Тут могла бути ваша реклама
  • Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
jebe2b.webp

Це я намагаюся зазирнути в майбутнє, що буде через рік президентування Зелінського
Для "пересічного" гадаю нічого не зміниться.
Вже восени злидні почнуть вити що тарифи зростають, зарплатня обезцінюється, а бакс при баризі був 27 а зараз 35.
Коротше буе все як і завжди. Цар-шут винуватий.
А от на зовнішній політиці маятник піде в протилежний бік. НАТО та ЄС відстрочать. Санкції з федерастів потроху почнуть знімати. Крим можуть легалізувати в обмін на "фейковий мир". Проте навряд чи. Але те що позитивних зрушень в бік Криму та ТОТ не буде :( це майже залізобетонно. Коломойскому воно не потрібно. А у Зе не те що яєць, навіть яєчок не має.

Янукович 2. Він повертається. Я навіть уявити не міг що в нього буде таке обличча.

Трохи сформулював для себе попередні підсумки:

Позитивне.

1. Вибори відбулись.
2. Вибори відбулись спокійними та чистими. Це дуже показово та важливо для країни у стані війни.
3. "Мій кандидат" один з двох переможців.
4. Другий переможець напевно краще лайно з представлених сортів.
5. Саме небезпечне лайно на межі, але не проходить.

Негативне.

1. У донецькій області Бойко 30+% набрав :рл:
2. Телефонував знайомий, дві людини з ДВК підтвердили що в ВД на ХТЗ лідер - Зєлєнскій, потім Бойко, потім Вілкул :рл::рл::рл:

Я в ахуї з дібілів.

Трохи історії

ddbh3f.webp

Никто не угадал, никто кофе не получит. Сэкономленные деньги поменяю на 5 долларов и сныкаю в огороде. Когда Беня получит власть над всем НБУ и Украиной они мне очень пригодятся.

На обстрелянном микрорайоне Восточный, г.Мариуполь,
1255 бюлетней:
290-бойко. 200-вилкул.
174- Зеленский

Этих людей невозможно научить, только батог и пиздюля, Порошенко был слишком мягок.

Для "пересічного" гадаю нічого не зміниться.
Вже восени злидні почнуть вити що тарифи зростають, зарплатня обезцінюється, а бакс при баризі був 27 а зараз 35.
Коротше буе все як і завжди. Цар-шут винуватий.
А от на зовнішній політиці маятник піде в протилежний бік. НАТО та ЄС відстрочать. Санкції з федерастів потроху почнуть знімати. Крим можуть легалізувати в обмін на "фейковий мир". Проте навряд чи. Але те що позитивних зрушень в бік Криму та ТОТ не буде :( це майже залізобетонно. Коломойскому воно не потрібно. А у Зе не те що яєць, навіть яєчок не має.

Янукович 2. Він повертається. Я навіть уявити не міг що в нього буде таке обличча.

35? Да это за счастье будет, одна надежда его сожрут его же избиратели раньше чем он порушит все что построили за 5 лет

35? Да это за счастье будет, одна надежда его сожрут его же избиратели раньше чем он порушит все что построили за 5 лет

Нікого вони не зжеруть :(
Бо жерти треба буде Коломойского. А Коломойскій це навіть не Гєпа, це значно важча артилерія, проте не менш паскудна та безпардонна.
Він сам зжере кого захоче.

Haters gonna hate злидні мають страждати.

Назад
Зверху Знизу