Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Севастополь?

Съездили на высоту Конева, не были там с 2013 года, короче, сплошной фудкорд сделали, и на машине не подъехать, раньше на верхней паркове машину оставляли, 100 м и на месте, теперь пилите 1.5км пешком в гору
Севастополь?![]()
я за гмо сегодня 24 отлистал

Чтоб был имунитет на ближайшие пару тройку летнафига ездить в любые места во время их массового посещения?
тем более, что значимость высоты преувеличена мягко говоря
Кажуть, шо петиція до міськради щодо перейменування пр. Григоренка на пр. Жукова набрала необхідну кількість.
Моральне уєбанство співвітчизників вже не дивує...

ну чого ж "не ждали" ?
я, власне , ілюзій не мав на цей рахунок
хоча б тут, по форуму приклад - я у 2012му році казав (а може, й раніше трохи), шо "23 фє враля" - це окупаційне рейхс-свято, так мені тут дохуя розумні юзери цілу політінформацію влаштовували
Потрібно було, щоб ціла війна сталася для розуміння повноти картини - бач, попустило.
А з цим побєдєбєсієм та його іконами-бісами, я хз шо повинно трапитися...
Гєпа не каркнув би - процес не пішов би. Питання, нахєр йому все це.
с Днём Победы!Кажуть, шо петиція до міськради щодо перейменування пр. Григоренка на пр. Жукова набрала необхідну кількість.
У меня сигнплка зарегистрировала пробои подвески и даже заподозрила дтп тольео в конце трассы на Днепропетровск. Там пернд слиянием направлений 300 метров кромешного ****еца, всегда забываю притормозить
И максималку зарегала как 180
да херня все этос Днём Победы!
Шо за сигналка, что фиксирует пробои подвески?
Кажуть, шо петиція до міськради щодо перейменування пр. Григоренка на пр. Жукова набрала необхідну кількість.
***** пошел.

не, а все таки пропаганда у нас в украине тожи работает![]()
и наверно такими умными себя ощущают и совсем совсем не упоротыми *****ами с промытыми мозгами 
скажи и наверно такими умными себя ощущают и совсем совсем не упоротыми *****ами с промытыми мозгами
Так вы наверное из тех, кто на кладбище приезжает на красную горку или годовщину с шашлычком, музыкой ?не, а все таки пропаганда у нас в украине тожи работает
Поздоровляють зазвичай зі святом, з радісною подією. День, що символізує геополітичну перемогу країни та її правлячої верхівки ціною мільйонів смертей та понівечених життів, навряд чи може вважатися радісним.
шнапсу наебни, шо тебе исчо остаеца