал что инфа из телеги и я ее не проверял.
Ты же, в прочем как всегда ответил очередной ерундой, хотя это свойственно порохолюбам...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Продовжуємо марафон:

І короткий огляд останніх новин економіки Україні:

- Міжнародні резерви України скорочуються другий місяць поспіль. За вересень-жовтень 2019р мінус $612,35 млн.

- Доходи держбюджету за січень-жовтень 2019р склали на 50 млрд грн менше плану.
В жовтні надходження склали на 9,9% або на 7 835,8 млн грн менше плану. Крім того, надходження в жовтні були на 3,3% або на 1 635,8 млн грн менше, ніж у жовтні 2018р.

- Держборг України за вересень 2019р виріс більш ніж на $1 млрд.
За вересень обсяг державного та гарантованого державою боргу зріс до $82,95 млрд.
Всього з 1 травня 2019р держборг збільшився на $3,13 млрд.

15845948.jpg

Я волонтер Порошенка :)

вот кто ты

…Так вот, «уловка-22» заключается в следующем: какие бы слова ни произносились на политической сцене, сам факт появления человека на этой сцене доказывает, что перед нами ***** и провокатор. Потому что если бы этот человек не был ***дью и провокатором, его бы никто на политическую сцену не пропустил — там три кольца оцепления с пулеметами. Элементарно, Ватсон: если девушка сосет *** в публичном доме, из этого с высокой степенью вероятности следует, что перед нами ***********.
Я почувствовал обиду за свое поколение.
— Почему обязательно ***********, — сказал я. — А может это белошвейка. Которая только вчера приехала из деревни. И влюбилась в водопроводчика, ремонтирующего в публичном доме душ. А водопроводчик взял ее с собой на работу, потому что ей временно негде жить. И там у них выдалась свободная минутка.
Самарцев поднял палец:
— Вот на этом невысказанном предположении и держится весь хрупкий механизм нашего молодого народовластия…

Шмаркля спілкується з людьми. За охоронцями навіть бідоносця не видно))))

І порівняйте з Президентом:

1f9404b5c6c2e471f995a9.webp

Одразу видно хто боїться українського народу! :клас:

тупым сверлом? наверное и сверло раскалилось до красна:D

да нет
430 сталь до этого за полсекунды просверлил

321 сталь то с титаном, может какие свои сверла нужны были я хз. но дрель справилась да

:клас: якісно тролльнув щаройобів :клас:
Людина що має мізки ніколи не буде дивитись шарія. А якщо в людини немає мізків, то навіщо їй шапка на голові?

Про мамочку бубочки Мендель, про "Вівці" тобі нагадати? Чи сам знаєш?

Віталій Портников
10 хв. ·

Ми прекрасно розуміємо, що справа не в Макеєнку і не в "Прямому" - як би хто не ставився до телеканала і його власника. Коли наступного дня після парламентських слухань про свободу слова влада діє таким чином, так це ніякий не обшук, а сигнал.

Сигнал того, що ХХІ століття в Україні завершується і починається радянське середньовіччя. Що люди, які прийшли до влади в нашій країні завдяки катастрофічним для України підсумкам президентських і парламентських виборів 2019 року, серйозно налаштовані на створення в країні репліки путінського режиму в версії "95 кварталу". Іншої моделі вони просто не розуміють, інакше не вміють. Критики не сприймають. А значить, повинні зачистити медіа-простір до російського "блиску".

Єдине, що може ще врятувати Україну - так це те, що кинутися в обійми Путіна новий президент не може і нафти з газом у нього теж немає. А значить - час українського "путінізіму" буде не довгим.

Важливо тільки, щоб руїни влади не стали в чергового разу руїнами української економіки і української державності. Можливість цього зараз є дуже великою.

bc787d555f3f8f4f847d.webp

шо ровно? я намедни делал подвес для груши. надо было просверлить в стали 16мм на глубину 40. начал нашей дрелькой 561й. вижу, что плохо ей от такого. достал советскую иэ 1035. но она тяжелая, я ее как миксер. и если в стене закусит, но и намотает на на той стене. нужна была мощная с муфтой. к тому же метабо на 25% легче еще.

шурик если не умрет от такого, то будет люфтить бита потом. зачем такой шурик?
затем, что у Саши есть сверлильный станок и дрель мне ***** не нужна, Костя просто забыл об этом упомянуть, ггг

:клас: якісно тролльнув щаройобів :клас:
Людина що має мізки ніколи не буде дивитись шарія. А якщо в людини немає мізків, то навіщо їй шапка на голові?

Про мамочку бубочки Мендель, про "Вівці" тобі нагадати? Чи сам знаєш?

хрю хрю хрю

Назад
Зверху Знизу